İki yüzlü komşular:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Yeni bir binaya tasindim 4 , 5 ay oldu taşinali komsularla anca kaynasiyorduk..birkac kez gelis gidiis oldu ama fazla samimiyet yoktu yada ben oyle saniyormusum...karsi dairedeki de benle ayni gün taşindi hepimizde yaşit sayiliriz..cok guzel arkadasliklar dogabilir diye dusunurken..gecenlerde benim karsi dairedekiyle ustteki ve bir digeri yemege davet etmisler birbirlerini..laf arasinda soyledi davet eden tesekkur amacli cagarmis cocuklarinin sesini cok.anlayisla karsilamis altindaki...neyse dedim.benj cagarmak zorunda degil.. yine 1 hafta once benim katta bi konusma sesleri vardi delikten baktimki karsi daireye yine diger 2 komsu oturmaya gittiler hatta kahvaltilari meşur bunlarin buram.buram.patates kizartmasi kokuyodu belliydi yani karsida kahvaltilardi..sonra vatsap grubundan napiyosunuz komsular falan yazdim..iste kahvalti yapiyoruz birlikte emrivaki yaptik arkadasa planli bisey degil falan yazdi bi tanesi .bende afiyet olsun kizlar eminecim.seninde eline saglik yazdim o da insalah bidakine hep birlikte yazmis...buna da neyse cektim...bugun yine bir sesler..yije karsi komsuda oturma var...canim sıkildi kizimi parka gotureuim bari bende dedim.tam.osirada allahin işi karsidan bi komsu cikti gozgoze geldik bi afalladi naber dedi hic sıkıldim.disari cikiyorum.dedim sizde oturmay yapiyosunuz heralde baya kalabalik dedim.annem falan geldik dedi diger komsunun da oldugunu soledi hatta onlarin gelinleri bile varmis..5 adimlik karsi komsularinin kapisini nezakate icabi tiklamadilar..halbuki bende onlari kahvaltiya almak istiyodum birtanesi musait olmuyordu baska gube aliyordum sirf ayrim olmasin ayri gayri olmasin diye...ama onlarin yaptigi bana cok ayip dehilmi vatsap grubundan ciktim.bende daha anlamadilar sanirim...

Onlar birbirine uyum sagladi, yakinlasti diye alingan davranmayin. Sonucta kapi komsu diyorsunuz bir merhabaniz kalsin yeterli.

Takip edip, izleyip, soru sorup kendinizi yipratmayin bosuna.
Baska komsulara, ortak tanidiklara konu hakkinda konusup olayi uzatmayin ki hakkınızda kotu konusulmasin. En iyisi kabullenip merhaba, iyi gunler deyip geçin.

Onlar sizi onemsememis sizde ayni sekilde davranın.

amaan keyıflerı bılır herkes bır bırını öğrenıp ıyıcene ıçlı dışlı olunca başlar aralarında gızlı bır savaş ış arkadaşlıkları da böyle gıbı.

Hic takma samimi olunca birde bunlarin dedikodu time var kazayla bisey ciksa agzindan hemen digerinden duyarsin +10 katilarak
Benim komsudan agzim yandi kimseyle gorusmuyorum
Canim hiiiiic sıkılmıyor
Evimde cok mutluyum tavsiye ederim

En güzeli mesafeli olmak zaten. Ben o hataya düştüm malesef. Vıcık vıcık oldum, sonra ben tedavi görürken o 4.ye hamile kalınca haliyle iki üç gün kendimi çektim. Kendimi çektim diye tüm komşular önünde durduk yere"senin için çocuğumu mu aldırıcam"lafını duydum, ağlayarak evime geldim. Hamile kaldım bu defada iğrenç taklitleriyle uğraşıyorum mesela. İnsan utanır bence çocuğu yokken hayatı dar ettim, hamile kldı şimdi bari kadını rahat bırakayım der
En başta mesafeli olsaydım bunların hiçbiri yaşanmayacaktı. Seçim sizin, bence eeennnn güzeli selamlaşmak ama hep mesafeli olmak.

Neden ikiyuzlu olsunlar bence siz fazla alıngansiniz.hadiseleri kisiselleştirmeyin.ne var birlikte takildilarsa.yalanda soylememisler.siz davet edin hemen niye vazgeçtiniz.resmen kiskanmissiniz.bence insanları özgür bırakın herkes istediği ile görüşür samimi olur,oturur kalkar.

Sizinle anlaşamamışlar demek ki.
Herkesle iyi olacaksınız diye bir şey yok.
İki yüzlülük değil işte açıktan açığa sizi çağırmamışlar.
Çok can sıkıcı ama siz kendinizi öne attıkça kendilerini daha da ağırdan satarlar
Siz kendinizi ağırdan satın.

merak etme. aha suraya yaziyorum harin birgun onlarinda aralari bozulacak. bosa dememisler fazla muhabbet tez ayrilik getitr diye.

Bosveer merhaba merhaba resmiyeti her zaman iyidir. Boyle ortamlarda onun bunun dedikodusu gırla. Kimin kime ne dedigi belli degil, bir tartisma olsa o icerdekilerim hepsi karisiyor sonra. Sutten agzi yaninca insanin boyle yorum yapiyor vallahi.

Benim komşular da gelmek için can atıyorlar kırk takla atıp bahane uyduruyorum. Mesafe candır yaa dedikodular saçma sapan onu bunu cekistirmeler sizin blokta ne var ne yok bizim blokta şöyle böyle oldu muhabbetleri. Güzel vaktimi böyle şeylerle harcayamam siz de öyle yapın vaktinizi değerlendirin gezin tozun yani hayat onlardan ibaret değil inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…