ikilemde kaldınız mı???

canım ya nettin öyle...ikisini de gelecekte eşin olarak görmüyorsun,ikisini de yeteri kadar sevmiyorsun ama kendi kendine bir okul bitince evlenmem lazım psikolojisiyle yedekte tutuyorsun...belki bu çocuklar senle geleceği olabileceğini düşünüp umut ediyor,onlara da yazık...anladığım kadarıyla arkadaşım diye bahsettiğin kişiye de ufak tefek umut verici davranışın var...sana da yazık vallahi,bitir ikisini de,çıkar elbet dosdoğru biri karşına...o kişi karşınaçıkınca acaba yerleşsem mi başka şehre diye düşünmezsin bile önemli olan birlikte olmak olur! Merak etme turşu kurulacak yaşa gelmene çoook uzun yıllar var.

canim uzak durmayi denesen inan bunu gercekten istersen basarrirsin bunu sende biliyosun
ama soyledigin gibi Icicinden birseyler akip gidiyor
daha fazla hata yapmaman icin bir an once kararini ver

ya canm ıste kolay degıl coook denedım cok.
ha o bos mu bana ? hayır sanmıorm cunku gecen yıl sık görusuoduk,yurtta kalıoruz ıkımzde yakn yurtlar,aksam gel dondurma yıelm kahve ıcelm vs...
ben bu sömestr but e geldım bsölememstm onunda ısı varms gelms hbr ettı göruselm sende butlere gelmıssn dedı.ben sölemedm nerden bılcek demekkı arastrmıs pekı nıe?
bı ayse dıe bı arkdsımın hemserısı o tanstrmstı bzı de, ayse ank da okuo.ayse bı ara sureklı cagrdı ank ya gelın ercanla gelın bak felan.sonra ercan dıe ank ya gdelm bak yazında fthyeye beklıoruz ayseyle gelcen mutlaka..bı ara baya yogundu böle seyler.sonra gelecege daır konustuk bgun, ''ben memleketme döncem orada muanehne accam '' dedım. öylesıne mhbbt edıoduk. o da ''babam muanehne yerını ayarldı bende fthyeye döncem dedı..
sonra bıgun bu bna fal baktı, bırı var eger onu secersen senı 7dagın arksına göturcek memletnde yasamıcaksın babaska bı sehırde yasıcaksn'' dedı.
ımkansz aılem musade etmz sebeplerm var benm
dedm
vala bu cocuk kendını öle bı kabullendrcekkı aılen gtmene bısı demıcek htta cocuga destek olcaklar
dedı. yok ya secmem ben o cocugu mmleketmden baska yerde yasamam dedım. o gunden sonra ııce koptuk ztn,ben aramazsam aramıo,bende ısım dusmedgı surece aramıorm,anck oklda fln karsılasıorz...
bugun karsılastık,geldm yurda uyudum.
ruyamda onu gördum
tuttu bana sarılıodu dusermıs gbı yapıp sarıldı baktım bı o da baktı hıc bsı demedı,uyandm sonra..
blıorm yanls yapıorm erkk arkdsıma hakszlık edıorm bu nedenle de cok uzuluorum :gitme: yasakkelime

canım ya nettin öyle...ikisini de gelecekte eşin olarak görmüyorsun,ikisini de yeteri kadar sevmiyorsun ama kendi kendine bir okul bitince evlenmem lazım psikolojisiyle yedekte tutuyorsun...belki bu çocuklar senle geleceği olabileceğini düşünüp umut ediyor,onlara da yazık...anladığım kadarıyla arkadaşım diye bahsettiğin kişiye de ufak tefek umut verici davranışın var...sana da yazık vallahi,bitir ikisini de,çıkar elbet dosdoğru biri karşına...o kişi karşınaçıkınca acaba yerleşsem mi başka şehre diye düşünmezsin bile önemli olan birlikte olmak olur! Merak etme turşu kurulacak yaşa gelmene çoook uzun yıllar var.

ya ben okulu btrnce 26 yasında olccam.benm derdm erken anne olmak.ya 30 ma gelmeden anne olmak ıstıorm cunku
30 dan sonra anne olan kadınlarda meme kanserı rıskı artıo
ınfertılıte artıo
hepsnden önemlısı anne ıle cocuk arasnda 1.5-2 jenerasyon oluo.cocugum dha 2sınde ıken ben 50mde olmak ıstemıorm onunla arkds gbı olmak ıstıorm.butun arkdlarımın annessı 45 48 yasında.benmkı 56.ne kadr ömru kaldı kı torun göremıcek ben bunları dusunuorm cok detaya ınıorum ama mantıklı dusundugumde kafama yatıo bunlar.

