• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkilem de kaldım

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Ben sevgimi çok hissettiren bi insanım, mesajlarım da yaptığım süprizlerde. Erkek arkadaşımsa bizim tabirimizce öküz. Yani sevgisini hissettirmez kolay kolay mesaj atmaz ya da aramaz. Merak edilmekten hoşlanmaz ha sevmiyor diyebilirsiniz ama seviyor biliyorum gözler asla yalan söylemez biliyorsunuz. Sadece sevgisini göstermeyi sevmiyor hatta kıskandığında bile içine atıyor. Neyse ben ona her seferinde sürpriz yapmayı çok seviyorum gözleri parlıyor resmen peki ona hep sürpriz yapmam doğru mu sizce nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Her kadının beklediği gibi sadece onun için özel olduğumu bilmekten ziyade hissetmek istiyorum.

Bence gözler yalan söylemez falan bunlar boş iş. Sevse merak eder ilgilenir. Bak sen sevdiğin için onu nasıl önemsiyorsun. Bayanlar ezdirmeyelim artık kendimizi saf olmayalım nolur ya :KK20::KK20::KK20:

Böyle birinin seni sevme gibi bir olasılığı söz konusu olamaz.
Ne kadar saf bir kızsın. :Sss

Onun ilk sevgilisiyim. Ve duygularını içinde yaşadığı için böyle olduğunu düşünüyorum

Ben de benzer bir durumdayım, eskisi kadar sevilmediğimi hissediyorum. Bu yüzden ben de eskiden sevdiğim kadar sevemiyorum. Hatta kendimi çoğu zaman başka şehirlerde başka bir hayata başlamış olarak hayal ediyorum, çevremdekiler "gülümseyerek ne düşünüyorsun öyle" diyorlar. İlişkimi canlandırmak için birkaç denemede bulunacağım ama eğer olmazsa zorlamanın manası yok, ayrılacağım. Ama önce bu konuyu adam akıllı konuşmak lazım. Aman o bu tür konuları konuşunca darlanıyor diye konuşmayalım mı? Çevremde ağzımın içine bakan bir sürü erkek olduğunu farkettim, eminim ki senin çevrende de vardır. Birkaç kez dene elinden geleni yapmış ol, konuş falan ama baktın ki hiç değişmiyor terket gitsin. Demek ki senin için doğru insan o değil..

Kesinlikle haklıymışsınız çok teşekkür ederim. Biz bence zaten elimizden geleni yapıyoruz. Değmesini çok isterdim ama değmezmiş. Ve ikilimde kalmak hiç hoş değil bana yeni bir ders aldım erkeklere bağlanma, bağlansan da belli etme. Bence sende konuş sıkılacaksa sıkılsın beyfendi bence sevmek ve sevilmek bizim hakkımız ve mutlu olmayı hak ediyoruz. Eğer bizi seviyorlarsa bunları göstermeleri gerek.

Ben sevgimi çok hissettiren bi insanım, mesajlarım da yaptığım süprizlerde. Erkek arkadaşımsa bizim tabirimizce öküz. Yani sevgisini hissettirmez kolay kolay mesaj atmaz ya da aramaz. Merak edilmekten hoşlanmaz ha sevmiyor diyebilirsiniz ama seviyor biliyorum gözler asla yalan söylemez biliyorsunuz. Sadece sevgisini göstermeyi sevmiyor hatta kıskandığında bile içine atıyor. Neyse ben ona her seferinde sürpriz yapmayı çok seviyorum gözleri parlıyor resmen peki ona hep sürpriz yapmam doğru mu sizce nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Her kadının beklediği gibi sadece onun için özel olduğumu bilmekten ziyade hissetmek istiyorum.
Boyle devam edersen hicbizaman hissedemessin...

Back
X