- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi sensiz_olmazki
-
demekki yeteri kadar onla ilgilenemiyorsunuz oda kiskaniyor sizi, bebek uyudugunda oglunuzla daha fazla vakit gecirmeye calisin birde kardesinin bebek oldugunu kendi basina yapamayacagini kucuk oldugunu vurgulayin. arada kardesi abisine kucuk hediyeler alsin mesela..3.5 yasinda bir oglum 2 aylik bir de kizim var.oglum beni paylasmak istemiyo.kardesine hic bi zarari yok.hatta gelip gidip seviyo .fazlaca opuyo ama ne zaman ben kizi kucagima almaya kalksam anne kucagina diyo.ozellikle aksam yatarken cok sikinti yasiyorum.ikisi birden beni istiyo.oglumdan anlayisli olmasini bekliyorum.uyuyan kizin agzindan mememi cekiyo bu sefer kiz aglamaya baslayinca ben oglana kiziyorum.sonrada cok pisman olup agliyorum.bugun de abm ye gitik orda gozumun onunden kayboldu diye bi cok sinirlendim bagirdim.bi de bebek arabasini coknhizki surdu kadinlara carpacakti onda cok kizdim.simdi uyuyo benimde icim icimi yiyo.oglumu uzmeden bu isi nasil halledicem nolur bana bi akil verin.
Mesela altta bir arkadasta bana deli demek istedi ama haksiz degil bencede iyi bir elektrikli pompa sart :)
Benimkide isteyerek oldu ama orta yolu bulucaz artik derken olan en cok bize olucak ikisininde ayri ayri gonlunu yaparken :)
Saglikli olsunlar yeterki sonra harika oyun arkadasi olucaklar insallah
Henuz olmadi haftaya ikili test icin gidicez belki soyler ama gercekten onemli degil kizim olursa sevinirim tabiki ama oglum olursada ayni sekilde sevinicem saglikli olsun tek istegim buInsallah canim takilmamak lazim kimseye annelik ic gudusu en dogrusu neyse o olur bizden baska kim onlari daha iyi anlayip dusunebilirki.
Cinsiyeti belli oldumu yavrusun
Henuz olmadi haftaya ikili test icin gidicez belki soyler ama gercekten onemli degil kizim olursa sevinirim tabiki ama oglum olursada ayni sekilde sevinicem saglikli olsun tek istegim bu
Sizinki belli olmustur
Ne guzell saglikla huzurla buyusunler insallahOyle tabiki canim.
Allah gonlundekini saglikla hayirla versin.
Benim kizima erkek kardes geliyo ablalik yapcak bizimki.
Cadoloz bi abla olcak simdiden belli.
Ne guzell saglikla huzurla buyusunler insallah
Ikizdi Yakınlarda kaybettim. Kalpleri durdu maalesef. Hala buradaki gelişimlerine bakıyorum. Hala varmış gibi.4. Geliyo sanirim Massallah bravo valla size taktir ettim
Benimki daha 8,5 aylık ama ilk 6 ay bana yapışık dolaştı. İkinci deöyle olursa ne yaparım bilmiyorum. Şimdi sizleri okuyunca vay halime diyorum. Kesinlikle baba ile iş bölümünü şimdiden yapmak gerek. Sevgiyle büyüsünler inşallah.Oglumu 14 ay memeden emzirdim biberonla anne sutu bile vermek haksizlik olarak gelir mi kaygisi yoksa oda benim evladim ve isteyerek olan bir bebek
Mesela oglumu kucagimda uyutuyordum saatlerce ama bu kez bjnlari yapmaya vaktim olmayacagini dusunuyorum ama yuzunu gorunce o an yine kucagimda uyutmak istemek anne kokusu alarak kucagimda emzirmek isteyip buna imkanimin olmamasi korkusu aslinda hepsi bu
Ikizdi Yakınlarda kaybettim. Kalpleri durdu maalesef. Hala buradaki gelişimlerine bakıyorum. Hala varmış gibi.
Hayirlisi olsun yiyecek ekmekleri yokmuş diyorum. Ama ekrandaki halleri sürekli gözümün önünde. Sanırım annelik haddinden zor bir şey. Önemli değil üzülme.Afedersin canim insallah en kisa zamanda istedigin anda tekrar hissedersin o duyguyu.
Uzuldum hatirlattim k bakma
Simdiden alistirmaya calisin mesela babasi uyutsun aksamlari ben gec kalmisim simdi alisamiyor bensiz uyumayaBenimki daha 8,5 aylık ama ilk 6 ay bana yapışık dolaştı. İkinci deöyle olursa ne yaparım bilmiyorum. Şimdi sizleri okuyunca vay halime diyorum. Kesinlikle baba ile iş bölümünü şimdiden yapmak gerek. Sevgiyle büyüsünler inşallah.