ya ben okulu btrnce 26 yasında olccam.benm derdm erken anne olmak.ya 30 ma gelmeden anne olmak ıstıorm cunku
ınfertılıte artıo
hepsnden önemlısı anne ıle cocuk arasnda 1.5-2 jenerasyon oluo.cocugum dha 2sınde ıken ben 50mde olmak ıstemıorm onunla arkds gbı olmak ıstıorm.butun arkdlarımın annessı 45 48 yasında.benmkı 56.ne kadr ömru kaldı kı torun göremıcek ben bunları dusunuorm cok detaya ınıorum ama mantıklı dusundugumde kafama yatıo bunlar.

anladım seni,mantıklı düşünüyorsun tamam ama sevmediğin birinden ya da tam tanımadığın birinden çocuğun olması da mantıklı değil...Ne deyim yahu Allah yardım etsin,zor gerçekten...

ınfertılıte artıo

Bende nedense böyle düsünüyorum canım hatta aynılarını benim annemde 50 yasında ama ben daha 20 yasındayım..Hic anlayamadık birbirimizi hep özenirim arkadaslarıma bu konuda:delphin:
Ama bu secmece gibi oluyor sanki..Bence ikisiyle de olmaz ayrıca sevgilinden ayrılmalısın suan bu hislerle onu aldatmıs oluyorsun.Aldatmak illaki ten teması degildir..Sen suan duygularını engelleeyemiyorsun cünkü..Gördügüm kadarıyla uzak ta duramıyorsun bu kisiden..

Ya sevgilinden ayrıl olacak mı,olmayacak mı diye bir dene..Yada hic bulasma..Ama sunuda merak ettim simdi diyelim bu cocukla arkadas olarak devam ettin ve okulun bitti cocukta memleketine gitti. Sevmesen de hala sevgilinlesin ve evlenecekmisin??:hulya:

ınfertılıte artıo

of of of , sen neler düşünüyorsun böyle? hepimizin aklında böyle planlar vardır ama şu yaşımda evlenicem şu yaşımda anne olacağım vs. diye planlar yapsan bile, hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir unutma.
Ayrıca 30 yaşından sonra anne olan birçok insan var, madem diş hekimliği okuyorsun bu konu ile az çok bilgin vardır, 30 yaşından sonra kadın daha zor hamile kalır ama hayat şartları doğrultusunda şehirli ve kariyer sahibi kadınlar daha geç anne olmayı tercih edebiliyor.Tıp da bu konuda çok ilerledi, kaldıki sen 50 yaşından sonrasından değil sadece 30 yaşından bahsediyorsun.Annen de daha 56 yaşında, ne demek torun göremeyecek? Çok takıntılı düşünceler bunlar.

Bende nedense böyle düsünüyorum canım hatta aynılarını benim annemde 50 yasında ama ben daha 20 yasındayım..Hic anlayamadık birbirimizi hep özenirim arkadaslarıma bu konuda:delphin:
Ama bu secmece gibi oluyor sanki..Bence ikisiyle de olmaz ayrıca sevgilinden ayrılmalısın suan bu hislerle onu aldatmıs oluyorsun.Aldatmak illaki ten teması degildir..Sen suan duygularını engelleeyemiyorsun cünkü..Gördügüm kadarıyla uzak ta duramıyorsun bu kisiden..

Ya sevgilinden ayrıl olacak mı,olmayacak mı diye bir dene..Yada hic bulasma..Ama sunuda merak ettim simdi diyelim bu cocukla arkadas olarak devam ettin ve okulun bitti cocukta memleketine gitti. Sevmesen de hala sevgilinlesin ve evlenecekmisin??:hulya:

sevgılımı sevmıor deılım.dıorm ya arkdsımı görmedgm surece ona krsı bısı yok,sevglmle bır cok konuda anlasıoruz benı cook sevıo (sevdgınle degıl senı sevenle bırlıkte olmalı ınsan ) elınden gelenı yapıo.
ıı bır baba olacagına ınanıorum,sdce bazen kucuk yalanları var yalan da demeyım de bırsey söluo mesela ınandırıcı degıl sonra onun uzerınden kıvırıo cevırıo..
mesela gecenlerde msn de konusuoruz göruntulu
normalde yuzuk takar sözlu gbı ama ben almadm onu ona.kendısı almıs ben sevınım kızlar ona bakmasın dıe.
neyse baktm yuzugu yok parmagnda 15dk fln baktm yok emınım.
dedım nerde yuzuk??
eller kayboldu bı 10 sanıye
ıste parmagmda dedı
dedım yoktu ılk actrgnda
vardı yoktu tartısırken
wc ye grmeden cebıme koymustum cebımde unutmusum cebıımdeydı ıste
dedı.ama parmagında degıldı
dedım
eet cebımdeydı dedı.yanı zorla kendını sucsuz göstermeye calısıo.bu tur davransları baslarda daha cok gözume batıordu artık ya sallamıorum yada alıstım yada sıneye cekıorum yada o degıstı bılmıorum. ama ıste bu davranısı surerse evlenmem bıle :olmaz: bana cook ters yalana ufacık da olsa bulasmak...

