• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki satır bişey yazsanız? Canım çok sıkkın

Çocuk yetiştirme konusunda anne babaların tutumlarının bir olması kanaatindeyim.çocuk ağlayarak birşey bana da kesinlikle yaptıramaz ama baba hemen yapardı bizimde.biz bu konuda konuştuk anlaştık.yani her konuda ikimizin ağzı bir olcak dedik.ben birşeye yok diyorsam eşim annen yok diyorsa yoktur der.keza bende aynı şekilde.böylelikle çocuk olayı daha çabuk kabulleniyo.ama biri atar biri tutarsa çok zor maalesef.

1. Bu adam herşey mükemmel olacak mantığında
2. Bu çocuğu tek anne yetistirmiyor farkında değil ama anne baba dialogu yetişiyor siz ne yaparsanız bu çocuk onu alıyor
3. Bu adamı alttan fazla almayin ya siz ya eşiniz sakinleşince kadar konuşmayın sonra konuşun konuşmazsan bu adam yaptığının doğru olduğunu düşünecek
4. Erkeklerin en nefret ettiği kadın aglayandir ama siz birde yeni doğum yapmışsınız bu halde olmanız normal
5. Bu adama şunu söyleyin bu çocuğu tek ben yetistirmiyorum ikimiz yetiştiriyoruz mükemmel olmasıni istiyorsan sorunları çocuk yokken konusacagiz onlar varken ben konuşmam
Aynen öyle söyledim dedim ki sonra konuşalım .. sen onların yanında benim üzerime gelir yüklenirsen insanım sonuçta ağlarım tabi. Ha diyo ben yüklenirsem sen de illa karşılık vereceksin öyle mi

Çocuk yetiştirme konusunda anne babaların tutumlarının bir olması kanaatindeyim.çocuk ağlayarak birşey bana da kesinlikle yaptıramaz ama baba hemen yapardı bizimde.biz bu konuda konuştuk anlaştık.yani her konuda ikimizin ağzı bir olcak dedik.ben birşeye yok diyorsam eşim annen yok diyorsa yoktur der.keza bende aynı şekilde.böylelikle çocuk olayı daha çabuk kabulleniyo.ama biri atar biri tutarsa çok zor maalesef.
Canım bizde de biri yok diyorsa diğeri desteklemez. Ama eşimin verdiği tepki çok fazla

Böyle bir adamla iki çocuk. 2,5 yaşında ki meleğe küsecek kadar saçma bi insan. İşin çok zor Zaten bebeklerin yaş aralığı kısa, kocanı görmezden gelmeni tavsiye ediyorum. Madem tek başına yetiştiriyorsun oda evde ki vazo. Hiç karışıp yorum yapmasın bari.
Yorum yapmaya eleştirmeyen birebir

Cocuga tavir yapti diyelim 5 dk bilemedin 10 dk..
Esinin kafasi 2,5 yasindaki cocuk kadar calisiyorsa kucucuk kizin o tavirdan akillanmayacagini bilir.
Sen uzulme,onu hic kafana takma.
Ben de aynısını dedim .. tavır yapıyorsan bu saatler almamalı çocuğun senin tavrını anladığı an bitmeli ve güzel güzel konuşmalısın 2 .5 yaşında bile değil . Çocuk kendini zaten sana yaklaşarak ifade ediyor bizim gibi konuşmasını mi bekliyorsun dedim

Aynen öyle söyledim dedim ki sonra konuşalım .. sen onların yanında benim üzerime gelir yüklenirsen insanım sonuçta ağlarım tabi. Ha diyo ben yüklenirsem sen de illa karşılık vereceksin öyle mi
tepki verip vermemek esinin elinde ama aglamak insanin elinde degil bunu bi belirt cnm istersen demekki canini acittgnn kirdgnn farkinda degil.. agir konsyorsn gonlumden gelen gozumden akiyor elimde degil sen elinde olani yapp aglatma diyebrlsn farkinda degil seni incittgnn aglama mevzusunu basitlestryo hey Allahm ya sen evlat degil misn sennde aglamana dayanamyck bir annen baban var bazi erkekler cok cok vicdansz... uzulme rabbine sigin o en buyuk destekci... genel olarak yorumum kendini nicin agladgni ifade edip konuyu abartmadan kapatmnz kisr bi konu bu cozum konsmak.

