O neden de insandan insana değişir. Şöyle diyelim ömrü boyunca yalnız kalmış bir insan, eğer o yalnızlığa gerçekten alışmışsa ve seviyorsa yalnızlığını, bu yalnızlıkla ilgili herhangi bir mutsuzluğu yoksa zaten ille hayatında biri olsun istemez. Ama tam tersi durumdaki bir insan, ne olursa olsun yalnız kalmamalıyım diye düşünebilir. Yani sorduğun soruda o kadar çok değişken var ki, ne yazık ki cevabı vermek tam olarak mümkün değil. Ama şunu biliyorum bir insan içinde bulunduğu şartlar ve geçmişi ne olursa olsun, gerçekten değer verdiği birinden kolay kolay vazgeçmez. Yani eğer bu seninle ilgili bir konuysa sadece düşünmen gereken bu.[/ aynen haklisiniz evet cok degisken var evet ben kendi acimdan sordum soruyu ve hani bunu sorarken karsinizdaki insani düşünerek degil kendi acinizdan bakarsaniz neyi tercih ederdiniz demek istedim mesela ben birinciyi de düşündüğüm oldu ilgi eksikliginden dolayi ilgi geldikce o kisiden daha cok baglanmak veya mesela etrafimda insnalar var sürekli sevgili degistiriyor sırf yalnız kalmamak icin ben mesela daha cok yalniz oldugum icin oldugunda onun eksikligini hissetmem o yüzden daha mi az baglanirim o insana veya sevildigime inanmam uzun sürer mi tam olarak bu değişkenden sordum diyelim