İki soru, tek konu, akıl alma ihtiyacı

Ben size pek hak veremedim ilk konunuzda. Hem gereksiz samimiyet vardı diyorsunuz, hem samimi değillerdi diyorsunuz. Hem yaşam tarzlarını beğenmediğinizi dile getiriyorsunuz, hem iyinizde kötünüzde yanınızda olmaları gibi beklentileriniz var. Hiç anlamadım doğrusu.

Madem ilişkileri hoşunuza gitmiyor, niye arkadaşlıklarını bu kadar önemsiyorsunuz ki?

Ayrıca ister evliliklerinden konuşurlar, ister eşli ziyaret ederler. Onlar mutluysa kim ne diyebilir?

Ipek kocum nasilsin :KK73:

Oncelikle basin sag olsun.

Yani kime sorsam isyerindeki kadinlar sahte, isyerindeki kadinlar patronu korukledi, laf cikardi onu yapti bunu yapti .. bu isyerindeki kadinlar orgut falan mi :KK51: Tek cumle yazicam bosver onlari. Arkandan kuremesinler de ne halt yerlerse yesinler.

Adam konusuna gelince ... yeni bosanmis kafa dinliyor kafa dinlerken de sana tas atiyor (bence). Madem hoslaniyorsun gel diyince git tabi ne var bunda birbirinizi karsilikli begeniyorsaniz :KK73:

Z

onlar size yapmacıksa eğer sizde onlara yapmacık olun. Yüzlerine canım cicim yapın hiç aranızda bi soğukluk varmış gibi davranmayın. Bi yere mi çağırdılar sizi ? Canınız isterse gidin canınız istemezse “Yaa canım benim bugün başka planım vardı başka zaman inşallah “deyip geçin. Bekarlığınızla ilgili yorum mu yapıyolar? İşte sen bekarsın filan diye aaa nereden biliyosunuz belki bende de vardır bişeyler diyin. Çatlasınlar meraktan. Yada siz arada durup dururken bekarlık çok güzel filan diye laf sokun ama bunu yaparsanız onları çok taktığınızı göstermiş olursunuz. Hem aranız bozuk olmaz,hem siz yönetmiş olursunuz iletişim şartlarınızı.
İşte o kadar fenalar ki, öyle bir konu açmıyorlar bile. Mesela ben tek yaşıyorum, bekar olduğum için sadece kendime kazanıyorum bak ak zorunda olduğum bir ailem yok. Giyime kuşama da önem veririm, kaliteli şeyler alırım. Ama bunu hiç konusunu açmam. Ama kendileri normal bişe alsa ballandıra ballandıra anlatıyorlar, bana gereksiz geliyor.
Mesela bnm arabamın konusu açıldı. Durduk yere internette 2. Elinin fiyatına baktılar, o da 100-150 arasında, tutup aaa ucızmuş diyorlar. Bu normal mi allahaşkına?

Konusu açıldı bir şekilde, ben de sert bir şekilde anlattım, onlar da cadaloza yatarak çatır çatır cevap verdiler. Seviyesizliğe hiç tahammül edemem, ben sınır koymak istiyorum ama, selam sabah kesmek istemiyorum. O dengeyi nasıl kurarım?

Dengeyi siz kuramiyorsaniz, onlar ne yapsin? Hem arkalarinda konusuyorsunuz, çirkin yakistirmalar yapiyorsunuz, bu yorumda bile sert konustugunuzu kabul ediyorsunuz fakat ayni zamanda acinizin paylasilmasini istiyorsunuz. O is arkadaslari sizi bu sekilde çekmek zorunda degiller. Hem asaglanmak, hem size cici davranmak zorunda degiller. Emin olun, onlarda biliyorlardar sizin onlar üzerindeki düsüncelerinizi.

Ve metres hayatini seçmekte özgürsünüz fakat bilin ki su anki esini aldatan adam, yarin birgün sizide aldatir.

Ipek kocum nasilsin :KK73:

Oncelikle basin sag olsun.

