Merhaba,
5 senelik ilişkim var..Ben onun ailesiyle önceden tanışmıştım evlerine davet ettiklerinde bayramda özel günlerde gidiyordum...Artık ailelerimiz tanıştı onun ailesi bize geldi benim ailem onlara gitti ilk defa...Sorunum şu; ben hiç konuşkan değilim yani hiç konuşmam desem yeridir. Birde benim kimsem yok bi annem var yani..Babam ile annem ayrı ve yıllardır babamı görmüyorum.Birde abim var ama oda değişik bi cinstir...Bizim eve tanışmaya diye ilk defa geldiklerinde annem abimi de çağırdı gel sende abi olarak bizde ol diye ama o gelmedi..Ben napıcam ya orda ne işim var dedi..Akrabalarımızda ortada yok..Neyse onlar okadar kalabalıklar ki..ordu gibiler aşırı kalabalıklar..Yani akrabalar hep birbirlerinde,sohbet muhabbet...Annemle beraber onlara gittiğimizde ikimizde sıkıldık.Başım ağrıdı yemin ediyorum sıkıntıdan öldüm.Annemde sıkıldı.Ya hep konuşyolar muhabbet ediyolar kendi aralarında tabi ve ben gürültüye gelemiyorum zaten sessizim orda hiç konuşamıyorum..Ne kadar sessizsin diyolar.Bana göre değil sürekli kalabalık.Ama evlilik yolunda bizim ilişkimiz.Ve evlendiğimde bu bana sorun yaratacaktır değil mi? biz iki kişilik bi aile onlar sürekli curcuna...Yemek yapmayı bilmem tatlı börek bilmem kalabalık misafir hiç ağırlamayız bilmem yani.Hamarat değilim.Konuşkan değilim...bikaç sefer onların kalabalığını gördüm herseferinde başım patladı.
Hiç benlik değil bunlar..ne olucak böle