Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla helal olsun9 5 1 yaslarinda 3 cocukla 10.000 km fazla yol yaptik...yurt disindan turkiyeye turkiyede ayri 4 il birinin mesafe si 1400 km digerinin 900 km gibi ama bizim avantajimiz kendi arabamiz di...
Size tavsiyem aksam yolculugu gunduz mumkun oldugunca uyutmayin arabada cocuklar cabuk uyuyor ucaga nazaran...Besik gibi geliyor onlara....yaniniza biraz esya alin en sevdigi oyuncagi atistirmalik ve uyuduktan sonra yere battaniye serin uyur orda 2 koltuk lu bilet almissaniz kendi koltugunda uzansin kafasini dizinize uzatirsiniz her ihtimalle yere yatak serseniz daha iyi..korkulacak birsey oldugunu sanmiyorum en son ihtimal tlfn yada tablete cizgi film yuklersiniz uyanik oldugu zaman izler
18 aylıktı kızım Avustralya'ya gittim. Tek aktarma yaparak tam 30 saat uçtuk...:) Yanımda daha önce hiç görmediği 10 tane oyuncak vardı. Çoğunlukla uyumayı tercih etti , ekstradan bir kaç atıştırmalık da vardı. ben çok zorlanmadım. Arada bir ağlama girişimi oldu ama , yeni oyuncağı görünce sustu :) Dönüş yolculuğu içinde çantama yeni oyuncaklar alıp koydum. Bu yolculuk bizi bir sürü oyuncak sahibi yaptı, tabi onca saat oynadığı oyuncakların bir daha yüzüne bakmadı.
Seyahat gunleriniz esnekse pegasusla otobüsten daha uygun fiyatlara en azından aynı fiyata ucabilirsiniz. Ben sadece bi kere kızım 1 yaşındayken 18 saat otobüs yolculuğu yaptım tövbe ettim. Uçakla 1.5 saate miss gibi gidip geliyorum. Hem de bazen daha uygun fiyata.Uçak çok pahalı 350 tl filan otobüs 90 tl şartlar diyelim çok istemiyorum ama bi yandan oğlum için gitmek istiyorum degisiklik olur diye
Maşallah... sizi ayakta alkışlamak istiyorum
Eşim gelince okuyacağım. Bizim bebiş geliyor ya şimdiden kışın soğuk olur evde oturursun diyor![]()
bide tek koltukta mı gideceksiniz? yanınızdaki kadın da 17 saat boyunca rahatsız olacak ne gerek var ki hiç gitmeyin bu şekildeEşime söyledim de bi koltuğa da para vermeyelim yol harçlığı yaparsınız o parayi diyo
Görümcem olcak yanımdabide tek koltukta mı gideceksiniz? yanınızdaki kadın da 17 saat boyunca rahatsız olacak ne gerek var ki hiç gitmeyin bu şekilde
İnşallah bizimkide uyurHer cocuk farklidir. Mesela benim oglum yol boyunca uyur, dinlenme tesisinde durdukca uyanirdi. Daha dun 8 saatlik yol yaptik aynen bu sekildeydi.
Aylar öncesinden almak lazım bileti 400 tlden aşağı bilet yok şu an otobüs 90 tlSeyahat gunleriniz esnekse pegasusla otobüsten daha uygun fiyatlara en azından aynı fiyata ucabilirsiniz. Ben sadece bi kere kızım 1 yaşındayken 18 saat otobüs yolculuğu yaptım tövbe ettim. Uçakla 1.5 saate miss gibi gidip geliyorum. Hem de bazen daha uygun fiyata.
Pegasusta ben hiç bi zaman yurt içinde böyle fiyat görmedim. THY, Anadolu jet, onur air falan mı ?Aylar öncesinden almak lazım bileti 400 tlden aşağı bilet yok şu an otobüs 90 tl
Yok Pegasusa baktım Pegasus da pahali 160 filan olsa alırım direkt ucak ama çok pahalı sun expers de yok gideceğim yerePegasusta ben hiç bi zaman yurt içinde böyle fiyat görmedim. THY, Anadolu jet, onur air falan mı ?
Yok Pegasusa baktım Pegasus da pahali 160 filan olsa alırım direkt ucak ama çok pahalı sun expers de yok gideceğim yere
ŞaşırdımYok Pegasusa baktım Pegasus da pahali 160 filan olsa alırım direkt ucak ama çok pahalı sun expers de yok gideceğim yere