of of of , sen neler düşünüyorsun böyle? hepimizin aklında böyle planlar vardır ama şu yaşımda evlenicem şu yaşımda anne olacağım vs. diye planlar yapsan bile, hayat biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir unutma.
Ayrıca 30 yaşından sonra anne olan birçok insan var, madem diş hekimliği okuyorsun bu konu ile az çok bilgin vardır, 30 yaşından sonra kadın daha zor hamile kalır ama hayat şartları doğrultusunda şehirli ve kariyer sahibi kadınlar daha geç anne olmayı tercih edebiliyor.Tıp da bu konuda çok ilerledi, kaldıki sen 50 yaşından sonrasından değil sadece 30 yaşından bahsediyorsun.Annen de daha 56 yaşında, ne demek torun göremeyecek? Çok takıntılı düşünceler bunlar.

tabıkı bılıorum dersım benım bu.
ama ıste dıorum ya jenerasyyon atlıcak,benım babam 40 yasında baba olmus ben 17deyken kaybettım babamı. cocuklarımın böle acılar erken yasta tatmasını ıstemıorum. o nedenle oklu btnce hayrlısı kmse bıran önce evlenıp cocuklarm olsun ıstıorum.tabıkı bı yerde kader bu deıstremeyız kmle ne zaman olacagı yazıldı dogmada 70 yıl önce ama ıste beynımde bu dusunceler...kaydirigubbakcemile

Sırf geç yaşta anne olmamak için kendini ikisinden birini seçmeye zorluyorsun, birisi ile 2.5 yıllık da ilişkin varmış, sence de biraz bencil davranmıyor musun?

Artık evlilik yaşı 30 lara dayandı, yaşın çok geç değil ki 35 yaşında olsan hadi diyeceğim. Ben 25 imde aldım kucağıma ilk çocuğumu, belki 2. yi 35 imde yapacağım veyahut yapmayacağım, ama evli olduğum halde senin gibi annelik yaşım geçiyor diye de endişelenmiyorum.

Bence duygularını iyice bir tart, eğer diğerinden hoşlanıyorum diyorsan ilişkini bitir derim.

İlla bir seçim yapmak zorunda mı sın ?

Seçmesen olmaz mı yani...

Madem diğerine ilgi duyuyorsun neden ayrılmıyorsun ?

hangısını sectın de evlendın cok merak ettım..
bu kadar kısa surede bır secım yapıp evlenmıssın
:roflol:

hangısını sectın de evlendın cok merak ettım..
bu kadar kısa surede bır secım yapıp evlenmıssın
:roflol:

kaydirigubbakcemile5 bu konuyu tesadüfen yeni gördüm tam okurken bakdım medeni halin evli yazıyor ...hangi arada seçtin,evlendinakannehir ..bu ne hız maşallah

eee abisine köy kızı bulup köy kızlarına yardım eli uzatarak yaptıgı mücadeleyi cekemedi
kendide evlendi bir kaç hafta içinde kanımca sevgülüsüyle :delphin:
hey maşallah yavrum heyyyy:ecrin_bebek:
sahi hangisiyle evlendin?

KK sen neler kadirsin:hulya:

Bende saf saf okuyorum..Derdi neymiş diye..Sonra bi baktım evli yazıyor.şok şok şok..bu ne hız3-4 ayda evlenmişsin bende merak ettim şimdi bi başkasıyla mı evlendin yoksa seçim mi yaptın ikisinmin arasından... :)

Bende saf saf okuyorum..Derdi neymiş diye..Sonra bi baktım evli yazıyor.şok şok şok..bu ne hız3-4 ayda evlenmişsin bende merak ettim şimdi bi başkasıyla mı evlendin yoksa seçim mi yaptın ikisinmin arasından... :)

İkisiyle de evlenmiş :lepi:
Toptan çözüm... sempatiksalakcinni
Hiç birinden eksik kalmamış. kaydirigubbakcemile3
Nasıl ama? aklinialirimsmile

Back
X