Amin inşallah. Belki 10 yıl so ra olacak belki de allah hiç nasip etmeyecek bilmiyoruz ki. Ama elimizden gelenş yapıyoruz. İmtihan dünyası işteHakkınızda hayırlısı olsun çok zor durumlar ben 9 yıllık evliyim artık çok yoruldum psikolojim alt üst oldu. Maddi manevi çok yorucu süreçler. Rabbim bu yolda emek harcayanlar emeğini boşa çıkarmasın.
Çok üzüldüm.. Zor süreçler gerçektenmalesefki 2 asilama 6 tup bebek denemesi ama elde var kocaman bir sıfır.
Ben çekildim de noldu hiçbişey.. Doktorlar filmden anlamadılar resmen olmayınca olmuyo bi engel çıkıyor işte illaki. Pes etmek yok ben moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah olucakBenim de benzer bi hikayeyle 2 yılım boşuna gitti onca haplar iğneler yazık.. ve en az 3 farklı doktora gittim. Hepsi de bi sorun olmadığımı söylediler. En sonunda ameliyat olmak zorunda kaldım doktorum tıkanıklık ciddi bir boyuttaydı doğuştan olabilir ya da bebekken ateşli hastalık geçirdiyseniz o da ihtimaldir demişti. Gebelik planlarken ilk önce hsg çektirmek gerekliymiş bana kimse hiç bi doktor söylemedi ve 2 yılım çöp oldu resmen. Ama vardır herşeyin bi zamanı belki daha kötü şeyleri yaşamayalım diye böylr bi yoldan geçmek zorunda kaldık diye düşündüm hep.rabbim herşeyin hayırlısını versin
Ben medicalpark a gidiyorum. Çikolata kistim büyük olmadığı için ameliyatı sonra yapıcaz çünkü oraya her müdahale yumurta rezervlerini etkiliyor nolur nolmaz dedi ama kistim büyük olsaymış önce ameliyatı yapması gerekicekti.Bende toplamadan önce dedi doktor ameliyatı. Başka doktora da gidicem memorial da Aygül demirolu düşünüyorum sen Nereye gidiyorsun
Amin hepimizin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun çok zor durumlar ben 9 yıllık evliyim artık çok yoruldum psikolojim alt üst oldu. Maddi manevi çok yorucu süreçler. Rabbim bu yolda emek harcayanlar emeğini boşa çıkarmasın.
Bende bir sorun yoktu eşimin değerleri kötü hareket 0 dı onu %5 e çıkarabildik. Morfoloji de 0 dı onuda 1 yaptık. sayımızda düşük. Bende dediğim gibi bir sorun yok demişlerdi. Taki son gittiğim doktora kadar. O da çikolata kisti olduğunu söyledi. Rahim y şeklinde imiş. Yapışıklık varmış. Bunlar düzelmeden tüp bebekte zor dedi. Bir doktora daha gideceğim. Ona göre bir yol çizeceğiz inşallah.Amin hepimizin inşallahSenin neden olmuyo canım ne diyo doktorlar. Anlatmak istersen tabi.
kaç cm senin çikolata kisti?Ben medicalpark a gidiyorum. Çikolata kistim büyük olmadığı için ameliyatı sonra yapıcaz çünkü oraya her müdahale yumurta rezervlerini etkiliyor nolur nolmaz dedi ama kistim büyük olsaymış önce ameliyatı yapması gerekicekti.
evet çok zor iğne yemesi bişey değilde insan mutlu sona ulaşamayınca yikiliyr gerçkten.umarim bizde bir gun güzel haberler alabilirzÇok üzüldüm.. Zor süreçler gerçekten
1.5 - 2 cm arası bi değerde çıkıyo. İlk teşhis konduğunda 6 cm di onu doğum kontrol hapıyla küçültmüştük bu bahsettiğim 2014 yılı falan tabi şimdi 2 cm e sabitledik çok şükür. Seninki kaç cmkaç cm senin çikolata kisti?