Yani kime sorsam isyerindeki kadinlar sahte, isyerindeki kadinlar patronu korukledi, laf cikardi onu yapti bunu yapti .. bu isyerindeki kadinlar orgut falan mi :KK51: Tek cumle yazicam bosver onlari. Arkandan kuremesinler de ne halt yerlerse yesinler.

Adam konusuna gelince ... yeni bosanmis kafa dinliyor kafa dinlerken de sana tas atiyor (bence). Madem hoslaniyorsun gel diyince git tabi ne var bunda birbirinizi karsilikli begeniyorsaniz :KK73:
Kuzuıım ben seni göremiyorum bu koz nerelerde diyorum:))
Ya bana böyle ortayaş öşretmen muhabbeti gibi konular ucuz geliyor. Sürekli bir gelinlerin tatlı yelaşı modu, ben gelemiyorum katlanamıyorım ki artık:/

Dengeyi siz kuramiyorsaniz, onlar ne yapsin? Hem arkalarinda konusuyorsunuz, çirkin yakistirmalar yapiyorsunuz, bu yorumda bile sert konustugunuzu kabul ediyorsunuz fakat ayni zamanda acinizin paylasilmasini istiyorsunuz. O is arkadaslari sizi bu sekilde çekmek zorunda degiller. Hem asaglanmak, hem size cici davranmak zorunda degiller. Emin olun, onlarda biliyorlardar sizin onlar üzerindeki düsüncelerinizi.

Ve metres hayatini seçmekte özgürsünüz fakat bilin ki su anki esini aldatan adam, yarin birgün sizide aldatir.
Öncelikle haddinizi bilerek cevap yazın ben buraya aşağolanmaya gelmedim. ADAM BOŞANDI.
Aynen onlar bana nasıl davranıyosa ben de öyle davranıyorum demekki.

Hem evlenenlerı yargılıyorsun hemde o yolda yürümek için can atıyorsun. Hem merhaba merhaba olalım dıyorsun hem de ılgı beklıyorsun.

Hem evlenenlerı yargılıyorsun hemde o yolda yürümek için can atıyorsun. Hem merhaba merhaba olalım dıyorsun hem de ılgı beklıyorsun.
Can atmıyorum, 33 yaşındayım haliyle bir ilişkim olsun istiyorum.
Diğer konu da samimiyet aradığım insanlarda bulamadım ve aramı bozmadan nasıl durumu kotarırım diye sizlere danışmak istiyorum.
Ben de çeliştiğimin farkındayım. Tek bildiğim aramın kötü olmasını istememem :/

Öncelikle haddinizi bilerek cevap yazın ben buraya aşağolanmaya gelmedim. ADAM BOŞANDI.
Aynen onlar bana nasıl davranıyosa ben de öyle davranıyorum demekki.

Bosanidigini konu basinda tam ifade etmediniz. "Evlenme bosanma durumu var". Yani henüz bosanmadi gibi algilanabilir. Düzgün bir Türkçe ile "Adam bosanmis" diyebilirsiniz. Tabiki sonrdan degistirmiste olabilirsiniz, linç yememe adina.

Ben sizi asaglamadim. Yorumum hangi yerinde sizi asagladim, gösterirmisiniz? Eger onlar size kötü davraniyorlarsa, onlar ile arkadas olma israri neden? Niye onlarin yaptigi her hamleyi takip ediyorsunuz? Neticede is yeri orasi, kendi özel arkadas grubunuz degil. Gaye çalismak, arkadaslik kurmak zaten degil. Siz hem yemegim, hem pastam dursun diyebilirsiniz fakat millet buna razi gelmek zorunda degil.

Mesela bnm arabamın konusu açıldı. Durduk yere internette 2. Elinin fiyatına baktılar, o da 100-150 arasında, tutup aaa ucızmuş diyorlar. Bu normal mi allahaşkına?

Kankacim sen klinik/hastanede calismiyor musun, bu ablalar ne is yapiyor ki bu kadar zamanlari var? Agir issizler acikcasi.

