• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkilem

Uzun erkek sevmemek olabilir, yaninda ondan iri duran birini istemez belki. Oyle bir seyse şaşırmam da ayakkabılıkta 42 yerine 45 numara ayakkabi dursa ne fark edecek?

Belki adam icine sinmedigi icin fark etmeden takilacak nokta ariyor.
bana da öyle gibi geldi ya boyu kısa bir kadın da değil yani ortalama. bence başka bir şeyi hoşuna gitmedi orada

Merhaba kb kadınları,
En son aralık ayında erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. Biraz zor süreçlerdi benim için. Çünkü gerçekten uzun zaman sonra birine karşı bu kadar güçlü bir çekim hissetmiştim. Aslında dışardan baktığımda çok da ortak yönümüzün olmadığı biriydi. Mesela arkadaşı yoktu doğru düzgün, gezmeyi sevmeyen, genelde evde oturan, oyun oynayan ve birazda ben erkeğim benim dediğim olur kafasında olan, tartıştığımızda konuyu farklı yerlere çekme eğilimindeydi hep. Ama yine de hissettiğim o güçlü çekim , sürekli dokunma isteği bu çoğu olumsuzluğu göz ardı etmemi sağlıyordu. Neyse günün sonunda ayrıldık.
2 hafta önce de biriyle tanıştım. Düşünceli, kibar, sakin, gezmeyi seven, güzel bir mesleği olan, yemeğini temizliğini yapabilen, yemek yapmasını falan belirtme sebebim ilerde eğer evlilik olursa hayatın, evin yükünü paylaşabilecek biri. Bundan gocunmayan biri. Boyu 1.93 bu arada, boyunun çok fazla uzun olması ve iri olması az da olsa kafama takılan bir şey, bunu da dip not olarak belirtmek istiyorum.
Ama mesela sizce bir hayatı paylaşmak istediğimiz insanda en çok neye dikkat etmeliyiz. O çok yoğun olan çekim mi daha önemli , yoksa mantığınızın daha ağır bastığı bir ilişki mi.
Bu arada 38 yaşındayım. Dört dörtlük bir insan bulamayacağımın farkındayım. Ama şu aşamada hangi bakış açısından bakmalıyım. Hangi ilişki türü ilerde beni mutlu yada mutsuz eder.
Bu ikilemde kalmış olanlarınız, yada çevrenizde tecrübe edenler var mı ?
Bir ilişkide yada bir evlilikte en önemli şey nedir mesela ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
bence bir ilişkide en önemli şey ; sevgi, saygı, sadakat
sırf içsel dürtüler var diye birini hayatına almak uzun vadede mutlu etmeyebilir
ama her şey mantıklı gibi görünüyor diye de biriyle olmak doğru değil
hem içsel dürtüler hem de sevgi , saygı, karşılıklı çekimi aynı kişide bulmak önemli aynı zamanda da zor

Ya benim aklıma bir şey geliyor ama acaba o mu yoksa bazen çok uzun insanlar kambur vs iki büklüm duruyor öyle biri de ondan mı hoşlanmadı emin olamadım😂
Bu arada yanında yavrusu gibi durmuyorsanız ikinci kişiye bence bir şans verebilirsiniz konu sahibi hemen kestirip atmak zorunda değilsiniz.
Hayır kambur değil, ama mesela uzun bir süre basketbol oynadığı için bir ayağı içe basarak yürüyor. Yada ben o güçlü çekimi hissetmediğim için bahane buluyorum bilmiyorum. Ama hemen kestirip atmayacağım. Zamanla oluşacak sevgi daha güvenli olur belki.

bence bir ilişkide en önemli şey ; sevgi, saygı, sadakat
sırf içsel dürtüler var diye birini hayatına almak uzun vadede mutlu etmeyebilir
ama her şey mantıklı gibi görünüyor diye de biriyle olmak doğru değil
hem içsel dürtüler hem de sevgi , saygı, karşılıklı çekimi aynı kişide bulmak önemli aynı zamanda da zor
Evet çokk zor. Zaten aynı kişide bulamadığım için sanırım bu yaşımda hala bekarım. Sadece mantık olarak da bakamam, ama zamanla yanında huzurlu ve değerli hissttiğim birine daha güçlü şeyler hissedebilirim. O yüzden zaman vereceğim bu ilişkiye.

Evet çokk zor. Zaten aynı kişide bulamadığım için sanırım bu yaşımda hala bekarım. Sadece mantık olarak da bakamam, ama zamanla yanında huzurlu ve değerli hissttiğim birine daha güçlü şeyler hissedebilirim. O yüzden zaman vereceğim bu ilişkiye.
belki tanıdıkça seversiniz
ilk görüşte olmaz zaten
sevgi de zaman alan bir şey

Sevsin + Saygı duysun hassasiyetlerinize+ anlama empati yeteneği çok olsun + Sizi bu dünyadaki herşeyden önde tutsun önce sen önce biz desin + Halden anlasın+ Kafa yapısı ortak şeyler çoksa süper bu konuda aşırı uçurum varsa sıkıntı.Eksi olarak da sadakat yoksa kötü alışkanlık varsa hakaret ediyorsa takıntılı ise cimri ise aşırı kıskançlık varsa birde anamda anamciysa topuklamaniz tavsiye edilir .Uzun adam candır be manken gibi bence .