1.5 - 2 cm arası bi değerde çıkıyo. İlk teşhis konduğunda 6 cm di onu doğum kontrol hapıyla küçültmüştük bu bahsettiğim 2014 yılı falan tabi şimdi 2 cm e sabitledik çok şükür. Seninki kaç cm
Ameliyat oldunuz mu pekiÇok geçmiş olsun benimde rahmin y dedi doktor aynı filmi baska doktora gösterdim rahminde bir şey yok dedi normal dedi ben bakinca dar oldugunu görüyorum ortasi az yuvarlak gibi üsten ve yanlardan dar.histeroskopi dendi ben bir kez gebe kaldim son 2.5 yılda baska gebelikte olmadı.rahim sekli düsüge ve erken doguma neden olur deniyor ama ben bir kez gebe kaldim o da düsük oldu.esiminde benimde her seyimiz normal.kafam cok karışık.
Üste yazdim .Ameliyat oldunuz mu peki
Durumumuz biraz aynı gibi ondan sordum2 aya olucam baska doktorlarada danisicaz prof.lara ne diyecekler onlarda ameliyat derse olucam.dr. bi ihtimal stesten olmadigini dusundu rahat olun dedi rahat olmaya calisiyoruz.
Bir gelisme olursa haberleselimDurumumuz biraz aynı gibi ondan sordum
Tamsm inşallshBir gelisme olursa haberleselim
Merhaba durumumuz benzer rahmim y benimde doktorlar deneyin diyorlar bizede 2.5 yili gecti yas 38 1 düşük var.bir tane doktor histeroskopi önerdi diger herkes olur bekleyin dedi.bize asilama tup bile önermediler psikolojimiz hic iyi degil.histeroskopi yada farkli tedavi yollariyla sonuç alirsanız paylaşır mısınızBende bir sorun yoktu eşimin değerleri kötü hareket 0 dı onu %5 e çıkarabildik. Morfoloji de 0 dı onuda 1 yaptık. sayımızda düşük. Bende dediğim gibi bir sorun yok demişlerdi. Taki son gittiğim doktora kadar. O da çikolata kisti olduğunu söyledi. Rahim y şeklinde imiş. Yapışıklık varmış. Bunlar düzelmeden tüp bebekte zor dedi. Bir doktora daha gideceğim. Ona göre bir yol çizeceğiz inşallah.
merhaba bugün kontrole gittim. Doktor histeroskopi yaparak rahmi hazırlayalım yada direk transfer de olabilir dedi. Kararı bana bıraktı ben transfer yaptırmak istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısıMerhaba durumumuz benzer rahmim y benimde doktorlar deneyin diyorlar bizede 2.5 yili gecti yas 38 1 düşük var.bir tane doktor histeroskopi önerdi diger herkes olur bekleyin dedi.bize asilama tup bile önermediler psikolojimiz hic iyi degil.histeroskopi yada farkli tedavi yollariyla sonuç alirsanız paylaşır mısınız
Merhaba durumumuz benzer rahmim y benimde doktorlar deneyin diyorlar bizede 2.5 yili gecti yas 38 1 düşük var.bir tane doktor histeroskopi önerdi diger herkes olur bekleyin dedi.bize asilama tup bile önermediler psikolojimiz hic iyi degil.histeroskopi yada farkli tedavi yollariyla sonuç alirsanız paylaşır mısınız
Düşük sebebini Y rahim şeklinden olduğunu söylüyo doktorlar zaten. Benim tüp bebek doktorum işi şansa bırakamam o şeklin düzelmesi lazım demişti. Zaten dediğim gibi başlıkta tüplerimin de alınması gerekiyodu. Çok şükür 1 ay önce ameliyatımı oldum hem iki tüp de alındı hem rahim şekli düzeltildi hem de çikolata kistinin içi boşaltıldı. Genelde histereskopi sonrası ilk adetle laparoskopi sonrası 2. Adetle transfer tedavisine başlıyolardı. Şansıma ilk adet sonrası gittiğimde doktorum şaşırdı rahim hazır çok güzel görünüyo dedi ilaçlara başladım. Haftaya salı transferim var bi aksilik olmazsamerhaba bugün kontrole gittim. Doktor histeroskopi yaparak rahmi hazırlayalım yada direk transfer de olabilir dedi. Kararı bana bıraktı ben transfer yaptırmak istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?