Uqalaa Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2017 836 351 23 10 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Uqalaa #41 kumrukusum .!.: Sağlıklı doğum gecirmeni dilerim kendini üzme lütfen saçma sapan insanlara kulak verme sadece kendine eşine bebeğine odaklan gerisi teferruat olur Genişletmek için tıkla... Deneyecem tesekkur ederim
kumrukusum .!.: Sağlıklı doğum gecirmeni dilerim kendini üzme lütfen saçma sapan insanlara kulak verme sadece kendine eşine bebeğine odaklan gerisi teferruat olur Genişletmek için tıkla... Deneyecem tesekkur ederim
T Tzk Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2017 2.798 2.378 83 34 10 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Uqalaa #42 Uqalaa .!.: Onu bende yasadim ondan erkek çocuk olmaz iste falan fistan yok erkek olsayfi 13 hafta gstrrdi 16 haftada yine kynvldm grmcmle gtm doktor erkek dedi :) grmcm iyi bkn kiz olmasin dedi doktor orgni gösterdi bzldulr :)) şimdide kendi bbkleriyms Genişletmek için tıkla... Cunku bir yek kendileri dogurabilir erkek cocuk cunku hepsi jinekolog
Uqalaa .!.: Onu bende yasadim ondan erkek çocuk olmaz iste falan fistan yok erkek olsayfi 13 hafta gstrrdi 16 haftada yine kynvldm grmcmle gtm doktor erkek dedi :) grmcm iyi bkn kiz olmasin dedi doktor orgni gösterdi bzldulr :)) şimdide kendi bbkleriyms Genişletmek için tıkla... Cunku bir yek kendileri dogurabilir erkek cocuk cunku hepsi jinekolog
Uqalaa Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2017 836 351 23 10 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Uqalaa #43 Tzk .!.: Cunku bir yek kendileri dogurabilir erkek cocuk cunku hepsi jinekolog Genişletmek için tıkla... Aman kizda oglumda benim çocuğum olacak uzak dursunlar yeter zaten
Tzk .!.: Cunku bir yek kendileri dogurabilir erkek cocuk cunku hepsi jinekolog Genişletmek için tıkla... Aman kizda oglumda benim çocuğum olacak uzak dursunlar yeter zaten
K kendineiyibak Guru Kayıtlı Üye 5 Haziran 2013 785 1.070 313 Kayseri 10 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Uqalaa #44 Takmayın kafanıza. Şu anda önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı. Kim ne derse desin umursamayın...
Takmayın kafanıza. Şu anda önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı. Kim ne derse desin umursamayın...