- 29 Ağustos 2014
- 4.985
- 17.234
- 408
- 33
- Konu Sahibi ElizabethBennettt
-
Birkaç aylık bebeği varken karısının evden gitmesini fırsat bilip kendi yataklarına kadın sokacak adamı, herkes bilmek ister. Bebek bence bi engel değil. Siz söyleyin kararını arkadaşınız versin.
Zor bir durum
Benim deger verdigim , sevdigim , yakin arkadasimsa soylerdim
Bu emıjilere nasıl sahip olunuyorBen olsam adama direk sorardım ''NE AYAKSIN'' diye
Arkadaşınızın nabzını ölçseniz? İhanetle ilgili konu açıp fikirlerini öğrenseniz önce? Ona göre bir yol izlersiniz.İşte sonradan yüz göz olmuş olacak mıyız, boşanmazsa bir de benden utanır mı arkadaşım diye sorular kurcalıyor kafamı. Daha yüz yüze gelmedik buluşunca dayanabilir miyim bilmiyorum. Göz göre göre kandırılmayı bilmeyi ben isterdim şahsen
Arkadaşınızın nabzını ölçseniz? İhanetle ilgili konu açıp fikirlerini öğrenseniz önce? Ona göre bir yol izlersiniz.
Adam yaptı veya yapmadı bilemeyiz ama bunu dile getirmesi bile çok çirkin. Arkadaşınızın da bebeği küçükmüş:/ çok üzücü hem sizin için hem arkadaşınız için.. İki arada bir derede kalmışsınız:/
Haklisinizİşte sonradan yüz göz olmuş olacak mıyız, boşanmazsa bir de benden utanır mı arkadaşım diye sorular kurcalıyor kafamı. Daha yüz yüze gelmedik buluşunca dayanabilir miyim bilmiyorum. Göz göre göre kandırılmayı bilmeyi ben isterdim şahsen
Bence bunu yapmayinOlabilir doğal akış içinde bir konuyu açabilirim bakarım ne diyecek. Of valla içim şişti okumasaydım keşke diyorum
Aynen konuyu okuduğumda ben de içimden geçirdim. Keşke hiç denk gelmeseymişsiniz o mesajlara, çok sıkıntılı bir durum. Gerçi o zaman da arkadaşınızın aldatıldığı ortaya çıkmayacaktı:/Olabilir doğal akış içinde bir konuyu açabilirim bakarım ne diyecek. Of valla içim şişti okumasaydım keşke diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?