ikilemde kaldınız mı???

kolonya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
128
0
96
İstanbul
merhabalar,öncelıkle sunu belırtmek ısterım kı bu konuda kendımle kendı ıcımde cok savastım,ama ıcınden cıkamadım.
benım derdım su;

2.5senelık bır ılıskım var,farklı sehırledeyız ayda 1gun ancak görusebılıoruz yuzyuze.bu sekılde ıı kötu bu gune kdr geldı fakar son bırkac aydır bı arkdsımdan etkılendıgımı dusunuorum.bu arada ögrencıyım unv de ve 24 yasındayım.

arkadasımla 2sene önce tanıstım alt dönemım ders muhabbtı ıle arkdslıgımız gelıstı. kendımı olabıldıgınce uzak tutmaya calısıorum 1hafta 2hfta 3 hfta görmeyım konusmayım dıorum ama ne zaman konussam görsem ıcımden bırseyler kayııp gıdıyor.sevgılım tamamen aklmdan cıkıyor o gun sevglıme hıc msj atmak ıstemıorm ıcımden gelmıyor.

arkdsım sevgılımı bılmıyor,daha dogrusu ayrı bılıor yada ben öyle bıldıgını sanıyorum cunku kahve falına ıı derecede bakan bırı bu arkds ve söledıgı cogu sey cıkıyor.ve sureklı falımda1senedır ''bı cocuk var sana acılmak ıstıo ama tereddut edıo'' dıo.

butun bunların bır sebebıde aslnda sevgılımle evlılık gıbı bıseyın olamayacagını dusunmem,benm okulm 1.5sene sonra bıtıcek fakat onun henuz ısı yok okuyo ama acıkögrtm.bı ıs bulması sansına kalmıs,kps ye gırıo 70 ı gecemıo,e benım aılemde ben okulu bıtınce hemen evlenmemı ıstıo,aılem sevgılımı bılmıo..

ama arkdsmla bı ılıskım olsa onunla da evlılık olmaz cunku okulu bıtınce memleketıne yerlesmek ıstıo e bende kendı memleketıme yerlesmek ıstıyorm...
ya ne yapıcam ben ıcım tıtrıo sunları dıle dökerken bıleee
:gitme:

arkadaşım dediğine karşı böyle şeylerr hissediosann sewgiline karşı içinde bişey kalmamışş demektirr.daha fazla uzatma bence canımmm.

erkek arkadaşınla evliliğimi düşünmüyosun? onu anlamadım pek..biraz karışık yazmışsın yada ben anlamadım..

bence uni. deki arkadaşına bi şans ver derim.. :ecrin_bebek:

unv de kı arkdsım bana karsı bısı hıssedıo mu bılmıorum. ama her dedıgıme alınıo.ve bır keresınde karsıdan karsıya gecerken araba gelıyordu sırtıma destek verıp hızlı gecelım hamlesı olur ya yanındakonın ya kolunu tutarsın yada sırtından ıtersın o an öyle bır tıtrıyordu kı anlatamam ılk dokunusu ıdı.
bıde arkdsımla tanıstrdım bu cocugu,arkdsım bu cocugun sana ılgısı var öle hıssettm dedı..

sevgılımle evlılık olayımız bıraz problemlı; cunku suan bı ısı yok,acıkögterım ısletme okuyo kı orayı herkes kolay kolay bıtıremıo cok zor,o da takıo 1-2ders her sene.bıtırse bıle suan ekmek aslanın agzında ıken ıs bulması cok zor,ben dıs hekımlıgı okuyorum.bıtırınce hemen muanehanemı accam.
aılemde evlenmemı ıstıcek ben gelen teklıflere hayır dıcem cunku sevgılımı beklıyor olucam ama aılem neden herkese hayır dedıgımı sordugunda SEVGILIMI BEKLIORUM dıemıcem cunku bı baltaya sap olması tabırı caızse zaman alıcak.ha deyınce ıs bulunmuo

şuanki sewglinle sonun gözükmüo gibi.

üniw.arkadaşınla dene canımm..

o cocugun bana karsı ılgısını bılmıorumkı :((
face de 600tane arkdsı var 400 u kız. belkı adam butun kız arkdslarına öle davranıo.ortak2 arkdsımız var o da onun arkdsı onun aracılıgı ıle tanıstım.
bıde ne bılım sevgılıme kıyamıorm cook sevıo benı :(
bende onu sevıorum ama unv arkdsımı görunce hersey ucup gıdıo..

bde unv arkdsımla yıne böle bı sevgılı muhbbtınde nıe senın sevgılın yok dostum ya demıstım,,
ya ben kısıtlanmayı sevmıorum surdayım su zaman gelcem sunlayım demekten nefrt ederm,kızlar da bvöle seylere takarlar belkı ondandır dedı

Güzelim bence sen ikisinde birak.....illaki birinden birini secmek zorundamisin?

Kafayi toparlamak istiyorsan ikisinlede bir müddet görüsme. Hisslerinden emin olduktan sonra kararlarini ver.

