İkilem

Hic sevilmemis insan daha mi cok baglanir insanlara,yoksa yalnzlgi bildigi icin daha mi cabuk birakr

• Duygusal boşlugundan dolayı daha cok baglanır

OY: 10 76,9%
  • Hep yalnız oldugu icin daha onceden de kimseye eyvallahi olmz cabuk silebilir

OY: 3 23,1%

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
29
Arkadaslar sizce hic sevilmemis veya sevgilisi olmamis bir insan yeni biriyle ilişkiye basladiginda yada konustugunda diyelim o kişiye daha mi cok baglanir o duygusal boslugundan dolayi,yoksa bu kadar zaman yalniz kaldigi icin hep kalabilirim diye düşünüp daha mi cabuk silebilir o insani?

Bence bu kişiden kişiye değişir. Bu kadar genellememek lazım.
Bu kadar sorgularsak insanları uzaklaştırırız ve gerçekten aşık insanları bunaltıp bıktırırız.

Bence bu kişiden kişiye değişir. Bu kadar genellememek lazım.
Bu kadar sorgularsak insanları uzaklaştırırız ve gerçekten aşık insanları bunaltıp bıktırırız.
Aynen haklisiniz ben sadece bu konudaki farkli yorumlari ve düşünceleri merak ettim ben de ikilemde kaldim bu konuda cunku

Aynen haklisiniz ben sadece bu konudaki farkli yorumlari ve düşünceleri merak ettim ben de ikilemde kaldim bu konuda cunku

İşte bu ikiside olabilir. Ama bu düşünce nasıl bir düşünce biliyor musun? 30 küsür yaşında daha evlenmemiş bir kadın biri ile evlenmeye niyetlendiğinde acaba başkasını bulamadığından yanlış bir seçim mi yapmıştır yoksa bu yaştan sonra çok daha özenli davrandığından en doğrusunu mu bulmuştur?
Yani böyle sorular sormak çok şık olmuyor onu demek istiyorum. Ben yukardaki soruyu yazarken rahatsız oldum.

Cevremdeki ornekleri dusundumde duygusal bosluktan dolayi daha cabuk baglaniyolar, birakmalari zaman aliyor. Ama en dogrusu karakterine bagli olmasi

Tamamdir anladim ne demek istediginizi ama ben tam olarak ona benzer sormadim yani evlilik daha ciddi bir sey o konudaki yorumlar daha farkli olabilir mesela duygusal boslugun getirdiği ilgi ihtiyaci mi daha cok baglar yoksa diger durum gibi yalnizligi bildigi icin daha mi kolay itebilir ve ayırabilir demek istedim hani hayatiniza giren sizinle ilgilenen herhangi biriyle alakali

Cevremdeki ornekleri dusundumde duygusal bosluktan dolayi daha cabuk baglaniyolar, birakmalari zaman aliyor. Ama en dogrusu karakterine bagli olmasi
Aynen genel de ben de öyle duyuyorum ve ben hep ikincisi gibi düşünürdüm degisik olarak genlde cogu kisi birincisini düşünüyor mesela ondan merak ettim diger yorumlari ve hani bu iki fikri ayırmamıza sebep olan seyleri

Ben ilişkilerde bu kadar sorguya sıcak bakmıyorum.
Karşınızda kalbinizi pır pır ettiren biri var mı? Varsa ilk aşkı mıyım, bu bana ilk olduğum için bağlanmasına mı sebep olur yoksa eyvallahı olmaz diye düşünmenin sizin hareketlerinizi etkilemesine izin vermeyin derim. Tamamen ilk aşkı olmasa bile karakterinden kaynaklı bir durumdan da bu olabilir. Kendinizi şartlamayın derim.

Yok ben bunu birisi icin sormadim genel olarak bir fikir almak istedim,yoksa ben de zaten insanlari belirli bir düşünceye göre etiketlemeye karsiyim düşünmem diye düşünüyorum.Bunu hani insanda olan ilgi ihtiyacinin onu bir insana daha mi cok baglayacagina,yoksa bu kadar zamandir yalniz oldugu icin bir insana baglanmasının ve sevildigine inanmasinin uzun mu sürer olarak sormak istedim.Yani bu sordugum soruyu böyle gercekten asık oldugunuz biri var ve ilişkiniz varsa tabi ki sorgulamamak gerekli ben en baslarda daha biriyle tam biseye baslamadan bunun insanin psikolojisini ne yönde etkiledigini merak ettim sadece

Bu bir matematik hesabı değil ki 2 kere 2 dört diyelim. Her insana göre değişir.

Her insana göre değişir o yüzden farkli fikirler sormak istedim,yani sormak istedigim bu ikisinden birini secmenin nedeni nedir mesela insandan insana düşünceyi değiştiren
O neden de insandan insana değişir. Şöyle diyelim ömrü boyunca yalnız kalmış bir insan, eğer o yalnızlığa gerçekten alışmışsa ve seviyorsa yalnızlığını, bu yalnızlıkla ilgili herhangi bir mutsuzluğu yoksa zaten ille hayatında biri olsun istemez. Ama tam tersi durumdaki bir insan, ne olursa olsun yalnız kalmamalıyım diye düşünebilir. Yani sorduğun soruda o kadar çok değişken var ki, ne yazık ki cevabı vermek tam olarak mümkün değil. Ama şunu biliyorum bir insan içinde bulunduğu şartlar ve geçmişi ne olursa olsun, gerçekten değer verdiği birinden kolay kolay vazgeçmez. Yani eğer bu seninle ilgili bir konuysa sadece düşünmen gereken bu.

Tabikide daha cok baglanir sevgiyi hic tatmamis bir insan tamamen sevgiye muhtac biridir kesinlikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…