• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki satır bişey yazsanız? Canım çok sıkkın

Adam haftasonu diye karısını çocuğunu gezmeye çıkarmış sözde ama hepsini kırmış geçirmiş.
İyilik etmiş, güzel bişey mi yapmış şimdi.
Böyle babalar eve hiç gelmesin daha iyi ya hep çalışsın.
Yavrum daha 25 aylıkmış, ne olduğunu anlamadan babasının gönlünü almaya çalışmış ve zorlanmış üstüne.
Sizin 2 değil ,3 çocuğunuz var belli, en küçüğü de kocanız.
Uyurken gelsin sadece bi pazar günü evdeydi zehir etti

Ama gerçekten çok zoruma gitti benim anneliğimi sorgulaması ortada benlik bir durum yokken
Bir yerden kendini aklamaya çalışmış kendince, olmamış ama en azından kendisini akladığını sandı. Zor geçer hayat böyle bir insanla. İkinci çocuk bile fazlaymış ona.

Bir yerden kendini aklamaya çalışmış kendince, olmamış ama en azından kendisini akladığını sandı. Zor geçer hayat böyle bir insanla. İkinci çocuk bile fazlaymış ona.
Nasıl geçecek diye düşünüyorum zaten .. hiç umursamayayım diyorum bi yerde patlıyorum ..

Eşiniz çocuğuyla yakın olmak, kızınızın sevgisini hissetmek istiyorsa önce o küsme huyundan bir vazgeçsin. Çocuğa küsmek yerine, ağlayarak söylemeni doğru bulmuyorum bu yüzden istediğin o şey (her neyse) yapmayacağım ya da almayacağım, bundan sonra bir şey istediğinde ağlamadan söylersen düşünebilirim deyip istediği şeyi yapmadığında da çocuk mesajı alırdı bunu anlatmak için illa küsmeye gerek yok.

bi dusun canm bu adam cocuklar oluncai bukadar sana karsi ketun oldu daha once nasildi sen ilgini cocuklar olunca sadece onlara mi yogunlastrdn kocani bu hoyratlga yiten acaba farkinda olmadan sergiledgn tavirlar olablrmi belki cozum bundadir sen bi yogunlas bu dusuncelere

Aynen öyle söyledim dedim ki sonra konuşalım .. sen onların yanında benim üzerime gelir yüklenirsen insanım sonuçta ağlarım tabi. Ha diyo ben yüklenirsem sen de illa karşılık vereceksin öyle mi

psikolojik sorun var eşinde seni anlamak için dinlemiyor kendini haklı çıkarmak için dinliyor

Bu dengesize elindeki ilk cocuk daha bebekken.kaciyormuydu da ikincigi dogurdun.Allah akil fikir versin.bu adam ilgi çekmeye calisiyor tabi popo kalkmus asiri ilgifen alttan alinmaktan.restine rest cek.sonu grlmez yoksa

2.5 yasindaki cocuktan daha cocuk bir baba. İnanamiyorum ya. Cocuk etrafinda donerken insanin vicdani sizlamaz mi? Nasil surat asilir minicik cocuga?

Cozum alttan almak degil. Cocuga trip mi atiyor, yok mu syaiyor, bagiriyor mu? Hemen alin cocugunuzu gidin. Birlikte vakit gecirin. Zaten sizsiz donemez. Pesinizde dolansin dursun. Siz gununuzu zehir etmeyin.

Öküzzz diyecem kusura bakma.
Bu ne aymazlık canım kızçe daha 2,5 yaşında farkındamı acabaaa?
Bu çocuğun senin telkinlerinle değil onun tavırlarıyla onunla ilişkisi gelişir. Önce nasıl baba sonrada, nasıl koca olunur onu öğrensin.
Malesef böyle hep ben ben ben diyen insanlarla hayat zor, Allah kolaylık versin.

Madem ki dayanamayıp ağlamak karşılık vermek oluyormuş beyefendiye göre gerçekten karşılık verin siz de. Onun sözlerine karşı bir kalkan oluşturun kalbinizin etrafında. Buz gibi olun lafınızı esirgemeyin, bakışlarınız onun canını acıtsın soğukluğuyla. Duygusal kadın ona fazla.

ve tüm gün kızla konuşmadı..kızım çevresinde dönüp durdu şaklabanlıklar yaptı ama hiç yüz vermedi ..

2,5 yaşındaki çocuğa kızıp küsen bir baba mı? Şaka mı bu? :KK57:

Siz onu büyütürken bostan korkuluğu gibi durmasaydı o zaman..

Back
X