iki sezaryan arası ne kadar olmalı

melek76

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
1.676
43
158
Diğer
Merhaba arkadaşlar.2,5 ay önce bebeğimin kalp atışları durduğu için sezaryanla aldılar.Tekrar anne olmak istiyorum fakat ne kadar süre sonra tekrar hamile kalmam uygun olur?Benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa ve bu konuda bilginiz varsa birlikte paylaşalım...

başınız sağolsun.ne kadarlıktı bebeğiniz?
benim doktorum 1 sene hamile kalma dedi.ama yengem sezeryandan 4 ay sonra hamile kalmıştı.bir sorun da olmadı.
doktorunuz ne diyor?

başınız sağolsun.ne kadarlıktı bebeğiniz?
benim doktorum 1 sene hamile kalma dedi.ama yengem sezeryandan 4 ay sonra hamile kalmıştı.bir sorun da olmadı.
doktorunuz ne diyor?

Sağolun...Bebeğim 37 haftalıktı...Doktorum 9 ay bekle dedi ama benim çevremdede 3 ay sonrasında hamile kalıp bebeğini kucağına alan var...Ben 9 ay beklemek istemiyorum,en fazla 6 ay beklemek istiyorum...Yanlış bir karar vermekte istemiyorum.O yüzden sizlerle paylaşmak istedim.

başınız sağolsun. allah sabır versin. çok zor olmalı. sebebi neymiş, söylediler mi. benim bildiğim kadarıyla böyle durumlarda suni sancıyla normal doğum yaptırıyorlar. sizinki niye öyle olmadı. belki normal doğsaydı tekrar hamile kalma süresi kısalırdı.

Sağol arkadaşım...Beni ameliyata acil aldılar belki bir şans vardır diye...Nedeni bilinmiyor maalesef...Gerçekten sonuna kadar gelipte son anda böyle bir şey yaşamak zor...Allah kimseye böyle bir acı yaşatmaz inşaallah...

benim bebgimde sezaryan oldu normalde iki yil bekliyceksin dedi doktorum.
ama ben korundugum halde 7 ay sonra hamile kaldim tekrar ve hic birsey olmadi rahatlikla atlattim hic agrim sizim olmadi.bazen dikislerde karnin gerildikce acilma oluyormus ic dikiste ondan beklenmesi gerek diyorlar.

Sağol canım,böyle haberleri aldıkça için rahatlıyor...

canım benım doktorum ıkı sene bekle dedı..
Zaten vucud kendını bır senede toparlıyor ancak
tekrar bır hamılelıkte..karın buyudukce dıkışlerde sorun oluyor...

Senı sezeryan eden doktorunun tavsıyesını dınle derım
her bunye farklıdır..

Sağol canım,zaten 6 ayımı doldurduktan sonra tekrar kontrole gidip sormayı düşünüyorum.Çabuk toparlanmak içinde elimden geleni yapıyorum...Hayırlısı neyse o olur inşaallah...

canım yattığım kadın doğum hastanesinde 6 aylık ölü doğum yapan arkadaşlar vardı, normal yolla doğurmuş olmalarına rağmen doktorlar kesinlikle 6 ay korunacaksın diyorlardı, bence de canımcım 6 ay korun, sonrasında inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.

canım başın sağolsun..bende ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim vedr.lar 2 sene olmaz dediler ama bende 1 sene ve 4 ay daha bekledik ama tabi bu arda istedik ama olmmadı ve sontrada hamile kaldım doğurdum erken oldu yalnız 1 ay..şimdi kızım yaşına girdi yeni 10 aylıkken kzıım tekrar hamile kalmışım yani .............ne olacak bilmiyorumn 3....

zor bir durum Allah yardımcın olsun
merak etme Rabbim en hayırlı zamanda verecektir bebeğini

Sağol canım,inşaallah sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğime kavuşurum...

Sağol arkadaşım...Sendemi sezaryanla yapmıştın doğumunu...Ben sezaryandan 2 ay sonra hamile kalıp sorun yaşamadan ikinci doğumunu yapan arkadaşlar tanıyorum...İnşaallah sorunsuzca atlatırsın canım...

bende şunu duydum vakit ne kadr çok geçerse sezaryan zorlaşıyomuş 2. ameliyat.
ben 2 . kızımı sezaryan oldum 8 yıl sonra hamileyim hayırlısı allahtan hakkında hayılısı veriri allah mutlaka..vereliniortak

Sağol canım,seninde hakkında hayırlısı olur inşaallah...

merhaba başınız sağolsun bende ölü doğum yaptım 40 haftalık 4 temmuzda sezeryanla aldılar bende fazla beklemek istemiyorum hemen hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum nekadar beklememiz gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…