İkili Tarama Yaptıranlar

Sevoo62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
115
76
48
Kızlar ikili tarama yaptırdınız mı? Ben geçen hafta yaptırdım. Bugün doktorumun sekreteri aradı beni. Sonuçlar çıktı ama doktor yarın hastaneye gelmenizi istiyor dedi. Yüz yüze konuşması gereken bir sonuçmuş dedi. Çok stres oldum. Yarına kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum. Ama muhtemelen sonuç kötü çıktı çünkü sonucu iyi çıkan arkadaşımı daha önce sadece telefonla bilgilendirip sorun yok demişlerdi. sizlerde durum nasıldı? Kötü çıksa bile bebişini sağlıkla kucağına alan var mı? Şu an rahatlamaya ihtiyacım var

Yengemin ki kötü çıkmıştı ama bebeği cok çok sağlıklı bu testler yüzde yüz sonuç vermiyor sadece bir ihtimal unutmayın yengem başka bı doktora gitmisti öyle birşey olmadığını bebeğin sağlıklı olduğunu söylemişti o doktorda bazen tek Doktorla kalmak iyi değil

Ben de öyle yapayım o zaman ya. Yarın doktorumla konuşayım. Eğer sonuç kötüyse başka bir doktora daha gideyim. Yoksa stresten hem ben mahvolurum hem de bebiş

Ben de öyle yapayım o zaman ya. Yarın doktorumla konuşayım. Eğer sonuç kötüyse başka bir doktora daha gideyim. Yoksa stresten hem ben mahvolurum hem de bebiş
Aynen öyle bütün hamilleiginizi mahfetmeyin Allah'a dua edin rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Sanırım şu an 14. Haftadasınız.
Eğer başka doktordan fikir alacaksanız hemen almalısınız. Çünkü 14 ten sonra bir anlamı olmuyormuş ölçümlerin ve bir sonraki detaylı ultrason haftasını bekletiyorlar

Çok şükür herşey yolunda gözüküyor, düşük üstüne gebe kaldığım için biraz daha tedbirli ilerliyoruz o kadar sadece. İkiliye gireceğim az kaldi ama doktorum istersen fetal dna da yaptirabilirsin dedi, baktim çok pahalı. Bakalım sonuçta gore karar vercem

Benim geçmişimde kromozom bozukluğu var, doktorum 2li sonucuna göre bakarız dedi, cok şükür bi sıkıntı cikmadi, çıksaydı fetal dna yaptırirdik, bide aklinda bulunsun riskli gebelik uzmanına gidebilirsin 11 12 hafta civarı, ultrason bulguları da önemli

Aynen bende öyle düşünüyorum, bakalım nasipten öte köy yok. Beklemekten başka bisey gelmiyor şuan. Gün sayıyoruz

Kuzum ikili tarama testi olcam salı günü,ac gel dedi doktorum kan da vereceğim. Tarama testi nasil oluyor biraz anlatir mısın?
Aa ben kahvaltı yapıp gitmiştim kan alıyorlar cnm ozeldeyse çabuk çıkar benimki 1 gun sonra çıkmıştı, doktorum riske göre yorum yapıyor sonra, bu arada ultrasondan da ense kalınlığı ve burun ölçümü yapıyor, Allahın izniyle ins güzel haberler alırsın

İnşallah kuzum, yok devlete gidiyorum. Ultrason olarak bakacak değil mi, uzun sürer mi ölçümler. Eşim de gelecek de uzun surer mi aceba diye düşündüm

İnşallah kuzum, yok devlete gidiyorum. Ultrason olarak bakacak değil mi, uzun sürer mi ölçümler. Eşim de gelecek de uzun surer mi aceba diye düşündüm
Ense ve burun için ultrasondan bakicak cnm, kisa sürer ya normal muayene etcek, kan alicak sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…