Zaman verin.
Bazılarıyla mıknatıs gibi oluruz ama bazı uyumlar zamanla doğar.
Ben de 39 yaşındayım, sevgilimle zaman içinde mükemmel bi tensel uyum yakaladık.
İlk zamanlar çok tutuktum. Tanıdıkça oluşan bağlar daha sağlıklı ve daha gerçektir.
%100
hatta ben artık hanfendinin bahsettiği güçlü ve yoğun çekimi çekim değil de tehlike uyarısı olarak düşünüyorum. birinin yanında sakin, huzurlu hissetmek ve iyi-kötü tamamen kendin olabilmek harika bir şey. sürekli o tutku içerisinde algılandığın kadın olmak ama aslında sevilmemek ve sürekli o tutku içerisinde algıladığın adamı seviyorum sanmak ama aslında sinir olmak değil de bir sürü güzel duyguyu ve anı tadabilmek. sorunları çözebilmek, güvende hissetmek, arkadaş olmak, anlaşılmak vs.
yakınlaştığında da daha derin hissettiriyor tutkunuz bu sefer. güvende olduğunu, saygı duyulduğunu hissettiğin için. ilişki dediğin buymuş yani. bir insanı tanıdıkça sevmek.
size de mutluluklar diliyorum 😌

Bana ikilemdesin gibi gelmedi, birini guzelleyip öbürünü tükaka etmişsin daha ne diyelim, durum ortada gibi geldi bana 😂

Tutku evliliklerde ne kadar uzun ömürlü oluyor ki ?
O kişiden kişiye değişen bir şey size nasıl zaman verelim:) ben de çok uzun sürmedi mesela evlendikten bir yıl içinde bitti seviyor muyum çok sevşyorum. Ama 10 küsür yıllık evli arkadaşım hala kalbim çarpıyor der. Ben zaten mantığımın almadığı birini sevemiyorum o yüzden aşk mı mantık mı sorusunda birini seçemem. Ama hep derler ya aynı evin içine girmeden bir insanı tanıyamazsın diye gerçekten öyleymiş. Sevgiliyken evde bir çok kez vakit geçirmemize rağmen evlilikte farklı bir yüzünü tanıyorsun karşındakinin en filtresiz haliyle gerçeğini görüyorsun. karakterine kişiliğine odaklanıp çok iyi tanımaya bak derim.

Merhaba kb kadınları,
En son aralık ayında erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. Biraz zor süreçlerdi benim için. Çünkü gerçekten uzun zaman sonra birine karşı bu kadar güçlü bir çekim hissetmiştim. Aslında dışardan baktığımda çok da ortak yönümüzün olmadığı biriydi. Mesela arkadaşı yoktu doğru düzgün, gezmeyi sevmeyen, genelde evde oturan, oyun oynayan ve birazda ben erkeğim benim dediğim olur kafasında olan, tartıştığımızda konuyu farklı yerlere çekme eğilimindeydi hep. Ama yine de hissettiğim o güçlü çekim , sürekli dokunma isteği bu çoğu olumsuzluğu göz ardı etmemi sağlıyordu. Neyse günün sonunda ayrıldık.
2 hafta önce de biriyle tanıştım. Düşünceli, kibar, sakin, gezmeyi seven, güzel bir mesleği olan, yemeğini temizliğini yapabilen, yemek yapmasını falan belirtme sebebim ilerde eğer evlilik olursa hayatın, evin yükünü paylaşabilecek biri. Bundan gocunmayan biri. Boyu 1.93 bu arada, boyunun çok fazla uzun olması ve iri olması az da olsa kafama takılan bir şey, bunu da dip not olarak belirtmek istiyorum.
Ama mesela sizce bir hayatı paylaşmak istediğimiz insanda en çok neye dikkat etmeliyiz. O çok yoğun olan çekim mi daha önemli , yoksa mantığınızın daha ağır bastığı bir ilişki mi.
Bu arada 38 yaşındayım. Dört dörtlük bir insan bulamayacağımın farkındayım. Ama şu aşamada hangi bakış açısından bakmalıyım. Hangi ilişki türü ilerde beni mutlu yada mutsuz eder.
Bu ikilemde kalmış olanlarınız, yada çevrenizde tecrübe edenler var mı ?
Bir ilişkide yada bir evlilikte en önemli şey nedir mesela ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yoğun çekim benim için
İnsana yeri geliyo aşık olduğu adamın yaptıkları batıyo hormonal değişikliklerde nefes alsa adamı boğasınız geliyo iki ev işine yardım edicek diye çekim hissetmediğim adamı hayatta çekemem sevişemem bi kere ya ben aşık olayım çekim olsun ben yaparım anam zaten şimdi de yapıyorum bi fazla yaparım benim kafa yapım bu zaten o da bana aşık olursa kıyamaz her yükü sırtlar

Back
X