ikilemde kaldım yardm eder misiniz ???

kbrmzn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
142
25
118
24 ağustosta 1. yılımız olacak ve benn ona hediye olarak güzel bir ajanda aldım içine de çeşitli aşk mektupları hikayeler şiiler yazmayı düşünüyorum önceden klask gömlek su bu alırdım. hiç böyle bişi vermedim acaba çocuksu olur mu die düşünüyorum... öyle romantik de değil yani yarı odun bi erkek :D

valla çok romantik bi tip diilse şiirden fln etkilenmeyebilir malesef :))) onun yerine kurabiye fln yap üstüne baş harfini koy en azından karnı doysun :)))

Benim tam odunum vardı:1:
Askerdeyken ona günlük tutmuştum, beni üzdüğü için vermeyeceğimi söylemiştim.Almak için neler yapmadı.Ki hiç değer vermesini, önemsemesini beklemiyordum.
Bence çok güzel düşünmüşsün, bir şey satın almak çok kolay ama bu kadar emek harcayıp sevgini ona sunmak değeri apayrı.
Zaten çocuksu bulursa ya da değer vermezse tam odunluğa terfi ettir derim:)

Benim tam odunum vardı:1:
Askerdeyken ona günlük tutmuştum, beni üzdüğü için vermeyeceğimi söylemiştim.Almak için neler yapmadı.Ki hiç değer vermesini, önemsemesini beklemiyordum.
Bence çok güzel düşünmüşsün, bir şey satın almak çok kolay ama bu kadar emek harcayıp sevgini ona sunmak değeri apayrı.
Zaten çocuksu bulursa ya da değer vermezse tam odunluğa terfi ettir derim:)

işte bu bana büyük cesaret verdi çok teşekkür ederim devam ediyorum o zaman yazmalarıma ayyyy çok sevindirik oldum :D :D :D

valla çok romantik bi tip diilse şiirden fln etkilenmeyebilir malesef :))) onun yerine kurabiye fln yap üstüne baş harfini koy en azından karnı doysun :)))

ne kurabiye ne pasta ne börek yaptım canım iş mide ye gelince ooooo benden süperi yok :D

Romantik olmasalar da sen ona sevgini sunuyorsun, normal aklı selim bir insan ne kadar duygusuz olursa olsun sevildiğini öğrendiğinde, bu ona ispat edildiğinde bulutların üzerine uçarr:)
Hiç şevkini kırma aynen devam et:)Hatta aralarına o günle ilgili detaylar da ekleyebilirsin.Örneğin; az önce konuştuk şu bu sen şunu yapıyorsun ama ben hala seni düşünüyorum, hediyeni yetiştirme çabasındayım vs gibi:)

Romantik olmasalar da sen ona sevgini sunuyorsun, normal aklı selim bir insan ne kadar duygusuz olursa olsun sevildiğini öğrendiğinde, bu ona ispat edildiğinde bulutların üzerine uçarr:)
Hiç şevkini kırma aynen devam et:)Hatta aralarına o günle ilgili detaylar da ekleyebilirsin.Örneğin; az önce konuştuk şu bu sen şunu yapıyorsun ama ben hala seni düşünüyorum, hediyeni yetiştirme çabasındayım vs gibi:)

çok teşekkür ederim canım bak bu hosuma gitti bunu kullanabilirim orjinal fikirler bulursanız çok makbule geçer şimdiki gibi :D

Back
X