Gebeliğe Hazırlık İki yılım boşa gitti çok yazık!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence zaman kaybı diye düşünmeyin evliliğiniz oturmada çocuk yapmamak daha iyi zaten. Olumlu yönden bakın

Bir de doktorlar da insan ve bazen o sonuçlardan emin olmak çok zor oluyor hata yapılabiliyor. Birkaç farklı doktordan görüş alın ama suçlamayın emin olun elinden geleni yapmaya çalışıyorlar.

Canim bakiyorum hamilesin.histeroskopi oldun mu nasil olustu hamilelik.ben asilama yaptirdim tuttu ama daha yeni kese gorunmedi.
Evet histeroskopi ameliyatından sonra kendiliğinden gebe kaldım çok şükür

Yazınızı yeni okudum ne mutlu ki hamileymişsiniz. Darısı başımıza olsun. Biz de farklı sebeplerden çok vakit kaybettik. sanırım her şeyin doğru bir zamanı var o zaman bizi buluyor güzellikler.

Yazınızı yeni okudum ne mutlu ki hamileymişsiniz. Darısı başımıza olsun. Biz de farklı sebeplerden çok vakit kaybettik. sanırım her şeyin doğru bir zamanı var o zaman bizi buluyor güzellikler.
Amin canım çok sağol. Evet ameliyatımı oldum tedaviye başladım ilk denemede tuttu çok şükür Gerçekten herşeyin bi zamanı var. Bu yazıyı ilk yazdığımda çok sitem etmiştim çok sinirliydim ama şimdi düşünüyorum da ilk zamanlar bu durumu öğrenmiş olsaydık da maddi açıdan bizi zorlayan bi süreç olacaktı ama öyle bi zamanda öğrendik ki hiçbir sıkıntı yaşamadan durumumuz yetti çok şükür bütün tedavilere.

Aynı düşünüyorum daha önce olsa maddi çok zorlanırdım. Şu an daha rahatım umarım artık bizi bulur 2 ay sonra başlıycam tedaviye nasipse

Yazınız yeni çıktı karşıma şuan gebesiniz çok sevindim adınıza Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yazmak istedim sadece

Ben çekildim de noldu hiçbişey.. Doktorlar filmden anlamadılar resmen olmayınca olmuyo bi engel çıkıyor işte illaki. Pes etmek yok ben moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah olucak
Merhaba
Filminizin görsellerini paylaşır mısınız rica etsem özelden gönderebilirsiniz uygunsa ben de emin olmak istiyorum karar veremedim

Ayy kızlar t rahimle hamile olan veya dogum yapan var mi 7 haftalik oldum cok korkuyorum.acaba sürekli yatmam mi lazim yada dikis mi attirmam lazim.

Bizde bir yılı geçkindir deniyoruz olmadı devlet hastanesindeki doktor özelde rahim filmi çektir dedi. Konunun görünce aklıma geldi. Ben normal bir kadın doğuma mı gidip çektirsem yoksa tüp bebek merkezi bulup orda mı yaptıysam medikal park hastanesi var. Siz ne önerirsiniz daha fazla beklemek istemiyorum

Rahim filmini radyologlar cekiyor.ben ozele gitmistim beni özel radyologa yonlendirdi 500 vermistim kac yil once ama memlun kaldim aci duymadim ünluymus zaten radyalog.rahim filmi önemli tupler tikaliysa benim acikti yine olmuyordu 2 yildir.

Mayıs - haziran gibi bir yer bulup özelde çektireceğim inşallah. Hormonlardan problem yok, regl düzenli, yaşımda genç, eşimde de problem yok ama 7 ay ovülasyonda her gün son 7 aydır da günaşırı denedik hala olmadı. Bazen doktora gidince keşke bir problem bulsa da hemen çözse diye düşünüyorum. Çok zor bir süreç umarım en yakın zamanda güzel sonuçlanır. Şuan siz hamilesiniz galiba tebrik ederim. Tüp bebekle mi oldu acaba? Filmden sonra nasıl bir yol izlediniz?

Filimden sonra hamile kalanlar var dediler benim yine olmadi.filmi 5 ayri doktora gosterdim devlet üni özele sadece üniversitedeki dr.histeroskopi yapalim dedi tam olacakken prof. Gittim gerek yok dedi histeroskopiye 6 ay deneyin dedi.Aşilama .benimde adetim duzenli esimdd problem yok her ayi denedik ovulasyonla 1 tane bebek oldu hemen dustu 1 hafta likti,sonra testler testler hafif pihtilasma ve t rahim cikti ama doktorlarda bunlar engel degil dedi.t rahim duzeltilmeden 1.asilamada hamile kaldim.kan sulandirici igne oldum kese görüldugunden beri ben sulandirici sayesinde oldugunu dusunuyorum .

Bende devlet hastanesine gittim fakat burası küçük ilçe olduğundan özele git çektir ona göre gelince yumurta takibi vs yaparız dedi. Yaz başında çektirmeyi istiyorum sonrasında yine olmazsa aşılamada doktor bana da kan sulandırıcı verir mi yoksa benim yapmasını istemem mi gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…