- 18 Ocak 2020
- 61
- 26
- 3
- 30
- Konu Sahibi Deryaozkan34
-
Yaptir bence dogmadan onlem almis olursun arastirma yaparsin en azindanMerhaba ilk gebeliğim ve bu kontrolünde muhtemelen doktorum ikili tarama testi isteyecek benden fakat çevremdeki bı çok insan yaptırma boşuna insanın canını sıkıyorlar vs dediler bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederimYaptir bence dogmadan onlem almis olursun arastirma yaparsin en azindan
Can sıkıyorlar doğru.. ben ikili üçlü yaptrdim.doppler de yaptırdım amniyosentez istedi yaptırmadımMerhaba ilk gebeliğim ve bu kontrolünde muhtemelen doktorum ikili tarama testi isteyecek benden fakat çevremdeki bı çok insan yaptırma boşuna insanın canını sıkıyorlar vs dediler bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Bilemiyorum çok stres olursn ama gebeliğin zehir olur zaten niyese masallah her çocuğa down sendromu koyuyolar. Çocuklar bı doğuyor sapa sağlamMerhaba ilk gebeliğim ve bu kontrolünde muhtemelen doktorum ikili tarama testi isteyecek benden fakat çevremdeki bı çok insan yaptırma boşuna insanın canını sıkıyorlar vs dediler bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Amniyosentez nedir ?Can sıkıyorlar doğru.. ben ikili üçlü yaptrdim.doppler de yaptırdım amniyosentez istedi yaptırmadım
Evet çevremdeki herkes böyle söylüyor malesefBilemiyorum çok stres olursn ama gebeliğin zehir olur zaten niyese masallah her çocuğa down sendromu koyuyolar. Çocuklar bı doğuyor sapa sağlamama eğer öylede böylede stres yaparım ben diyorsan yaptır. Yada üçlüyü git
Keseden su alıyorlar siringayla. Karnından .. bak YouTube dan iğrenç bir şey.. asla.yaptrtmadim.. doktorlar kavga edecektik .. o para kopartmak için istedi .. ben canım yanmasın diye istemedimAmniyosentez nedir ?
Parasını geçtim sonuçlar hep anneyi korkutan cinsten oluyormuşBende 3 çocuk yapmış arkadaşıma sordum da bana da hep para tuzağı herkese risk diyip sonrasında da 3 lü test 4 lü test yaptırıyorlar dedi
Evet özellikle ikili doğru sonuç vermiyor yaptırma diyorlar hepYaptrmadım ..Kesin ve net doğru sonuç vermiyor doktor bile söyledi.. O yüzden hamileliğimi kendme zehir etmek istamedim ki etrafımda ve burda taramada risk çıkıp sağlıklı doğum yapan çok okudum..
Bide benim yengem kızına hamileyken karnından ignemi ne vurulmuş ne için bilmiyorum desmiyoruz daha doğrusu çocuğun anlinda kocaman bir şişlik var iğne oraya gelmiş. Kaç kere amelyat oldu kemik koydular kemik bile eridi ve şimdi 15 yaşında genç kızliga gidiyor hala öyle...Evet çevremdeki herkes böyle söylüyor malesef
Anne olmak yeterince stresli ve zorken neden daha fazla zorlaştırıyorlar anlayamıyorumKeseden su alıyorlar siringayla. Karnından .. bak YouTube dan iğrenç bir şey.. asla.yaptrtmadim.. doktorlar kavga edecektik .. o para kopartmak için istedi .. ben canım yanmasın diye istemedim
Para tuzağı da denmez tam ama acılı ağrılı surecler.. 22 hafta olmuş birsuru test yapmış bir sorun var mı diye bir de amniyosentez yapacakmış tut ki sorun var aldiracakmiyim.yas dedim başka doktorda gttimParasını geçtim sonuçlar hep anneyi korkutan cinsten oluyormuş
Yaptrma sakın .. zorluyorlar baya yaptrmak için özel hastaneye gidersen anlarsın ne demek istediğimi .. benim yaşadığım yerde bir tane hastane var herkes oraya gider .. mecbur yapatracaklar .. diye fiyatlar o kadar yüksek.ki..Anne olmak yeterince stresli ve zorken neden daha fazla zorlaştırıyorlar anlayamıyorum
Genelde doğru sonuç vermediği gibi ilk test hep risk içerikli çıkıyormuş yaptırmış olan herkes böyle söylüyor eşimle konuştum şimdi oda yaptıralım ama sonuçlar kötü de olsa çok yipratmayip kendimizi bekleyelim diyor yanlışsa boşuna üzülmemis oluruz doğruysa da önlem almış oluruz diyorYaptırmalısınız mutlaka.
Eğer risk gurubunda çıkarsa detaylı testlerle gerçeğe çok yakın olasılığı öğrenir, bilgi ve önlem alırsınız.
Özel bir çocuğunuz olacaksa buna hazırlık ve bilgilenme aşaması olmalı diye düşünüyorum.
İyi yapmışsınız umarım sağlıkla alırsınız kucağınızaPara tuzağı da denmez tam ama acılı ağrılı surecler.. 22 hafta olmuş birsuru test yapmış bir sorun var mı diye bir de amniyosentez yapacakmış tut ki sorun var aldiracakmiyim.yas dedim başka doktorda gttim
Coktannn aldım bileİyi yapmışsınız umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?