ikilemde kaldım ne yapmalıyım?

ElizabethBennettt

ComfortablyNumb
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
4.985
17.234
408
33
Herkese iyi akşamlar. İlk kez konu açıyorum bayadır bu forumdayım. Bir konuda çok kararsızım aslında net ve kararlı bir insanım ama hassas dengeler söz konusu olunca insan cidden başka fikirleri alma ihtiyacı hissedebiliyormuş.

Benim bir arkadaşım var çok yakın değiliz ama uzak da sayılmayız. Arkadaşım evli, birkaç aylık bir bebeği var. Eşiyle de tanışıyorum bizim vasıtamızla eşlerimiz de görüşüyor.

Geçen gün eşimin telefonundan whatsapa girdim kendime fotoğraf atmak için bu arada asla karıştırmam telefonunu. Ama arkadaşımın kocasıyla konuşmuş ve eşim atmış son mesajı mesaj çok ilgimi çekti, açtım okudum konuşmayı.
Bu herif bozuntusu bir güzel eşime demişki: "haftasonu ... Annesine gidecek bir tane ayarladım, mekanda takılacaz sonra eve getireceğim şöyle iyimiş böyle iyimiş" bu minvalde mide bulandırıcı şeyler. Eşim de demiş nerden çıktı oğlum bu mesele? O da yazmış ki "la yapacağım yok şaka yapıyorum seni zarflıyorum." Eşim bunun üzerine "yanına adam arıyosan beni karıştırma işine karışmam ama sana da tavsiye hiç girme bu işlere " gibisinden bişe yazmış.

Eşimin son mesajı bu. Adam okumuş ama cevap yazmamış. Sonrasında yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum. Bundan önceki konuşmaların hepsine baktım normal erkek muhabbeti fazla konuşma yok eski tarihlerden bu yana çok yazışmamışlar.

Şimdi sorumu tahmin edersiniz: arkadaşıma söylemelimiyim? İçim içimi yiyor günlerdir. Arkadaşım sosyal medyada eşiyle foto paylaşmış görünce o kadar üzüldüm ki. Siz olsaydınız ne yapardınız? Ben bu tip durumlarda eğer karşındaki boşanacaksa söyle diyorum ama ben emin değilim bundan pek. Kafam çok karışık

Birkaç aylık bebeği varken karısının evden gitmesini fırsat bilip kendi yataklarına kadın sokacak adamı, herkes bilmek ister. Bebek bence bi engel değil. Siz söyleyin kararını arkadaşınız versin.

Birkaç aylık bebeği varken karısının evden gitmesini fırsat bilip kendi yataklarına kadın sokacak adamı, herkes bilmek ister. Bebek bence bi engel değil. Siz söyleyin kararını arkadaşınız versin.

En çok oraya takıldım ben de ya. Midem bulandı. Eve sokacaktı belki de soktu bile haberim yok. Eşimden yüz bulamadı ama bana yapmıştır gibi geliyor. Bir yandan da şöyle düşünüyorum bu benim için bir boşanma sebebi ama arkadaşımdan o kadar emin değilim o yüzden çok kararsız kaldım.

Zor bir durum
Benim deger verdigim , sevdigim , yakin arkadasimsa soylerdim

İşte sonradan yüz göz olmuş olacak mıyız, boşanmazsa bir de benden utanır mı arkadaşım diye sorular kurcalıyor kafamı. Daha yüz yüze gelmedik buluşunca dayanabilir miyim bilmiyorum. Göz göre göre kandırılmayı bilmeyi ben isterdim şahsen

Arkadaşınızın nabzını ölçseniz? İhanetle ilgili konu açıp fikirlerini öğrenseniz önce? Ona göre bir yol izlersiniz.

Adam yaptı veya yapmadı bilemeyiz ama bunu dile getirmesi bile çok çirkin. Arkadaşınızın da bebeği küçükmüş:/ çok üzücü hem sizin için hem arkadaşınız için.. İki arada bir derede kalmışsınız:/

Olabilir doğal akış içinde bir konuyu açabilirim bakarım ne diyecek. Of valla içim şişti okumasaydım keşke diyorum

Haklisiniz
Ama.kocasi cok karaktersiz , aldatmanin bile haysiyeti olmali ki bu herifin ki en serefsizi
Benimle hic konusmayacagini bile goze alir yine de soylerdim
Bosanir bosanmaz bu onun bilecegi is
Ama benim aldatmaya tahammulum yoktur
Bi arkadasim kocamla ilgili boyle bir seye sahit olsa kesinlikle soylemesini isterdim
Soylememesi benim acimdan cok daha utanc verici

Olabilir doğal akış içinde bir konuyu açabilirim bakarım ne diyecek. Of valla içim şişti okumasaydım keşke diyorum
Aynen konuyu okuduğumda ben de içimden geçirdim. Keşke hiç denk gelmeseymişsiniz o mesajlara, çok sıkıntılı bir durum. Gerçi o zaman da arkadaşınızın aldatıldığı ortaya çıkmayacaktı:/

Off vallahi çok zor:/ inşallah en doğru kararı verebilirsiniz.

Kendimi sizin yerinize koyuyorum, ne yapacağımı kestiremiyorum ama arkadaşınızın başına gelen benim başıma gelseydi bilmek isterdim.

Soyleme sakin.Ben olsam adami sikistirirdim ama mesajina denk geldim ne bicim adamsin diye dayanamayacagim soyleyecegim diye tehdit ederdim.Sonra dusunsun dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…