Bence ikiyüzlü değillerSelam kizlar 18 haftalik hamileyim ilk öğrendiğim de görümcem kaynanam durmadan altan alta laf sokuyolardi yok bebek yapmak kolay bakmak zordur falan fistan sonra 8 haftamda kanamam oldu acip bi kez sormayan birşey olursa da yapacak birşey yok diyenler oğlum olacagini öğrenince arkamdan kendilerine iyi bakmiyosa bakmasin bizim bebegimize iyi baksin falan diye konusyolar bugüne kadar hic saygisizlik yapmadim hep sustum ama artik uyuz oluyrm yoksa ben hamilelikten dolayi alinganlik mi yapiyrm
Dengem bozuldu yemin ederimOnların bebeği sizin neyiniz oluyormuş acaba? Alınganlık filan yapmıyorsunuz. Gerçekten ikiyüzlüler.
Kendi bakacakmis yok ben bakamazmisimAman sallayın onların bebeği değil zaten o sizin bebeğiniz.
Direk benim yüzüme hani kendine bakmiysn bakma demedi ama bebesimiz ne yapiyo iyi bak yok ihmal etme onu falan diye eşimin yüzüne söyledim düne kadar daha erken dioolardi simdi değerli mi oldu o benim bebeğim kimsenin olmaz dedimEşiniz ne diyor bu duruma?
Bir de bunları direkt size mi söylüyorlar yoksa başkalarından mı duyuyorsunuz?
Benimde yüzüme çok iyi davraniyolar isleri düşünce eşim brz snrli mesela söyleme dillerini bana soyletirlerdiBence ikiyüzlü değiller
Size karsı zaten iyi değillermiş ki,yüzünüze de arkanızdan da hoş konusmuyorlar
Benim kv yüzüme cok ıyıdır mesela ama kac kere oğluna benım hakkımda konusurken duydum
ikiyüzlülük budur.
Nasıl yani sen bakmayacaksın, ben bakacağım mı dedi açık açık?Kendi bakacakmis yok ben bakamazmisim
Bana direk soylemio eşime söylerken duydum kimse merak etmesin herkes kendi çocuğunu büyütsün dedim ben ona iyi bakarm benden iyi de kimse bakamaz dedimNasıl yani sen bakmayacaksın, ben bakacağım mı dedi açık açık?
Onlara ne yahu?
kız benim bir oğlum var 17 aylıkSelam kizlar 18 haftalik hamileyim ilk öğrendiğim de görümcem kaynanam durmadan altan alta laf sokuyolardi yok bebek yapmak kolay bakmak zordur falan fistan sonra 8 haftamda kanamam oldu acip bi kez sormayan birşey olursa da yapacak birşey yok diyenler oğlum olacagini öğrenince arkamdan kendilerine iyi bakmiyosa bakmasin bizim bebegimize iyi baksin falan diye konusyolar bugüne kadar hic saygisizlik yapmadim hep sustum ama artik uyuz oluyrm yoksa ben hamilelikten dolayi alinganlik mi yapiyrm
Bende umurlarinda değilim ama bebeğim onlarinmis sanki oğlu babasinin evinden getirmiş 9 ay o karninda tasiyacakkız benim bir oğlum var 17 aylık
çalışıyorum
arada annemlere bıraktım
eşim vardiyalı çalışıyor o baktı
arada onlara bıraktım
şimdi annem rahatsızlandı
devamlı yatıyor
e bu hafta kayınvalideme bırkatım
dediği la bana şu dün akşam ben artık bakamıcam
bende kimsem yok bu şehirde annem şehir dışında.
diğer çocuklarınızın çocuklarına bakıyorsunuz. onlar kocaman çocuk olmuş artık benimki daha bebek. ve ikinciye hamileyim dedim. bana ne dese beğenirsiniz
dediki plan kuruyorsun ben planına uymak zorunda değilim
diğer eltimin çocuğu 4 yaşında itleti geçen gün bende kızdım
onu söylüyor bana
o itleyebilirmiş
bende benimki daha bebek dedim
şok oldum
beni istemediği için oğlumuda istemiyor
aslında eltim gibi yapıp onların yüzüne gülüp arkadan konuşmak lazım
ben direk suratlarına söylüyorum ya. yalakalık yapsam az rahatlıcam. şuan herşey batıyor gözlerine
Ben ilk iki çocuğumu düşük yaptim ve çocuklara düşkünlüğümu herkes biliyor ben sirf çocuğum olsun diye neler yaptum her gece ağlayarak uyudum simdi benim mucizeme iyi bakamayacagimi söylüyorlar yemin ederim bazen cildiriyormbol bol dua et ve allaha havale et
rabbim sana gösteriyor
bize çektiriyorlar. ama ölürkende senden medet umuyor. ben kaç tane gördüm
Bana direk soylemio eşime söylerken duydum kimse merak etmesin herkes kendi çocuğunu büyütsün dedim ben ona iyi bakarm benden iyi de kimse bakamaz dedim
bana birşey demiyo ama arkadan ona bagirdigi duydum o hassas bu konuda gitme üstüne agliyo sürekli diyeeşin ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?