canim uzak durmayi denesen inan bunu gercekten istersen basarrirsin bunu sende biliyosun
ama soyledigin gibi Icicinden birseyler akip gidiyor
daha fazla hata yapmaman icin bir an once kararini ver
ya canm ıste kolay degıl coook denedım cok.
ha o bos mu bana ? hayır sanmıorm cunku gecen yıl sık görusuoduk,yurtta kalıoruz ıkımzde yakn yurtlar,aksam gel dondurma yıelm kahve ıcelm vs...
ben bu sömestr but e geldım bsölememstm onunda ısı varms gelms hbr ettı göruselm sende butlere gelmıssn dedı.ben sölemedm nerden bılcek demekkı arastrmıs pekı nıe?
bı ayse dıe bı arkdsımın hemserısı o tanstrmstı bzı de, ayse ank da okuo.ayse bı ara sureklı cagrdı ank ya gelın ercanla gelın bak felan.sonra ercan dıe ank ya gdelm bak yazında fthyeye beklıoruz ayseyle gelcen mutlaka..bı ara baya yogundu böle seyler.sonra gelecege daır konustuk bgun, ''ben memleketme döncem orada muanehne accam '' dedım. öylesıne mhbbt edıoduk. o da ''babam muanehne yerını ayarldı bende fthyeye döncem dedı..
sonra bıgun bu bna fal baktı, bırı var eger onu secersen senı 7dagın arksına göturcek memletnde yasamıcaksın babaska bı sehırde yasıcaksn'' dedı.
ımkansz aılem musade etmz sebeplerm var benm
dedm
vala bu cocuk kendını öle bı kabullendrcekkı aılen gtmene bısı demıcek htta cocuga destek olcaklar
dedı. yok ya secmem ben o cocugu mmleketmden baska yerde yasamam dedım. o gunden sonra ııce koptuk ztn,ben aramazsam aramıo,bende ısım dusmedgı surece aramıorm,anck oklda fln karsılasıorz...
bugun karsılastık,geldm yurda uyudum.
ruyamda onu gördum
tuttu bana sarılıodu dusermıs gbı yapıp sarıldı baktım bı o da baktı hıc bsı demedı,uyandm sonra..
blıorm yanls yapıorm erkk arkdsıma hakszlık edıorm bu nedenle de cok uzuluorum :gitme: yasakkelime