Iki yüzlülük...

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
32
Slm kızlar ben kaynanami seviyorum ama cok iki yüzlüler gorumcelerimde öyle ...
Mesela burdaki eltim icin bana onun hakkinda "seytan "soylemislerdi ...baska bi gün "deli" soylemislerdi burdaki gorumcemle kavga etmislerdi zerre kadar karismadim meselelerine görümcem onun icin bazi seyler söyledi...
Yani bnim yanimda kötü yapiyorlar eltime soylemiyorumda ama birde bakiyorum birbirlerine sevdali gibiler onlar eltim icin bi sey desede bn soylemiorum ...bakiorum onu kötü soyluyorlar ama yinede ona daha cok canlar daha cok sevecenler bu nedenle düşünüyorum turkiyede kaynanamgilin oturdugu ev kaynimin kaynim onlara destek oluyo madi konuda kaynim daha cok kardesleriyle samimi esim ve baska bi kaynım soguklar seviyorlar ama yapilari o ya soguk davraniyorlar dogru duzgun aramazlar sormazlar birlukte vakit gecirmezler ondanmi acaba bana soguk davraniyorlar boyle olabilirmi ...bnim hakimdada kaynanamgil konusuyormudur...bir kere eltim kaynanamin bnim icin soyledigi bi kac seyi soyledi ama o kadar kötü sozler degildi...

Size de mi aynısını yapsınlar isterdiniz? Arkanızdan şeytan, deli deyip, görünce boynunuza mı atlasınlar?
Böyle insanlar benle hiç konuşmasın daha iyi.

Sizin yanınızda özellikle söylüyorlardır belki siz de kötü şeyler dersiniz diye. Dediğiniz an ona söylerler bu senin hakkında deli diyor yok bilmem ne diyor.
Gerçi emin olmayın gene hiç demediğiniz kötü lafları bir çıkarları için eltinize söylerler siz neye uğradınızı şaşırırsınız sonra.

Back
X