Iki yıllık evliyim 4 aylik hamileyiim umudunu kaybetmeyenlerin sorularına açığım!!!

Slm arkadaşlar baslikda yazdığım gibi iki yıllık evliyim...Iki yıl çocuk istedigimize rağmen olmuyordu bekleyelim olur dedik bekledik olmayınca doktora gittiğimde kistim olduğunu öğrendim bunun sebeb olacağını düşünürken arardan üç ay gibi bir süre geçmeden mucizevi bir şekilde hamile oldugumu öğrendim...

Slm arkadaşlar baslikda yazdığım gibi iki yıllık evliyim...Iki yıl çocuk istedigimize rağmen olmuyordu bekleyelim olur dedik bekledik olmayınca doktora gittiğimde kistim olduğunu öğrendim bunun sebeb olacağını düşünürken arardan üç ay gibi bir süre geçmeden mucizevi bir şekilde hamile oldugumu öğrendim...
Allah bağışlasın canım Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnsaAllah, bende 11 aylık evliyim evlendigmzden beri istiyoduk 9. Ayda nasip oldu, her ay test yapıyodm negatif artk her yaptgm test negatif cıkacak diye yapasım gelmiyodu son zamanlarda da adetim dusensizdi 1 hafta geçmişti zaten düzensiz diye negatif çıkar diye test yapmıyodum sonra ablam dedi hadi yap bi dedi bi yaptm pozitif simdi 11 haftalık hamileyim Rabb'im tümm isteyene nasip etsin İnsaAllah taddırsın bu duyguyu :KK36::KK19:

Rabbim seninde bebeğini sana bağışlasın canim..benimde adetim bir hafta gecikmisti bende olmaz diye test yapmaya korkuyodum ev tasimistik onun sitresindendir diye yapmamistim testi bir yaptım ki inanamadım çünkü biz o ay iki kere demiştik taşınma durumuzdan dolayı nasip o guneymis

Rabbim seninde bebeğini sana bağışlasın canim..benimde adetim bir hafta gecikmisti bende olmaz diye test yapmaya korkuyodum ev tasimistik onun sitresindendir diye yapmamistim testi bir yaptım ki inanamadım çünkü biz o ay iki kere demiştik taşınma durumuzdan dolayı nasip o guneymis
Hic ummadığın anda geliveriyo işte nasip Rabb'im kimseye aratmasın tüm isteyene nasip etsin İnsaAllah :)

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah

Belirtilerin neydi yani o ay mutlaka diğer aylardan farklı birşey olmuştur diye düşünüyorum bizimle paylaşır misinn

allah analı babalı büyütmeyi nao etsn inşallah hayırlı olsun bende 2 aylık evliyim anne olmak istiyorum eşim şuan istemiyo inşallah ikna edebikirim

Back
X