- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Öncelikle tez vakitte şu korona belasından kurtulmak dileğiyle herkese merhaba.. Bu aralar boşluktan daha çok düşünüyoruz ya bende düşündükçe ikilemlerim arttı daha da bunaldım.. 3 yıllık evliyim 7 yıldır sevgili. Arkadaslar bizim hiçbirşeyimiz normal olmadı. İlk başta istemiyorum dedim ailem diretti tanı diye biraz başlangıç görücü usulü oldu. Sonra biz nişanlılıkta hep kavgalar ettik defalarca ayrıldık barıştık. İşin cılkı zaten çıkmıştı. Evlendik düzelir umuduyla evlendim tabiki de yanıldım. İlk yıl berbattı. Şiddet olan kavgalar, bağırmalar, çağırmalar.. Anladınız.. Sonra biraz duruldu ama artık ben eşimi sevmiyorum ya. Bu suç belki ama sevmiyorum. Ben ayrılma konusunda ciddi konuştum iki kez ve davranışlarına çeki düzende veriyor. Ama biz ayrı dünyaların insanları gibiyiz. Mecburi konular dışında konuşacak konu bile bulamıyoruz. Bana normal gelen ona çoook anormal geliyor. Beni geniş olarak yorumlamaya kalkıyor bana göre de o çok baskıcı..bilmiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum üzülüyorum haline ayrılsak ne yapacak diyorum ama hal ortada. Siz olsanız ne yapardınız?