İki yüzlü insanlardan nefret ediyorum

Acikca söyledim dune kadar istemiyodunuz simdi mi oldu o benim bebeğim diğer torunlarinizi buyuttun
aynen öyle yap canım. senin içinde kalıp sana zarar vereceğine bırak zaten sevmiyolarmış kötü gelin desinler

Boşverr bebek senin,kimsede elinden de alamaz ,sen istemediğin sürece bakamaz da,sen annesisin oda babaannesi herkes yerini bilsin,onlar konuşsun dursun niye canını sıkıyorsun ki.Kendini de bebeğini de böyle gereksiz şeyler için strese sokma canım.Bazı şeyleri duymazdan gelmek gerekiyor.

Çok ugrasiyorum ama iste takiliyrm bazen de sürekli ayni muhabbetler

yok artık gerizekalı insanlar

Bunlar hep yaşanan ve yaşanacak şeyler.
Benim iki hamileliğimde de, taşıyıcı anneymişim gibi kayınpederimden bir iki sefer "aman iyi bak torunuma" dediğine şahit olmuşluğum var.
Zevzeklik yapıyorlar başka birşey değil.

Siz hamileliğinizin keyfini çıkartmaya bakın bence.
Hiç oralı olmayın derim.

yok artık gerizekalı insanlar
Ya bide büyüttükleri torunlarini görseniz o kadar küstah anne baba bilmiyorlar arkadan is ceviriyolar yemin ederim 6 yasinda grmcemin çocuğu var o çocuk ne anne baba biliyor ağlayarak herşeyi yapmaya calisiyo terbiye adina hic bir şey yok yapma diyosun daha çok yapio benim büyük konusmuyrm ama ole çocuğum olsa ceza delisi yaparim adam olana kadar

Yok çok şükür kayinbabamdan çok memnunum bi gorumcem de daha var oda iyi ama kaynaamla bi gorumcem herşeyi kendileri biliyorlar sanki buna rağmen bir gün olsun saygisizlik yapmadm hep altan aldim laf syledoler büyüklerim dedim sustum ama iste artik kendime yapiorm agliyrm durmadan kendimi sorguluyrm normalde herkes bilir çok ozguvenli biriyim ama hamilelikten mi nedir çok kötüyüm

Yok çok şükür kayinbabamdan çok memnunum bi gorumcem de daha var oda iyi ama kaynaamla bi gorumcem herşeyi kendileri biliyorlar sanki buna rağmen bir gün olsun saygisizlik yapmadm hep altan aldim laf syledoler büyüklerim dedim sustum ama iste artik kendime yapiorm agliyrm durmadan kendimi sorguluyrm normalde herkes bilir çok ozguvenli biriyim ama hamilelikten mi nedir çok kötüyüm

Boşverr bebek senin,kimsede elinden de alamaz ,sen istemediğin sürece bakamaz da,sen annesisin oda babaannesi herkes yerini bilsin,onlar konuşsun dursun niye canını sıkıyorsun ki.Kendini de bebeğini de böyle gereksiz şeyler için strese sokma canım.Bazı şeyleri duymazdan gelmek gerekiyor.

ama bunlar iki yüzlü değil ki.
bildiğin yüzsüz..
takmayin kafanıza bebeginize odaklanin.
laf taşıyan kimse ondan da uzak durun.
size kv ve gorumcenizden daha çok zarar verir.
sağlıkla kucaginiza alın..

Bence güzel bir dille anlatın sorun aradaki kişiler de abartıyor olabilir. Eğer içlerinde biraz da olsa iyilik varsa siz iyi davranmaya devam ettikçe onlar da iyi olacaklardır. Ömür boyu yüz yüze bakacağınız artık aileniz olmuş insanlar iyi geçinmek en güzeli...

Zaten aradaki kişilere inanmadim basta en. Eşime söylerken ben bakacam işte falan dediğini duydum artik dayanamadm odaya girdim şakaya karisik daha dun istemiyodunuz simdi mi istiyorsunuz dedim bide herkes kendi çocuğunu büyütsün BN ona herkesten iyi bakarm dedim kesimde ben odadan ckinca gitmeyin üstüne agliyo durmadan dediğini duydum hani yine kirmak istemyrm ama bu konu çok sinirini bozuyor

Benim gerizekli da sen hamile degilsin dis gebelik o bilmem kimin de bulantisi olmustu dusmustu cocuk diyordu.Doktor erkek olacagini soyledi iddalasiyor salak salak o kiz cocugu diye cok saglikli bir erkek bebek dunyaya getirdim hala cenesi kapandi.Boyle insanlar ancak olunce susar bosver yapacak bir sey yok

Onu bende yasadim ondan erkek çocuk olmaz iste falan fistan yok erkek olsayfi 13 hafta gstrrdi 16 haftada yine kynvldm grmcmle gtm doktor erkek dedi :) grmcm iyi bkn kiz olmasin dedi doktor orgni gösterdi bzldulr :)) şimdide kendi bbkleriyms

Sağlıklı doğum gecirmeni dilerim kendini üzme lütfen saçma sapan insanlara kulak verme sadece kendine eşine bebeğine odaklan gerisi teferruat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…