Ben de aynısını dedim .. tavır yapıyorsan bu saatler almamalı çocuğun senin tavrını anladığı an bitmeli ve güzel güzel konuşmalısın 2 .5 yaşında bile değil . Çocuk kendini zaten sana yaklaşarak ifade ediyor bizim gibi konuşmasını mi bekliyorsun dedim

Hele ki kiz cocugu babaya daha bi duskun olur.
Kizginlikla degil sakin sorunsuz oldugunuz bi zamanda guzelce soyleyin, kardesi oldu, kucucuk boyuyla abla oldu, babaya duskun, 2 yas sendromu var, cocugu bide bu sekilde darlamasin.
Kucucuk omzunda bi ton yuku var kiyamam.. daha konusamiyor bile.
Tas firin erkekligi cocuga yapilmaz.
Inanin 3 yasini gecince cok farkli oluyorlar

tepki verip vermemek esinin elinde ama aglamak insanin elinde degil bunu bi belirt cnm istersen demekki canini acittgnn kirdgnn farkinda degil.. agir konsyorsn gonlumden gelen gozumden akiyor elimde degil sen elinde olani yapp aglatma diyebrlsn farkinda degil seni incittgnn aglama mevzusunu basitlestryo hey Allahm ya sen evlat degil misn sennde aglamana dayanamyck bir annen baban var bazi erkekler cok cok vicdansz... uzulme rabbine sigin o en buyuk destekci... genel olarak yorumum kendini nicin agladgni ifade edip konuyu abartmadan kapatmnz kisr bi konu bu cozum konsmak.
Onun için neden ağladığım önemli değil ki. O an Ağlayıp ağlamamam önemli .. ağladığım zaman bütün suç benim . Kötü baba pluyormuş onların yanında .. ben de böyle düşünüyorsan eğer sen de çocukların yanında beni ağlatacak seyler söyleme dedim. Sırf böyle söylediğin için söyleyecem sen de ağlamayacaksın dedi

2 buçuk yasinda çocuğa kusenide gördük şükür!
Babasının bu tavrı ileride çocukta nelere sebeb olacak bi araştırsın.

Hele ki kiz cocugu babaya daha bi duskun olur.
Kizginlikla degil sakin sorunsuz oldugunuz bi zamanda guzelce soyleyin, kardesi oldu, kucucuk boyuyla abla oldu, babaya duskun, 2 yas sendromu var, cocugu bide bu sekilde darlamasin.
Kucucuk omzunda bi ton yuku var kiyamam.. daha konusamiyor bile.
Tas firin erkekligi cocuga yapilmaz.
Inanin 3 yasini gecince cok farkli oluyorlar
Dün güzellikle söyledim canım herşeyi . Beni sevmiyor diye tutturmuş. Ben bu çocuğa niye kendini sevdiremiyorum suç benim falan

Onun için neden ağladığım önemli değil ki. O an Ağlayıp ağlamamam önemli .. ağladığım zaman bütün suç benim . Kötü baba pluyormuş onların yanında .. ben de böyle düşünüyorsan eğer sen de çocukların yanında beni ağlatacak seyler söyleme dedim. Sırf böyle söylediğin için söyleyecem sen de ağlamayacaksın dedi
cok sert esin mesele sadece bu degil ki gonlun kiriliyo inciniyorsun yas durduk yere akmaZ yaziktr ya daha inatlasyo cok zitlasma canm biraz cizgi cek konsma sorarsa ozaman sakin ve aglamdan seni nekadar incittgni ona anlat

Dün güzellikle söyledim canım herşeyi . Beni sevmiyor diye tutturmuş. Ben bu çocuğa niye kendini sevdiremiyorum suç benim falan
cocugunun kendinjsjni sevmesini istyorsa kusen degil anlayan baba olsun annesini seven baba olsun cocuk ne bilsn tavri kusmeyi sinir oldum bu ne ya hep suc kadinin

Onun 2.5 yaşında çocuğa küsmesi normal,
Sizin anneliğiniz mi anormal?

bence bazi erkeklerde oldugnu duymstum bu baba kiskaniyor olabilir :sus:.. senin cocuklarla diyaligunu cocuklara duskunligunu cocuklarn sana duskunlugunu kiskanyor olablr elinde olmadan buda tavirlarna yansmstr... bilmyrm hic duydunz mu ama ben duydm

Adam haftasonu diye karısını çocuğunu gezmeye çıkarmış sözde ama hepsini kırmış geçirmiş.
İyilik etmiş, güzel bişey mi yapmış şimdi.
Böyle babalar eve hiç gelmesin daha iyi ya hep çalışsın.
Yavrum daha 25 aylıkmış, ne olduğunu anlamadan babasının gönlünü almaya çalışmış ve zorlanmış üstüne.
Sizin 2 değil ,3 çocuğunuz var belli, en küçüğü de kocanız.

bence bazi erkeklerde oldugnu duymstum bu baba kiskaniyor olabilir :sus:.. senin cocuklarla diyaligunu cocuklara duskunligunu cocuklarn sana duskunlugunu kiskanyor olablr elinde olmadan buda tavirlarna yansmstr... bilmyrm hic duydunz mu ama ben duydm
Aklımdan geçmedi değil ama bilemedim şimdi

Back
X