- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.441
Günaydın fıstık
Amma ben pek kız sayılmıyorem![]()
Gunaydin sekerler nasilsiniz :)günaydınn şeker kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın fıstık
Gunaydin sekerler nasilsiniz :)günaydınn şeker kızlar![]()
İyilik güzellik ben pek bi enejiktim ama modum düştü noldu bende anlayamadımGunaydin sekerler nasilsiniz :)
Bir kahve icmeye ne dersin :)İyilik güzellik ben pek bi enejiktim ama modum düştü noldu bende anlayamadım![]()
uykuluyum biraz bıraksalar akşama dek yatarım sen nasılsın balımGunaydin sekerler nasilsiniz :)
Kahvem elimde canım :)Bir kahve icmeye ne dersin :)
Niye modun dustu canim..
Benide bu sabah felaket basim agriyor , halbuki cokta guzel uyudum
aaa o nasıl laf kız 75 yaşındaki anneanneme bile hitap ederken kız diyorum ben kadınlar yaşlanmaz bir kereGünaydın fıstık
günaydın canımm :)günaydın kızlar :)
Peki öyle olsunaaa o nasıl laf kız 75 yaşındaki anneanneme bile hitap ederken kız diyorum ben kadınlar yaşlanmaz bir kere![]()
Günaydın :)günaydın kızlar :)
öyle tabii biriciğimPeki öyle olsun![]()
Biraz balkondayım dönerim kızlaröyle tabii biriciğim![]()
Ben ayildim ama bu beynim patliyor sankiuykuluyum biraz bıraksalar akşama dek yatarım sen nasılsın balım![]()
Hava kapali mi :)Kahvem elimde canım :)
Bende bebek gibi uyudum aslında havaya bağladım sonucu artık
müzik açsam ayılıcam ama açamıyorum yanımda kuzen yatıyorBen ayildim ama bu beynim patliyor sanki![]()
kapalıysa yollasın bize burası günlük güneşlik kapanamadı bir havaHava kapali mi :)
günaydın kızlar :)
Gunaydin canimmmgünaydın kızlar :)
Burasida kapansin sicaklik gitsin dimi perimmmmkapalıysa yollasın bize burası günlük güneşlik kapanamadı bir hava![]()
Iste misin canimben sabahın 7 sinden beri ayaktayım kız uyanın çabuk![]()