Aminn. Aminnn...Hakkinizda hayırlısı olsun.
Eltimle cok iyi anlasiyoruz...eltiyi birakamamak ne ilaki
Elti sevgin beni bi hayli duygulandırdı :)
Hakkında hayırlısı arkadaşım, her şeyin başı sağlık.
Zaten üniversiteden beri hic ayrimadilar is olarak manevi olarak her sıkıntıda birbirlerini kolladilar yüklerini paylastilareşiniz sanki aynı üniversite tercih edeceğim arkadaşımdan ayrılamam diyen ergenler gibi mantıklı düşünmüyor
arkadaşa güvenilip kurulu düzen bırakılır mı
ben olsam kararımı söyler gidecekse tek gideceğini belirtirdim.
Valla canim 3 gündür düşünüyoruz konuşuyoruz tartisiyoruz sabahlara kadar uyumuyoruz yarin dananin kuyruğu kopacak buaksam bizden karar bekliyorlar ben artik karismiyorum dedim esim simdi arkadasiyla görüşmeye gitti bakalim hayırlısıEtraflıca düşünülmesi gereken bir durum. Balıklama atlamadan önce eşinize iyi ve kötü yanların neler olabileceğini gösterin. Tabi aynı zamanda da kendinize.
Şu ki; Ne olursa iki taraftan biri kırgın olacak gibi.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sağlık olsun.
gorursun yakinda :))))Eltimle cok iyi anlasiyoruz...
Aynen aynenİlk defa kv eltisini bırakıp gitmek istemeyen insan gördüm.
Bu gözler bunu da gördü kk da.
Artık ölsem gam yemem
Hayirlisi ne diyelim... 7 yildir cok şükür en ufak bi sorun olmadi aramizda ... haa kayinbiraderle kapisiyoruz bazen.. ama o da uzun sürmüyor sürse bile eltimle biz umursamiyoruzgorursun yakinda :))))
Yaa konuyu cok uzun yazdim diye daha fazla ayritiya giremedim.. aslinda tekliflerde cok iyi... maaşın yukselmesi kiramiza şirketin yardimi... esimin orda mevki olarak yukselmesi zaten esim bunlarida düşünüyor hayirlisi bakalimbir arkadaş için herşey bırakılıp gidilir mi?? yok artık! dostluklar arkadaşlıklar maalesef pamuk ipliğine bağlı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?