Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sevgilimi gerçekten seviyorum ama evlendigimizde sanki sonu bosanmaya kadar gitcekmis gibi geliyo. Diğer taraftan onun ahını alırsam onu mutsuz edersem baskasyla mutlu olabilirmiyim bunu bilmiyorum. Biz bu iliskiye basladıgmzda ben daha cok kucuktum 15 yasndaydm o da benden 3 yas buyuk. Dogal olarak karakterim değişti o da surekli sen cok degistin diyo. Ama bu benim elimde olan bisey degil malesef. Son bi yıldır falan anlasamyoruz hep ite kaka gidiyo onu cok sevdigim icin devam etti simdiye kadar. Ben hoslandgm cocukla daha yeni tanstm. Yani anlasamamzn sebebi kesinlikle o degil. Ask herseyin üstesinden gelir mi? Sadece sevgiyle yurur mu bi evlilik? Gece koynuna girip sarldgmda anlasamadıgmz herseyi unuturmuyuz? Bunlar benim icin gercrkten önemli çünkü bizi birbirmizr baglayan asktan baska hic biseyimiz yok
Icten ice hoşlanıyorum aramzda hic bisey olmadı. Sevgilim evliligin sorumlulugunu alabilcek bi tipte cok iyi olmasa da bi isi de var. Ancak bizim baska sorunlarmz var. Burda anlatmak ne kadar dogru bilmiyorum ama yine de anlataym. O istiyo ki ben surekli onla ilgileniyim ona naz yapym cilve yapym ben cok odun bi insamsm hic kadn gibi degilmisim cilveli degilmisim evlendigimizde cok sıkıcı olcakmsz o boyle hayal etmemismis falan. Bunun gibi konusmaları cok sık yasyoruz artk. Ben de dogal olarak evlendigimizde mutlu olamycagmzı dusunmeye basladm
bayanlar biraz agir sozler bunlar.Ben oldurulmeyi hakettim yani ? Naptm ben adam mı oldurdum, cocuklara tecavuz mu ettim naptm? Yaptıgmn yanls oldugunu biliyorum ama bunun icin oldurulmeyi haketmiyorum kusura bakmayn. Nasıl sıg bi bakıs acınız var. Aldatan erkeklere bunu yazmazsnz en fazla kınar gecersiniz onlar oldurulmeyi haketmez ama ben bi bayan oldugum icin hakediyorum yani. Yazıklar olsun..
bayanlar biraz agir sozler bunlar.
Cnm.yanlis yapmiyorsun.sadece sesli olarak bizimle paylastin.sonucta evlenmemis bir baya.uzun bir iliskisi var,ve bu su anda calkantili gidiyor.ve birinin ondan hoslandigini farkediyir,ve bize soruyor,siz olsaniz nasil davranirdiniz.tabikide insan evlenecegi kisiyi dikkatli sececek.illahi her ciktigiyla evlenecek degil ya.ayrica aldatma gibi bir sey de yok.sadce ona ilgi duyan birinin oldugunu ve ailesinin buna onay verecegini,digerini reddedecegini soruyor..
Cnm,kalbinin sesini dinle.isi varmi sevgilinin.evinizi gecindirirmi,durustmu,namuslumu.bu yeter.yoksa okuyup ne rezilliklerini bildigim insanlar var...
Okumak cehaleti goturur,esseklik baki kalir.
İkisinide kabul etme. İnsan sevdiği ve karar verdiği vakit gelgit kesinlikle yaşamaz . Aklına böyle birşey gelmez .. Vicdanınız karşısınızdaki insanı düşünmeniz ne güzel ama acıma ve sevgi aynı şeyler değildir . .bu anlar en mutlu olcağınız zamanlar, kara kara düşünüp uykusuz kalıyorsanız !! Neden karar verme zorunluluğunda hissediyorsunuz ? Mecbur gibi ?Cok büyük bi ikilemin icindeyim nolur bana yardım edin. Elestirelere açığım ama lutfen cok kırıcı olmayın.
Benim 4 yıllık bi iliskim var onu seviyorum ama birbirimize pek uygun değiliz acıkcası egitim olarak. Ilerde ailem acısından sorunlar cıkacak. O lise mezunu ben unv okuyorum.