Pardon da bu nasıl bir uslup ya. Kadının 2 çocuğu var sinirleri yıpranmış.hata yapıyorum diyor nasıl düzelebilirim ne yapabilirim diyor.evli misin çocuğun var mı hayat şartların ne.sen sen ol bu tarzda cvp verme zaten ruhsal çökmüş birine.bir tavsiyen varsa konuş.yoksa sus.burası destek platformu köstek DEĞİLpardon da uyuyon cocuktan mem cekiyo diyon o kac yasında o daha daha bebek yani 3.5 yasında cocuktan ne bekliyon ona mı sordun cocuk yaparken ki anlayıs bekliyosun ben bu yasımda ablayken babam kardesimi önce sevsin kıskanıyorum önce ben diyrum o napsın dua et daha cok kucuk sen böyle yapar bagrırsan senin olmaidıgın bi anda bebegi öldürmeyi bile düsünür
valla burda bana ne cevaplar verdiler biliyomusun benim yazdıgım hic bisey emin ol... senden akıl alıcak degilimPardon da bu nasıl bir uslup ya. Kadının 2 çocuğu var sinirleri yıpranmış.hata yapıyorum diyor nasıl düzelebilirim ne yapabilirim diyor.evli misin çocuğun var mı hayat şartların ne.sen sen ol bu tarzda cvp verme zaten ruhsal çökmüş birine.bir tavsiyen varsa konuş.yoksa sus.burası destek platformu köstek DEĞİL
Aynı uslup devam.sizin tarzınız bu.iyi gecelervalla burda bana ne cevaplar verdiler biliyomusun benim yazdıgım hic bisey emin ol... senden akıl alıcak degilim
Canım benimde iki küçük oğlum var. 2 yaş ve 6 aylik. Ben tek büyütüyorum babamiz uzakta. Kardeşini hic esirgemedim ondan, yeri geldi emzigini aldi uyandirdi yinede ses çıkarmadim. Hep opmesi ve sevmesi icin tesfik ettim ve başarılı oldum. Birlikte yakalamacalik oynuyoruz. Birini kanguruya koyup diğerini elinden tutup parka götürüyorum tek başıma. Evde tek olduğum icin küçüğü uyuturken büyüğe tablet veriyorum bir sürü eğitici oyun yükledim sen bununla oyna ben kardedini uyutup geliyorum diyorum. Yatak odasinda emzirip yatiriyorum yatağına sonra büyük oglumun yanına geliyorum onunla hem oyun hem konusma banyo falan zaman geciriyorum. Tek basina uyuyan bir cocuk ama gönlü hoş olsun diye kardesi doğduktan sonra sütünü bitirene kadar koltukta yatiyoruz. Biraz konusuyoruz ve yatağına götürüyorum. Ona hep onun cok sevdiğimi söylüyorum sürekli öpüyorum tabiki kizdigim zamanlar oluyor ama bu küçük yüzünden olmuyor. Hep dua ediyorum sabretmek icin. Bol oyuncak alıyoruz ve oturup birlikte oynuyoruz. Cok yipratici bir süreç ama buyuduklerinde vok yakin arkadaş olacaklarini düşündükçe rahatliyorum. Bu güne kadar yanında pek sevmedim hep ayrı odada sevdim cok dikkat ettim. Benim tavsiyelerim bunlar ve ise yaradı bende.3.5 yasinda bir oglum 2 aylik bir de kizim var.oglum beni paylasmak istemiyo.kardesine hic bi zarari yok.hatta gelip gidip seviyo .fazlaca opuyo ama ne zaman ben kizi kucagima almaya kalksam anne kucagina diyo.ozellikle aksam yatarken cok sikinti yasiyorum.ikisi birden beni istiyo.oglumdan anlayisli olmasini bekliyorum.uyuyan kizin agzindan mememi cekiyo bu sefer kiz aglamaya baslayinca ben oglana kiziyorum.sonrada cok pisman olup agliyorum.bugun de abm ye gitik orda gozumun onunden kayboldu diye bi cok sinirlendim bagirdim.bi de bebek arabasini coknhizki surdu kadinlara carpacakti onda cok kizdim.simdi uyuyo benimde icim icimi yiyo.oglumu uzmeden bu isi nasil halledicem nolur bana bi akil verin.
pardon da uyuyon cocuktan mem cekiyo diyon o kac yasında o daha daha bebek yani 3.5 yasında cocuktan ne bekliyon ona mı sordun cocuk yaparken ki anlayıs bekliyosun ben bu yasımda ablayken babam kardesimi önce sevsin kıskanıyorum önce ben diyrum o napsın dua et daha cok kucuk sen böyle yapar bagrırsan senin olmaidıgın bi anda bebegi öldürmeyi bile
Benim annem var.butun gun yanimda.Aslinda bir pedagogla gorustum oglum bana cok duskun oldugu icin evinize yardimci almaniz sart dedi benim acimdan cok zor olucagini soyledi ikiside size cok muhtac dedi
Siz sanirim emzirme konusuna takildiniz dedim ya dusunuyorum sadece arada sagip vermek belki cok zorlanirsam mama vermem gerekebilir hamilelikte duygular mantigi ele gecirebiliyor :)
pardon da uyuyon cocuktan mem cekiyo diyon o kac yasında o daha daha bebek yani 3.5 yasında cocuktan ne bekliyon ona mı sordun cocuk yaparken ki anlayıs bekliyosun ben bu yasımda ablayken babam kardesimi önce sevsin kıskanıyorum önce ben diyrum o napsın dua et daha cok kucuk sen böyle yapar bagrırsan senin olmaidıgın bi anda bebegi öldürmeyi bile düsünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?