- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.354
- 23
Canim bakiyorum hamilesin.histeroskopi oldun mu nasil olustu hamilelik.ben asilama yaptirdim tuttu ama daha yeni kese gorunmedi.Tamsm inşallsh
Evet histeroskopi ameliyatından sonra kendiliğinden gebe kaldım çok şükürCanim bakiyorum hamilesin.histeroskopi oldun mu nasil olustu hamilelik.ben asilama yaptirdim tuttu ama daha yeni kese gorunmedi.
Ben histeroskopi olmadim t rahimle asilama tuttu bakalim ne olacakEvet histeroskopi ameliyatından sonra kendiliğinden gebe kaldım çok şükür
Herkese merhaba kızlarBugün size başımdan geçenlerden bahsedicem belki yaşayan vardır. Evlendiğimiz ilk yıl bebek denemeleri boşa çıkınca rahim filmi çekildim sonucu da iki tüp de açık olarak yazıldı ve bu filmle farklı bir sürü doktor gezdim. Çatlatma iğneleri kürler neler neler denedim. En son doğal akışına bıraktım böylece bi iki yıl da ordan gitti yaklaşık üç yıl boyunca bir ümit olur diye bekledik. Bu arada eşimin değerlerinde de bir sıkıntı yoktu. En son iki hafta önce tüp bebek doktoruna gitmeye karar verdik ve ultrasonda baktığında bi şişlik gördü ve tüplerin şişmiş olabileceğini söyledi eğer böyleyse tüp bebeğe başlayamam ameliyat olman lazım dedi eski rahim filmimi gösterdim demez mi senin tüplerin kapalı yapışıklık var diye. Ama yine de emin olmamız için tekrar rahim filmi çektirmemi söyledi ve tavsiye ettiği merkeze gidip çektirdim. Sonuç ise iki tüpüm de kapalı yapışıklıklar var tüpler şişmiş içinde sıvı varmış yani hidrosalpenks dedikleri olay. Ameliyatla iki tüp de ya alınacak ya bağlanacak yoksa içindeki sıvı akıp bebeğe zarar verirmiş. Tüm bunlar yetmez gibi bi de rahim şekil bozukluğu varmış onun için de ayrı bir ameliyat. Şimdi tedaviye başladım önümde 3-4 aylık bir zaman var. Böyle bir süreç yaşayan varsa hiç vakit kaybetmesin.
Amin canım çok sağol. Evet ameliyatımı oldum tedaviye başladım ilk denemede tuttu çok şükürYazınızı yeni okudum ne mutlu ki hamileymişsiniz. Darısı başımıza olsun. Biz de farklı sebeplerden çok vakit kaybettik. sanırım her şeyin doğru bir zamanı var o zaman bizi buluyor güzellikler.
Amin canım çok sağol. Evet ameliyatımı oldum tedaviye başladım ilk denemede tuttu çok şükürGerçekten herşeyin bi zamanı var. Bu yazıyı ilk yazdığımda çok sitem etmiştim çok sinirliydim ama şimdi düşünüyorum da ilk zamanlar bu durumu öğrenmiş olsaydık da maddi açıdan bizi zorlayan bi süreç olacaktı ama öyle bi zamanda öğrendik ki hiçbir sıkıntı yaşamadan durumumuz yetti çok şükür bütün tedavilere.
Dualarım seninle inşallah güzel haberlerini vermek nasip olur burdan biz de sevincini paylaşırızAynı düşünüyorum daha önce olsa maddi çok zorlanırdım. Şu an daha rahatım umarım artık bizi bulur2 ay sonra başlıycam tedaviye nasipse
Hayırlısı olsun inşallah canımBen histeroskopi olmadim t rahimle asilama tuttu bakalim ne olacak
Yazınız yeni çıktı karşıma şuan gebesiniz çok sevindim adınıza Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHerkese merhaba kızlarBugün size başımdan geçenlerden bahsedicem belki yaşayan vardır. Evlendiğimiz ilk yıl bebek denemeleri boşa çıkınca rahim filmi çekildim sonucu da iki tüp de açık olarak yazıldı ve bu filmle farklı bir sürü doktor gezdim. Çatlatma iğneleri kürler neler neler denedim. En son doğal akışına bıraktım böylece bi iki yıl da ordan gitti yaklaşık üç yıl boyunca bir ümit olur diye bekledik. Bu arada eşimin değerlerinde de bir sıkıntı yoktu. En son iki hafta önce tüp bebek doktoruna gitmeye karar verdik ve ultrasonda baktığında bi şişlik gördü ve tüplerin şişmiş olabileceğini söyledi eğer böyleyse tüp bebeğe başlayamam ameliyat olman lazım dedi eski rahim filmimi gösterdim demez mi senin tüplerin kapalı yapışıklık var diye. Ama yine de emin olmamız için tekrar rahim filmi çektirmemi söyledi ve tavsiye ettiği merkeze gidip çektirdim. Sonuç ise iki tüpüm de kapalı yapışıklıklar var tüpler şişmiş içinde sıvı varmış yani hidrosalpenks dedikleri olay. Ameliyatla iki tüp de ya alınacak ya bağlanacak yoksa içindeki sıvı akıp bebeğe zarar verirmiş. Tüm bunlar yetmez gibi bi de rahim şekil bozukluğu varmış onun için de ayrı bir ameliyat. Şimdi tedaviye başladım önümde 3-4 aylık bir zaman var. Böyle bir süreç yaşayan varsa hiç vakit kaybetmesin.