Ikincisi de son zamanlarda o kadar cok kavga ediyoruzki artık hic anlasamaz olduk. Bu da ikimizi de yıpratıyo.
Ama onu bunlara ragmen hala seviyorum eskisi kadar cok olmasa da hala ona asgım onsuz yapamam gibi geliyo cok alıştım. O da ben sensiz yapamam nolur beni brakma bi daha baskasını sevemem hayatta hic mutlu olamam tarzı seyler soyluyo. Bu zamana kadar hep evlilik hayalleri kurduk onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdan azabndan ölürüm heralde. Ama evlenirsek de mutlu olabilirmiyiz emin degilim. Benim hayallerimdeki gibi toz pembe bi evlilik olmayacagını anladm.
Diğer tarafta yeni tanıştgm bi cocuk var bana ilgisi var hissediyorum. Bende ondan cok hoşlanıyorum.Yanındayken zaman cok guzel geciyo gayet iyi anlasıyoruz. Mantıgıma da cok uygun. Ama yanından gittigimde sevgilim aklıma geliyo ona olan sevgimin ne kadar cok oldugunu anlyorum.
Biliyorum yaptıgım cok yanlıs hayatımda olan bunca zaman iyi anımda kotü anımda yanımda olan bana hep destek olan adama bunu nasıl yaparım? Ben boyle biri degilim gercekten.
Sonuc olarak bi tarafta bunca yıldır beni cok seven benimde onu cok sevdigim yarı yolda bırakrsam inanılmaz vicdan azabı duyacagm ama artık eskisi gibi anlasamadıgımz ve ailemin onaylamayacagı sevgilim, diger tarafta hoslandıgım sevebilecegim ve mantık olarak da bana uyan yeni cocuk. Sizce ben ne yapaym ? Bi heyecan arayısı ugruna bunca yılımı heba etmeyryim mi? Iki gundur gozume uyku girmiyo![]()
Kızlar teşekkür ederim yorumlarınz icin fakat hala tam bi karar veremedim. Bazılarınz sevgilinle kal namusuyla para kazanyosa derken diğerleri sende coktan hersey bitmis diyo. Ben zaten olayn parasnda pulunda degilim sevgilimin isi var ben de mezun olunca rahat is bulabilecegim bi bolumde okuyorum. Bi şekilde idare ederiz. Evet sevgilimden biraz sogudugum dogru ama ya ayrılınca pisman olursam ya onsuz yapamazsam ?
Cok haklısnz ne diyim =(Ama eğer gerçekten sevseydin, gönlüne başkası düşer miydi?
Birini beğenebilirsin, ay ne hoş çocuk diyebilirsin, çekici ya da yakışıklı bulabilirsin. Ama hoşlanmak, aklının karışması bunlar farklı şeyler.
Televizyonda gördüğün birine ne hoş, yakışıklı demekle, aklının karışması aynı şey değil. Ben artık ilişkinde aradığın heyecanı ve sevgiyi bulamadığını, ileride de huzurlu bir ilişkiniz olacağına inanmadığını düşünüyorum
Ama şu an bencillik yapıyorsun. Ya unutamazsam, ya pişman olursam? Pişman olmayacağından emin olsan anında bırakacaksın adamı ama kendini düşündüğün için yerinde sayıyorsun.
Cok haklısnz ne diyim =(
Bi de egitim durumumuzu sorun ediyorum diye bana kızan arkadaşlar olmus. Sorun burda eğitim durumu degil hic bi zaman insanları dış gorunuslerine yada okudugu okullara gore degerlendiren biri olmadm. Ama kultur seviyesi zevkler hobiler birbirini tutmuyo bu da sorun oluyo. Mesela en basitinden ben dizileri alt yazılı orjinal sesiyle izlerim dublaj olunca zevk alamıyorum. Ama o turkce dublaj izliyo hem alt yazıyı okuyp hem filmi takip edemedigi icin. Bu gibi sorunlar var aramzda. Bunlar kucuk onemsiz asılabilecek seyler mi yoksa ilerde daha mı cok problem olur hersey ustuste gelince bunu merak ediyorum