Merhaba kb kadınları,
En son aralık ayında erkek arkadaşımdan ayrılmıştım. Biraz zor süreçlerdi benim için. Çünkü gerçekten uzun zaman sonra birine karşı bu kadar güçlü bir çekim hissetmiştim. Aslında dışardan baktığımda çok da ortak yönümüzün olmadığı biriydi. Mesela arkadaşı yoktu doğru düzgün, gezmeyi sevmeyen, genelde evde oturan, oyun oynayan ve birazda ben erkeğim benim dediğim olur kafasında olan, tartıştığımızda konuyu farklı yerlere çekme eğilimindeydi hep. Ama yine de hissettiğim o güçlü çekim , sürekli dokunma isteği bu çoğu olumsuzluğu göz ardı etmemi sağlıyordu. Neyse günün sonunda ayrıldık.
2 hafta önce de biriyle tanıştım. Düşünceli, kibar, sakin, gezmeyi seven, güzel bir mesleği olan, yemeğini temizliğini yapabilen, yemek yapmasını falan belirtme sebebim ilerde eğer evlilik olursa hayatın, evin yükünü paylaşabilecek biri. Bundan gocunmayan biri. Boyu 1.93 bu arada, boyunun çok fazla uzun olması ve iri olması az da olsa kafama takılan bir şey, bunu da dip not olarak belirtmek istiyorum.
Ama mesela sizce bir hayatı paylaşmak istediğimiz insanda en çok neye dikkat etmeliyiz. O çok yoğun olan çekim mi daha önemli , yoksa mantığınızın daha ağır bastığı bir ilişki mi.
Bu arada 38 yaşındayım. Dört dörtlük bir insan bulamayacağımın farkındayım. Ama şu aşamada hangi bakış açısından bakmalıyım. Hangi ilişki türü ilerde beni mutlu yada mutsuz eder.
Bu ikilemde kalmış olanlarınız, yada çevrenizde tecrübe edenler var mı ?
Bir ilişkide yada bir evlilikte en önemli şey nedir mesela ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.