başınız sağolsun.ne kadarlıktı bebeğiniz?
benim doktorum 1 sene hamile kalma dedi.ama yengem sezeryandan 4 ay sonra hamile kalmıştı.bir sorun da olmadı.
doktorunuz ne diyor?
başınız sağolsun. allah sabır versin. çok zor olmalı. sebebi neymiş, söylediler mi. benim bildiğim kadarıyla böyle durumlarda suni sancıyla normal doğum yaptırıyorlar. sizinki niye öyle olmadı. belki normal doğsaydı tekrar hamile kalma süresi kısalırdı.
benim bebgimde sezaryan oldu normalde iki yil bekliyceksin dedi doktorum.
ama ben korundugum halde 7 ay sonra hamile kaldim tekrar ve hic birsey olmadi rahatlikla atlattim hic agrim sizim olmadi.bazen dikislerde karnin gerildikce acilma oluyormus ic dikiste ondan beklenmesi gerek diyorlar.
canım benım doktorum ıkı sene bekle dedı..
Zaten vucud kendını bır senede toparlıyor ancak
tekrar bır hamılelıkte..karın buyudukce dıkışlerde sorun oluyor...
Senı sezeryan eden doktorunun tavsıyesını dınle derım
her bunye farklıdır..
Sağolun...Bebeğim 37 haftalıktı...Doktorum 9 ay bekle dediama benim çevremdede 3 ay sonrasında hamile kalıp bebeğini kucağına alan var...Ben 9 ay beklemek istemiyorum,en fazla 6 ay beklemek istiyorum...Yanlış bir karar vermekte istemiyorum.O yüzden sizlerle paylaşmak istedim.
canım yattığım kadın doğum hastanesinde 6 aylık ölü doğum yapan arkadaşlar vardı, normal yolla doğurmuş olmalarına rağmen doktorlar kesinlikle 6 ay korunacaksın diyorlardı, bence de canımcım 6 ay korun, sonrasında inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.
canım başın sağolsun..bende ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim vedr.lar 2 sene olmaz dediler ama bende 1 sene ve 4 ay daha bekledik ama tabi bu arda istedik ama olmmadı ve sontrada hamile kaldım doğurdum erken oldu yalnız 1 ay..şimdi kızım yaşına girdi yeni 10 aylıkken kzıım tekrar hamile kalmışım yani .............ne olacak bilmiyorumn 3....
zor bir durum Allah yardımcın olsun
merak etme Rabbim en hayırlı zamanda verecektir bebeğini[/QU
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım...
önerilen en uygun süre 2yıldır,
ama daha önce hamile kalınırsada bir sorun teşkil etmeyecektir
bende şunu duydum vakit ne kadr çok geçerse sezaryan zorlaşıyomuş 2. ameliyat.
ben 2 . kızımı sezaryan oldum 8 yıl sonra hamileyim hayırlısı allahtan hakkında hayılısı veriri allah mutlaka..vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?