Can atmıyorum, 33 yaşındayım haliyle bir ilişkim olsun istiyorum.
Diğer konu da samimiyet aradığım insanlarda bulamadım ve aramı bozmadan nasıl durumu kotarırım diye sizlere danışmak istiyorum.
Ben de çeliştiğimin farkındayım. Tek bildiğim aramın kötü olmasını istememem :/
Zamana yay canım bırden degılde gorusme aralıgını azalt teklıflerını bahane ıle raddet yogun oldugunu ders calıstıgını dıl ogrenmeye calıstıgını fılan soyle.

Bosanidigini konu basinda tam ifade etmediniz. "Evlenme bosanma durumu var". Yani henüz bosanmadi gibi algilanabilir. Düzgün bir Türkçe ile "Adam bosanmis" diyebilirsiniz. Tabiki sonrdan degistirmiste olabilirsiniz, linç yememe adina.

Ben sizi asaglamadim. Yorumum hangi yerinde sizi asagladim, gösterirmisiniz? Eger onlar size kötü davraniyorlarsa, onlar ile arkadas olma israri neden? Niye onlarin yaptigi her hamleyi takip ediyorsunuz? Neticede is yeri orasi, kendi özel arkadas grubunuz degil. Gaye çalismak, arkadaslik kurmak zaten degil. Siz hem yemegim, hem pastam dursun diyebilirsiniz fakat millet buna razi gelmek zorunda degil.
Hangendi konularımı okuyun, adamın boşandığını anlayacaksınız.

Kankacim sen klinik/hastanede calismiyor musun, bu ablalar ne is yapiyor ki bu kadar zamanlari var? Agir issizler acikcasi.
Abla değiller ki, bir tanesi teknisyen ama geri kalan 2 si doktor. Akademide kalmayıp direlt çalışmaya başlamışlar. İlk fırsatta akademiyi de kötülüyorlar :))

Heh işte son cümleniz bnm çelişkilerimi anlatıyor. Ben bu şnsanları takmamak için ne yapabilirim?

Canim simdi onlarla ayni isyerinde calisiyosun ayni ortami paylasiyon o yuzden bence selami sabahi kesme.muhabbetlerinden cok hoslanmadigini soyluyorsun o yuzden cok samimi de olma.bu dengeyi sen saglayacaksin.benjm de isyerinde oyle kadinlar var evliler hele bi tanesinin öve öve bititemedigunu bi kocasi var yanii gorsen dunyada bi koca onda var.ben de artik o muhabbetlerini katlanamadigim icin arama mesafe koydum sadece gerektigi yerde konusuyorum o kadar.ben de bekarim bu arada.hem onlar sanki boyle bi grup kurmuslar disarda eşli bulusmalar yapmalari falan sanki sen de bekar oldugun icin pek cagiramiyorlar o ortama gibi geldi.ama bu durumda yapacak sey yok yanii.ama her ne olursa olsun dedenin vefat etme durumunda bi gecmis olsun demeleri lazimdi.sana suratin asikti dediklerinde de cenaze varken nasil gülsün yuzum deseydin keske.ama dedigim gibi yapacagin tek sey onlarla mesafeli bi iliski icinde olmak

Merhabalar hanımlar,
Öncelikle hepinize sağlıklı günler diliyorum.
Benimki dert değil aslında bir iç dökme. Eski bir üyeyim fakat cok aktif kullanmıyorum. O yuzden hayatımın son üç senesini özetlemek istiyorum.

Diş hekimliğinde uzmanlığımı yaparken bıraktım, Ankaradan memleketime döndüm. 1 yıla yakın ailemin yanında kaldım ve sonrasında yakın bir şehirde özel bir klinikte çalışmaya başladım. Bulunduğum şehirdeki üniversitede de tekrar uzmanlığa başlama niyetindeyim.

yani tekrar tek başıma yaşamaya, eskiden kurduğum düzenime başka bir şehirde kavuşmuş oldum. buraya kadar herşey güzel şükür...

