• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki vücut tek kişi olmak...budur eş olmak..

sumeyra86

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
192
0
296
İstanbul
evlilik..eş olmak..yaren olmak yoldaş olmak..konuşmadan anlaşmak.. çok güzel hakiki bir evlilik yaşamak.. seni senden daha çok seven..daha çok güvenen..üzerine titreyen.. tek amacı yüzünü güldürmek mutlu etmek olan bir insan.. kendinden vazgeçen sende kaybolan..eş.. sizde böylemi düşünüyorsunuz.. böyle değilsenizde olmaya ne dersiniz..

evlilik..eş olmak..yaren olmak yoldaş olmak..konuşmadan anlaşmak.. çok güzel hakiki bir evlilik yaşamak.. seni senden daha çok seven..daha çok güvenen..üzerine titreyen.. tek amacı yüzünü güldürmek mutlu etmek olan bir insan.. kendinden vazgeçen sende kaybolan..eş.. sizde böylemi düşünüyorsunuz.. böyle değilsenizde olmaya ne dersiniz..

bekara karı boşamak kolay derim:delphin:

düşüncelerime tercüman oldun canım aynen öyle düşünüorum işte ben değil biz olmak demek evlilik:asigim:

kesinlikle katılıyorum allaha şükürler olsun ki bende böyleyim,allah hepimizi ömür boyu mutlu etsin.........:Saruboceq:

ya bekar değilim evliyim ama düğünüm olmadı hala :) allah herkesi böyle etsin :) olayın özü ney biliyormusunuz.. eşi emanet gibi görmek.. sonuçta allah kadını erkeğine emanet etmiş..bunu idrak etmek yeterli bence..ve sevginin türü..neden sevdiği yani..

ya bekar değilim evliyim ama düğünüm olmadı hala :) allah herkesi böyle etsin :) olayın özü ney biliyormusunuz.. eşi emanet gibi görmek.. sonuçta allah kadını erkeğine emanet etmiş..bunu idrak etmek yeterli bence..ve sevginin türü..neden sevdiği yani..

Ewet cnm sorunda işte tam olarak bu..Bazı erkekler odun oldugu için (başta benim eşim)bu emanet olayını pek kavrayamıyolar..Adama geçinemiyoruz ayrılalım diyosun..Yooo ben geçiniyorum diyo varmı böyle bişey yaaa..!!!

hadi ya...üzüldüm bak..erkeklerin ilk görevi eşlerini memnun etmek..ama bazıları malesef kendi rahatı iyise karşısındakini düünmüyo..bu bence alışkanıkla alakalı birsey.. biliyoki eşi onu evde bekliyo güzel güzel. yemeğini veriyo ütüsünü yapıo..adam rahata alışıyo tabi..ama eşinin düşüncelerini önemsemeiyo.. biraz farkettirmek lazım bunu..

hadi ya...üzüldüm bak..erkeklerin ilk görevi eşlerini memnun etmek..ama bazıları malesef kendi rahatı iyise karşısındakini düünmüyo..bu bence alışkanıkla alakalı birsey.. biliyoki eşi onu evde bekliyo güzel güzel. yemeğini veriyo ütüsünü yapıo..adam rahata alışıyo tabi..ama eşinin düşüncelerini önemsemeiyo.. biraz farkettirmek lazım bunu..

annesi tarafından pohpohlanarak büyütülen biri ise o farkettirme süreci çok sancılı olur
kafamçokkarıştı

bu neden kaynaklanıyo.. kendisiyle ilgilenilmesi hoşuna gittiği içinmi yani naz gibi.. yada alıştığı içinmi.. genelde ilişkinin ilk zamanlarında çok heyecanlı olurlar evliliğin ilk zamanları..bunun azalmasının sebebi neyse onu bulup kurcalamak lazım sanki

kesinlikle Allahın emanidir kadın..Allah erkeği başın yaratmadı üstün olsun diye ayakalrındanda yaratmadı ezilmesin diye sol kaburga kemiğinin altından yarattı korunsun sevilsin diye..gerçektende öyle tabi bunu anlamak için erkek odun olmaycak :)

ben katılmıyorum, iki vucut tek kişi olmak bence olumlu bişey değil evliliklerde, evliliği yoran bi durum bence
eşler, bir elmanın iki yarısı olmaktansa biri elma biri armut olmalı, yarım değil bütün olarak tabii
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben katılmıyorum, iki vucut tek kişi olmak bence olumlu bişey değil evliliklerde, evliliği yoran bi durum bence
eşler, bir elmanın iki yarısı olmaktansa biri elma biri armut olmalı, yarım değil bütün olarak tabii
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

demi elmanın bi tarafı erken çürüyecek sonra tüm elma çöpü boyalayacak, oysa biri elma diğeri armut olsa hem besin zenginliği olur hemde birlikte çöpü boylama riskleri azalır:27:

ne kadar güzel anlatmışsın ama maalesef öyle değilmiş biliyormusun benim evlilliğim bir savaş eşim beni rakibi gibi görüyor çok değişik değilmi

Back
X