- 9 Ocak 2015
- 19.914
- 82.784
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.881
Konuşak pambaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşak pambaaa
Yine yap. Seni alikoyan ne. Tabi adam dalga gecmezseCOLIN normal şartlar altında olsaydım eğer , bu pamuk şeker resmini ,"Sen bulamadın ama arkadaşım bana şıp diye buldu bak " derdim resmi de eşimin gözüne sokardım , tüh bee ne talihsizim
Bugunki qazimida yukLedimm simdik spor zamaniiiSizde destek oluyorsunuz ve iradeniz var :) supersiniz super
Benim hic pamik sekerimm oLmadikiiiYine yap. Seni alikoyan ne. Tabi adam dalga gecmezsearkadasin seni kandirmis demezse iyi
![]()
Kizzz hamiLemisinnn yoqsammmmmBi pamuk şeker istedim , pamuk şekerden başka her şeyi bulmuş , pamuk şeker yok maalesef , kiyat helva varmış , pamık şiker yoğmuşcanım istiyo işte napayım
![]()
Sahili olan biyerde otursaniz hemen bulurdunuz. Yada luna park falan yokmu. Oraya gitsin.Ben de ayda yılda bir bulup yiyorum , sanki kıtlık girmiş pamuk şekere , yok yok yok![]()
HayirLi cumaLarr ahterimmHayırlı cumalar kızlar :)
Zatennnn 57 kiLosunn neyine zayifLiyonn daha senn ayip oLuoo ammaaaAyıptır söylemesi zayıflamaya da başladım e tabi onun da etkisiyle kan şekerim düşüyo canım![]()
He he dinLette qörDur kız bunu eşime dinleteyim ben bi 20 yıl sonra![]()
Sana da aliyim burcucum, lafi mi olur.Benim hic pamik sekerimm oLmadikiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Belki bu aksam gelirken alir :)COLIN normal şartlar altında olsaydım eğer , bu pamuk şeker resmini ,"Sen bulamadın ama arkadaşım bana şıp diye buldu bak " derdim resmi de eşimin gözüne sokardım , tüh bee ne talihsizim
Oda nerden cikti yahu ben pericikten bahsetmistimHuy Meselesi sana bozuk olduğumu nerden çıkardın aşkolsun sana şimdi