- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi ElizabethBennettt
-
Doğru diyorsunuz. Sözler ile icraat bir olmuyor. Genelde mangalda kül bırakılmıyor ama başa gelince, hele ki ortada bir bebek varken ve hormonlar farklı çalışıyorken, affedebilir belki de.. O zaman da tükürdüğünü yalamış olacak, daha mahcup olacak.Bence bunu yapmayin
Herkes hemen bosanirim mahvederim vs der
Sonra ogrendiginde bosanamazsa daha da mahcup olur size
Cok cok yakin bir arkadasiniz degilse o kadin, karismayin diyorum yine de.İşte sonradan yüz göz olmuş olacak mıyız, boşanmazsa bir de benden utanır mı arkadaşım diye sorular kurcalıyor kafamı. Daha yüz yüze gelmedik buluşunca dayanabilir miyim bilmiyorum. Göz göre göre kandırılmayı bilmeyi ben isterdim şahsen
Boşanıp boşanmayacağına biz karar veremeyiz zaten. Herkesin bi sınırı var. Arkadaşının sınırıda bu olur belki. Kendisi öğrensin, dilerse gözünü kapatsın yalan farzetsin, dilerse kanıt bulsun boşansın. Siz sadece gördüğünüzü söylemekle yükümlüsünüz.En çok oraya takıldım ben de ya. Midem bulandı. Eve sokacaktı belki de soktu bile haberim yok. Eşimden yüz bulamadı ama bana yapmıştır gibi geliyor. Bir yandan da şöyle düşünüyorum bu benim için bir boşanma sebebi ama arkadaşımdan o kadar emin değilim o yüzden çok kararsız kaldım.
elinde kanıt yok, sadece konuşma ile kadın inanmaz belki sen suçlu çıkarsın.
Herkese iyi akşamlar. İlk kez konu açıyorum bayadır bu forumdayım. Bir konuda çok kararsızım aslında net ve kararlı bir insanım ama hassas dengeler söz konusu olunca insan cidden başka fikirleri alma ihtiyacı hissedebiliyormuş.
Benim bir arkadaşım var çok yakın değiliz ama uzak da sayılmayız. Arkadaşım evli, birkaç aylık bir bebeği var. Eşiyle de tanışıyorum bizim vasıtamızla eşlerimiz de görüşüyor.
Geçen gün eşimin telefonundan whatsapa girdim kendime fotoğraf atmak için bu arada asla karıştırmam telefonunu. Ama arkadaşımın kocasıyla konuşmuş ve eşim atmış son mesajı mesaj çok ilgimi çekti, açtım okudum konuşmayı.
Bu herif bozuntusu bir güzel eşime demişki: "haftasonu ... Annesine gidecek bir tane ayarladım, mekanda takılacaz sonra eve getireceğim şöyle iyimiş böyle iyimiş" bu minvalde mide bulandırıcı şeyler. Eşim de demiş nerden çıktı oğlum bu mesele? O da yazmış ki "la yapacağım yok şaka yapıyorum seni zarflıyorum." Eşim bunun üzerine "yanına adam arıyosan beni karıştırma işine karışmam ama sana da tavsiye hiç girme bu işlere " gibisinden bişe yazmış.
Eşimin son mesajı bu. Adam okumuş ama cevap yazmamış. Sonrasında yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum. Bundan önceki konuşmaların hepsine baktım normal erkek muhabbeti fazla konuşma yok eski tarihlerden bu yana çok yazışmamışlar.
Şimdi sorumu tahmin edersiniz: arkadaşıma söylemelimiyim? İçim içimi yiyor günlerdir. Arkadaşım sosyal medyada eşiyle foto paylaşmış görünce o kadar üzüldüm ki. Siz olsaydınız ne yapardınız? Ben bu tip durumlarda eğer karşındaki boşanacaksa söyle diyorum ama ben emin değilim bundan pek. Kafam çok karışık
Eşinize msj o gördüğünüzü söyleyin oda arkadaşına söylesin en azından sizin arkadaşınıza söylersiniz diye kendine çeki düzen verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?