Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Olur neden olmasın,
ben kkya gırıyorum mesela haberı olmuyor amaa arada nete gırdıgımı bılıyor,
sonra mesela baska ne olur
cok özel bısey se soylemek ıstemıyorsam soylemem
cok az böle arada özel kalmalı bır seyler
olmalı bence mesela eşiniz sizin ne ile nasıl epilasyon yaptıınızı bilmek zorundamı ya da yaptığınız güzellik sırlarını bunun bi gizemi olmalı dimi
yada kk ya girdiğimizi bilmelilermi benim eşim bilse bütün yazılarımı okur belki bir kaçıyla dalga geçer:dilcikar:
ne gereği var ki kötü bişi mi yapıoz burdazemuszemus
tabi bilmesi gereken şeyleride yanlış anlaşılmaya meydan vermemek için bildirmeliyiz diye düşünüyorumopuyorumnanaktan
belkı de dogrudur, eslerın bır sey saklaması cok hos degıl gıbı
sevgılıler zaten ayrı evde kalıyor bunu dusunursek her an agda yaptıgımızı regl oldugumuzu ya da evde tum aksam pis pis yemekler yeyıp sısmanlamaya yeltendıgımızı duymasına gerek olmayabılır. turkbayragi
belkı de dogrudur, eslerın bır sey saklaması cok hos degıl gıbı
sevgılıler zaten ayrı evde kalıyor bunu dusunursek her an agda yaptıgımızı regl oldugumuzu ya da evde tum aksam pis pis yemekler yeyıp sısmanlamaya yeltendıgımızı duymasına gerek olmayabılır. turkbayragi
kesınlıkle herkesın kendıne aıt ozel alanları olmalı bence.evlendık dıye yada sevgılımız dıye kımse kımsenın ozel alanlarına mudahale etmemelı...sonucta bayan olarak yaptıgımız ozel seyler var agda vs.o zamnlarda esımın haberının olmasını ıstemem mesela..
yada bırbırıne aıt olan esyların karıstırılması ızınsız mudahaleler fılan hıc hos degıl...kısılerın bırbırıne olan saygı ve guven eksıklıgının netıcesı olarak goruyorum...