fakat, çalıştığım işyerindeki bayanlar nedense bana vizyonsuz ve sahte geliyorlar. Hepsi evli, ve hayatları tamamen birbirleriyle bağlı gibi hareket ediyorlar. Gereksiz ve fazla bir samimiyet, ev- araba- para mevzuu, ay sen bekarsın evlilik şöyle böyle bilmezsin vb. Bir de işyeri yetmez gibi ev gezmeleri, eşleriyle fln birlikte samimiyetsiz saçma bir ortam. Ben de hatalıyım taviz verdim bu konuda. Hatta bekarsın hepimiz çiftiz gibi yersiz bir şakaları da olmuştu aşırı sinirlenmiştim. Buolaylar zaten beni soğuttu kendilerine karşı. Ocak ayında babama rektum ca teşhisi kondu, aynı dönem dedemi yoğun bakıma aldık. Bu ”arkadaslar” inanır mısınız yapmacık ve samimiyetsiz davranıp yanımda olmadılar. Bir şekilde konusu açılınca da sen surat astın bilmem ne diyip üste çıktılar. Elimde değil ben de aşırı soğuk davranıyorum gözden çıkardım bu kişileri zaten. Velhasıl, ben dedemi kaybettim. Bu insanlar yine acımı paylaşmadılar. Bana kalırsa öyle, ama kendileri bir savunuyotrlsr ki kendilerini, ben kapris yapmışım ben onlara suratsız davranmışım... ben hayatımda ilk fefa burda karşılaştım böyle insan tipleriyle. Salgın dönemimde de herkes kendi işiyle uğraştk çok görüşmedik. Ama bencidden kapris mi yapıyorum, bu insanları takmamak için bir akıl verin bana. Aram kötüleşsin istemiyorjm ama merhaba merhabadan öte bir samimiyet de istemiyorum. Ne yapayım?

diğer konu da, eskilerden hortlayan bir adam. Geçmişte baga baya yandığım. Sonrasında Kendisinin evlenip boşanma durumunun olduğu ve benimle de seviyeli bir şekilde“arkadasça” muhabbetimin olduğu. Ama bu dönemde sunu farkettim, bu adam dğzenli olarak babamı soruyor, muhabbet ediyor, ev dekorasyonu - yemek tarifi istiyor fln.Düşündüm de, bu X gelse vallaha 5dk düşünmem evet derim. yanlış mı yapıyorum, boşlukta mıyım, bu yaştan sonra birisi de cıkmuyor karşıma, bu adamı düşünmekle hata mı yaparım??? (Ayrı şehirlerdeyiz, ama onun bulunduğu şehire düzenli gidiş geliş yapıyorum.) ya da bu rüzgarı nasılkendime çeviririm, bir erkeğe neleri hissettirsem fark eder, vazgeçemez. saçmalıyosam da saçmalıyosun ipek diyin nolur:KK43:
Merhaba, çocuğu var mı karşınızda ki insanın? Varsa bu konu da kendinizi tartın önce önemli bir mesele çünkü..

O insanlarin hepsi evli olup gorusup hayatlarindan memnun olabilir siz sevmiyorum mesafe koydum diyip ilgi alaka bekleyemezsiniz ve onlarin yakin olmasi muhabbetleride sizi ilgilendirmez ki herkes sizin hoslandiginiz konulardan hoslanmayabilir evet evli olunca evli insanlarla daha rahat vakit geciriyosun hele cocuk varsa ayni sekilde kimse size uymak zounda degil ozetle bu konuda haksizsiniz. İkincidede evet bosluktan. Bosanmis adami bosver kendin gibi bekarlarla ilgilen.

Valla bende ablamla 1,5 yaşındaki yeğenimi kaybettim trafik kazasında. Is arkadaşım yanimda olmadı diye küsüp gücenmedim. Çünkü herkesin derdi kendine büyük.
Siz hem ilgi bekliyorsunuz hem muhatap olmak istemiyorsunuz?

Kıyamam çanınız sıkmışlar
Ay ben de çok sıkılıyorum sürekli kocalarından ve çocuklarından konuşurlar
Ay baydım bu kadın milleti hiç çekilmiyo
Kafa dengi birileri çıkar elbette iş yeri olmayabilir
O şahıs dah akarıdır an ayrılmamış aman diyim kötü zaman harcanırsın arada

Back
X