Iki lafından biri sevgilim

saturnun halkasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
241
174
23
Kızlar benim bi arkadaşım vardı. Bu kızın iki lafından biri sevgilisi. Çok yakın bi arkadaşım olduğu için tersleyemiyorum da ama gerçekten onun sevgilisini dinlemekten içim dışıma çıktı. Yani kendi sevgilimi onunki kadar iyi tanımıyorumdur. Kısa cevaplar veriyorum, ilgilenmiyorum, geç dönüyorum ama durmuyor. Uygun bir dille nasıl anlatabilirim rahatsızlığımı?

Çok seviyo heyecanlanıyo onu da anlıyorum ama ben de artık kusma derecesine geldim
Bunu bilinçli yapıyorlar zaten o yüzden siz ne deseniz kıskanıyor algılayacaklar. Benim de sınıftan arkaşlarım şapur şupur öpüşüp dururdu sürekli ya romantik çiftleri izlemeyi bende severim ama bi sınırı vardır aralarında aşkta yoktu zaten sürekli muç muç muç... Bende Allah aşkına yeter gidin evde öpüşün sürekli bu ne böyle dedim hemen '' kıskanıyorsun bizi dimiiğğğğ '' demeleri yok mu.. Ya kıskansam iyi kusasım geliyor :D

Bunu bilinçli yapıyorlar zaten o yüzden siz ne deseniz kıskanıyor algılayacaklar. Benim de sınıftan arkaşlarım şapur şupur öpüşüp dururdu sürekli ya romantik çiftleri izlemeyi bende severim ama bi sınırı vardır aralarında aşkta yoktu zaten sürekli muç muç muç... Bende Allah aşkına yeter gidin evde öpüşün sürekli bu ne böyle dedim hemen '' kıskanıyorsun bizi dimiiğğğğ '' demeleri yok mu.. Ya kıskansam iyi kusasım geliyor :KK70:
Hemen kıskançlığa bağlamaları çok komik gerçekten :D

Kızlar benim bi arkadaşım vardı. Bu kızın iki lafından biri sevgilisi. Çok yakın bi arkadaşım olduğu için tersleyemiyorum da ama gerçekten onun sevgilisini dinlemekten içim dışıma çıktı. Yani kendi sevgilimi onunki kadar iyi tanımıyorumdur. Kısa cevaplar veriyorum, ilgilenmiyorum, geç dönüyorum ama durmuyor. Uygun bir dille nasıl anlatabilirim rahatsızlığımı?
9.sınıfta yani lise 1 de tanıştığım ve hemen kanka olduğum bir arkadaşım vardı. Sağolsun o da böyle sürekli erkek arkadaşını anlatır dururdu. Lise bitti ünv bitti biz hala telefonda olsun buluşunca olsun onun erkek arkadaşlarını konuştuk. Taki evlenene kadar. Kendisi evlendi ve bir daha benimle görüşmedi.
Vel hasıl kıçna tekmeyi vur yoksa yıllarca dinlersin sana kalan sadece bir migren ağrısı olur bacım.

Hemen kıskançlığa bağlamaları çok komik gerçekten :KK70:
Evet kıskanılacak bi onlar kalmış gibi :D Sonrasında da '' sende bul birini '' ile devam eder. Sanki pazardan elma seçiyoruz kendileri yalnız kalmamak için doğru düzgün sevmedikleri biri ile çıkmaya alışkın olduklarından onlar için çok basit sevgili olmak :D

İyi de yakın arkadaşlar hep böyle sevgililerini anlatmaz mı birbirine?

Gençlikte biz öyle yapardık diye hatırlıyorum.

Bir de bunun "iki lafından biri çocuğu olan" versiyonu var. :olamaz:

Yarışırlar.

Siz de bir yandan kendi sevgilinizi anlatın, kimse kimseyi dinlemesin ne diyelim.

Back
X