Iki veya daha fazla cocuklu anneler bakar misiniz

demekki yeteri kadar onla ilgilenemiyorsunuz oda kiskaniyor sizi, bebek uyudugunda oglunuzla daha fazla vakit gecirmeye calisin birde kardesinin bebek oldugunu kendi basina yapamayacagini kucuk oldugunu vurgulayin. arada kardesi abisine kucuk hediyeler alsin mesela..

Insallah canim takilmamak lazim kimseye annelik ic gudusu en dogrusu neyse o olur bizden baska kim onlari daha iyi anlayip dusunebilirki.
Cinsiyeti belli oldumu yavrusun

Insallah canim takilmamak lazim kimseye annelik ic gudusu en dogrusu neyse o olur bizden baska kim onlari daha iyi anlayip dusunebilirki.
Cinsiyeti belli oldumu yavrusun
Henuz olmadi haftaya ikili test icin gidicez belki soyler ama gercekten onemli degil kizim olursa sevinirim tabiki ama oglum olursada ayni sekilde sevinicem saglikli olsun tek istegim bu
Sizinki belli olmustur

Henuz olmadi haftaya ikili test icin gidicez belki soyler ama gercekten onemli degil kizim olursa sevinirim tabiki ama oglum olursada ayni sekilde sevinicem saglikli olsun tek istegim bu
Sizinki belli olmustur

Oyle tabiki canim.
Allah gonlundekini saglikla hayirla versin.
Benim kizima erkek kardes geliyo ablalik yapcak bizimki.
Cadoloz bi abla olcak simdiden belli.

Bebek bakımlarında gorev verip birlikte yapabilirsiniz. Bez getirme, ıslak mendil getirme gibi. Küçüğü emzirirken büyüğe okuma saati yapın. Onu da obur kolunuzun altına alıp kitap okuyun, bu arada kardesinin ayakları da abisinin kucağında olsun. Şimdiye kadar tekti sizi paylaşamaması çok normal.

Benimki daha 8,5 aylık ama ilk 6 ay bana yapışık dolaştı. İkinci deöyle olursa ne yaparım bilmiyorum. Şimdi sizleri okuyunca vay halime diyorum. Kesinlikle baba ile iş bölümünü şimdiden yapmak gerek. Sevgiyle büyüsünler inşallah.

Afedersin canim insallah en kisa zamanda istedigin anda tekrar hissedersin o duyguyu.
Uzuldum hatirlattim k bakma
Hayirlisi olsun yiyecek ekmekleri yokmuş diyorum. Ama ekrandaki halleri sürekli gözümün önünde. Sanırım annelik haddinden zor bir şey. Önemli değil üzülme.

Simdiden alistirmaya calisin mesela babasi uyutsun aksamlari ben gec kalmisim simdi alisamiyor bensiz uyumaya
6 ay yapisik gezdik diyorsunuz ikincidede ayni ilgiyi vermek isticeksiniz ama evde sizi isteyen baska bir cocuk daha olunca cok zor inanin
Ama yinede cok ara vermemek lazim 2yila oyun arkadasi olurlar insallah
Saglikli olsunlar zorluklari onemli degil yeterki psikolojik olarak hirpalanmasinlar iki cocuk annelerinin cogunun kaygisi bu oluyor hic kendimi dusunmuyorum ikisi icinde en iyisini yapmaya calisicam Allah guc kuvvet versin
Hepimize saglik huzur mutlulukla buyutmek nasib olsun

Pardon da bu nasıl bir uslup ya. Kadının 2 çocuğu var sinirleri yıpranmış.hata yapıyorum diyor nasıl düzelebilirim ne yapabilirim diyor.evli misin çocuğun var mı hayat şartların ne.sen sen ol bu tarzda cvp verme zaten ruhsal çökmüş birine.bir tavsiyen varsa konuş.yoksa sus.burası destek platformu köstek DEĞİL

valla burda bana ne cevaplar verdiler biliyomusun benim yazdıgım hic bisey emin ol... senden akıl alıcak degilim

Canım benimde iki küçük oğlum var. 2 yaş ve 6 aylik. Ben tek büyütüyorum babamiz uzakta. Kardeşini hic esirgemedim ondan, yeri geldi emzigini aldi uyandirdi yinede ses çıkarmadim. Hep opmesi ve sevmesi icin tesfik ettim ve başarılı oldum. Birlikte yakalamacalik oynuyoruz. Birini kanguruya koyup diğerini elinden tutup parka götürüyorum tek başıma. Evde tek olduğum icin küçüğü uyuturken büyüğe tablet veriyorum bir sürü eğitici oyun yükledim sen bununla oyna ben kardedini uyutup geliyorum diyorum. Yatak odasinda emzirip yatiriyorum yatağına sonra büyük oglumun yanına geliyorum onunla hem oyun hem konusma banyo falan zaman geciriyorum. Tek basina uyuyan bir cocuk ama gönlü hoş olsun diye kardesi doğduktan sonra sütünü bitirene kadar koltukta yatiyoruz. Biraz konusuyoruz ve yatağına götürüyorum. Ona hep onun cok sevdiğimi söylüyorum sürekli öpüyorum tabiki kizdigim zamanlar oluyor ama bu küçük yüzünden olmuyor. Hep dua ediyorum sabretmek icin. Bol oyuncak alıyoruz ve oturup birlikte oynuyoruz. Cok yipratici bir süreç ama buyuduklerinde vok yakin arkadaş olacaklarini düşündükçe rahatliyorum. Bu güne kadar yanında pek sevmedim hep ayrı odada sevdim cok dikkat ettim. Benim tavsiyelerim bunlar ve ise yaradı bende.

büyüğün düzeni bozulmuş galiba

sonuçta ağzından meme çekilirse onunla oynamanın gecikeceğini anlatmalısın

komşumuzun oğlu aşağıda çocukları oynarken görünce kardeşini dürtüp uyandırıyormuş zira annesine aşağı inelim deyince kardeşin uyuyor inemeyiz demiş bir kere

bebeği kendi hayatı önünde engel görmemesi lazım

büyük ile baş başa mutlaka zaman geçirin bebeğin katılamayacağı büyük etkinlikleriniz olsun

yani aktif olsun büyük mesela kitap okuma olmaz bu zira küçük de dinleyebilir büyük de

boyama olsun sayma olsun vs vs çamaşır asın yemek yapın bulaşıkları makineye dizin

siz makinenin başında olun oğlunuz odadan bardakları getirsin

Benim annem var.butun gun yanimda.

ben su olayimi anlatayim.benim dogum yaptigim odadaki diger arkadasin da bir kizi oldu.ve bebisinde ablasi geldi.daha uc yasinda falan ama o ablasinin kardesine olan ilgisine sevgisine bayildim.annesine yardimci bile oldu uyaninca bakti optu kokladi.ama annesi elleme opme yapma kizim hic demedi aralarinda bagin kurulmasina destek oldu.bu arada anne ve kizida beraber yattilar gece..bebiste yanlarindaydi.kizi kardesine bi bakisi bi opusu bi oksayisi vardi hala aklimda.
bana ornek oldu.benimde kizimin bi kardesi olursa onlari ilk hastanede tanistiracagim.eve geldiginde hoop bu ne demesin kiskanmasin...

Çok acımasız bir yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…