Çok teşekkür ederimYazınız yeni çıktı karşıma şuan gebesiniz çok sevindim adınıza Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsinyazmak istedim sadece
Amin amin inşaallahÇok teşekkür ederimAmin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Dualarım seninle inşallah güzel haberlerini vermek nasip olur burdan biz de sevincini paylaşırız
MerhabaBen çekildim de noldu hiçbişey.. Doktorlar filmden anlamadılar resmen olmayınca olmuyo bi engel çıkıyor işte illaki. Pes etmek yok ben moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah olucak
Rahim filmini radyologlar cekiyor.ben ozele gitmistim beni özel radyologa yonlendirdi 500 vermistim kac yil once ama memlun kaldim aci duymadim ünluymus zaten radyalog.rahim filmi önemli tupler tikaliysa benim acikti yine olmuyordu 2 yildir.Bizde bir yılı geçkindir deniyoruz olmadı devlet hastanesindeki doktor özelde rahim filmi çektir dedi. Konunun görünce aklıma geldi. Ben normal bir kadın doğuma mı gidip çektirsem yoksa tüp bebek merkezi bulup orda mı yaptıysam medikal park hastanesi var. Siz ne önerirsiniz daha fazla beklemek istemiyorum
Mayıs - haziran gibi bir yer bulup özelde çektireceğim inşallah. Hormonlardan problem yok, regl düzenli, yaşımda genç, eşimde de problem yok ama 7 ay ovülasyonda her gün son 7 aydır da günaşırı denedik hala olmadı. Bazen doktora gidince keşke bir problem bulsa da hemen çözse diye düşünüyorum. Çok zor bir süreç umarım en yakın zamanda güzel sonuçlanır. Şuan siz hamilesiniz galiba tebrik ederim. Tüp bebekle mi oldu acaba? Filmden sonra nasıl bir yol izlediniz?Rahim filmini radyologlar cekiyor.ben ozele gitmistim beni özel radyologa yonlendirdi 500 vermistim kac yil once ama memlun kaldim aci duymadim ünluymus zaten radyalog.rahim filmi önemli tupler tikaliysa benim acikti yine olmuyordu 2 yildir.
Filimden sonra hamile kalanlar var dediler benim yine olmadi.filmi 5 ayri doktora gosterdim devlet üni özele sadece üniversitedeki dr.histeroskopi yapalim dedi tam olacakken prof. Gittim gerek yok dedi histeroskopiye 6 ay deneyin dedi.Aşilama .benimde adetim duzenli esimdd problem yok her ayi denedik ovulasyonla 1 tane bebek oldu hemen dustu 1 hafta likti,sonra testler testler hafif pihtilasma ve t rahim cikti ama doktorlarda bunlar engel degil dedi.t rahim duzeltilmeden 1.asilamada hamile kaldim.kan sulandirici igne oldum kese görüldugunden beri ben sulandirici sayesinde oldugunu dusunuyorum .Mayıs - haziran gibi bir yer bulup özelde çektireceğim inşallah. Hormonlardan problem yok, regl düzenli, yaşımda genç, eşimde de problem yok ama 7 ay ovülasyonda her gün son 7 aydır da günaşırı denedik hala olmadı. Bazen doktora gidince keşke bir problem bulsa da hemen çözse diye düşünüyorum. Çok zor bir süreç umarım en yakın zamanda güzel sonuçlanır. Şuan siz hamilesiniz galiba tebrik ederim. Tüp bebekle mi oldu acaba? Filmden sonra nasıl bir yol izlediniz?
Bende devlet hastanesine gittim fakat burası küçük ilçe olduğundan özele git çektir ona göre gelince yumurta takibi vs yaparız dedi. Yaz başında çektirmeyi istiyorum sonrasında yine olmazsa aşılamada doktor bana da kan sulandırıcı verir mi yoksa benim yapmasını istemem mi gerekir?Filimden sonra hamile kalanlar var dediler benim yine olmadi.filmi 5 ayri doktora gosterdim devlet üni özele sadece üniversitedeki dr.histeroskopi yapalim dedi tam olacakken prof. Gittim gerek yok dedi histeroskopiye 6 ay deneyin dedi.Aşilama .benimde adetim duzenli esimdd problem yok her ayi denedik ovulasyonla 1 tane bebek oldu hemen dustu 1 hafta likti,sonra testler testler hafif pihtilasma ve t rahim cikti ama doktorlarda bunlar engel degil dedi.t rahim duzeltilmeden 1.asilamada hamile kaldim.kan sulandirici igne oldum kese görüldugunden beri ben sulandirici sayesinde oldugunu dusunuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?