Bana sorarsan sen sana ilgi duyana ilgi duyuyorsun, seninki ask degil...:delphin:

insanda bazen duygusal karmasalar yasanabilir dusun bakalım erkek arkadasından ayrılabilirmisin cevabı evet ise btir iliskini sonra kimle olucaksan ol ama hayır diyorsan cocukla cok sık gorusme derim cunku elinde olmadan bir yaklasma bile ilerde pisman olmana sebeb olur..

belki yanlış gibi gelecek ama...bana göre uzaktaki sevgiline bişey söyleme.mademki kıyamıyosun hemen bitirme derim.uni deki arkadaşında sana açılırsa bi dene derim.
ama çocuk daha bişey söylememiş bile..belkide açılmaz sana...üstelik erkek arkadaşını da bilmio..neden açılmadı ki bişey hissediosa o zmn? bilmiyorumkismile

Güzelim bence sen ikisinde birak.....illaki birinden birini secmek zorundamisin?

Kafayi toparlamak istiyorsan ikisinlede bir müddet görüsme. Hisslerinden emin olduktan sonra kararlarini ver.

Bana sorarsan sen sana ilgi duyana ilgi duyuyorsun, seninki ask degil...:delphin:

aynen katilyiorum sen istesende ikisindne birni secemeyeceksin o yuzden ikisinide birak birak kendinle basbasa kal braz

erkk arkdsımdan ayrılamıorm cunku cook alıstım ona, o benım elım ayagım arkdsım dostum annem babam yerıne göre.herseyımı onunla paylasırım,koydugu bazı yasaklar ve unv dekı arkdslıklara guvenmedıgım ıcın arkdslarımla cok samımı degılım bı derdım sıkıntım oldgunda sdce ona anlatırım.
2saat msj atmasa nerdesın noldu kazamı yaptın bılmem ne dıe beynını yerım.
asktan öte alıskanlık oldu.
bırı ıle cıkarken otekı ıle bı yakınlasma olması mumkun olamaz bu hem kendıme hem onlara ıhanet olur.

unv arkdsımın acılmama sebebı su olabılır :
o da unv yı bıtırnce kesınlıkle memleketıne gıdıcek,bende kendı memleketıme,kesın böle olcak yanı alternatıfımız yok.
.yanı o da sonunu göremıo olabılır.bıraz da mantıgımın agır bastıgını bılıo kabul etmıceımı dusunuo olablır.

o zaman hiç başlama bile derim.madem ki sonu olmıycak.bu kdr kati,kesin söylüosun ndn başlayasın ki böyle ilişkiye?ilerde üzülürsün..

Oy oy oy kafan karışmış gerçekten. Tatlım aslında yazdıklarının içinde sorularının cevabı var.
2.5 senelik ilişkine vicdan yapmışsın - onun seni bırakmasını ister gibisin.
Okul arkadaşına doğru hem akıyor hemde devam eden ilişkinden dolayı set çekiyorsun.
Bu da aranızdaki elektriği arttırıyor. Kendini özgür hissetsen - farklı duygular yaşayabilirsiniz.
Onun yaşayacağı şehire gidemeyeceğin engeli - onun gelmesiyle çözülebilir belkide.
Yoksa soru işaretlerinin daha az olacağı - kendini daha huzurlu hissedeceğin başka bir
beyaz atlı prensin seni bulmasını dileyebilirim. Kafanın karışıklığı çok doğal canımcım - hayatına
damgasını vuracak bir karar arifesinde olduğunu hissediyorsun. Bazen hayatı akışına mı bırakmalı acaba?
Hayatı tutmaya çalışmak oldukça yorucu olabiliyor.
Rabbimin ve aklının yardımıyla en doğru kararı veremeni dilerim.
a.s.

insanda bazen duygusal karmasalar yasanabilir dusun bakalım erkek arkadasından ayrılabilirmisin cevabı evet ise btir iliskini sonra kimle olucaksan ol ama hayır diyorsan cocukla cok sık gorusme derim cunku elinde olmadan bir yaklasma bile ilerde pisman olmana sebeb olur..

katılıyorum. eğer sevgilinden ayrılmayı göze alabiliyorsan ondan ayrıl öncelikle... diğer çocukla zamana bırak ama hayırsa (ki başkasına ilgi gösteriyorken hayır demen zor gibi) o zaman tüm dikkatini sevgiline ver, hatta onunla biraz zaman geçirebileceğin bir süre ayarlayabilirsin... bu arada bu dediğimi karar verme aşamasında yapman da belki faydalı olabilir.
ayrıca ya sevgilim ya diğeri gibi bir tercih yapmak zorunda da değilsin...

Ailenin okul bitince evleneceksin demesi çok ilginç.
Bu hayat meselesi. Sipariş usulu şu zamanda evleneceksin olur mu?
Her ikisinden de hayır yok sana bence. Onlarla zaman kaybetme.
Sevip anlaşabileceğin biri olana kadar, ailem istiyor diye evlilik düşünme bile.:1no2:

tursumu mu kuracaklar 26yasında mezun olcam. okulun bıtınce evlenırsın dıe laf arasında söledıler yanı haklı olarak

Son düzenleme:
LANET OLSUN BUGUN YINE KARSILASTIK :gitme:
NE KDR UZAK DURMAYA CALISSAMDA ILAKI BI AN GELIO KARSILASIORUZ.. OLABILDGNE UZAK SOGUK DAVRANIORM AMA AMA ICIMDEN BIRSEYLER AKIP GIDIYOR ISTE.... :olmaz:

canim uzak durmayi denesen inan bunu gercekten istersen basarrirsin bunu sende biliyosun
ama soyledigin gibi Icicinden birseyler akip gidiyor
daha fazla hata yapmaman icin bir an once kararini ver

Back
X