- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Yaaaaa maşallah12 de erkeğe benziyor dedi cnm 14 de kesin dedi ama yine de acaba dedim ama maşallah yakışıklı oğlum geçen hafta hemen gösterdi pipiyi
İlk bebeğindi sanırım cnm rabbim saglikli hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin de cinsiyet önemli değil yaYaaaaa maşallahbakalım benim hediyem ne
Rabbim korktuğuna uğratmasın inşallah, ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum, bneim bildiğim ultrason bulguları daha önemliKızlar iki gündür ağlamaktan helak oldum. İkili test sonucum çıktı. Doktor da down riski yüksek çıkmış dedi. Testi 12+4 günlükken yaptırdım. Ultrasonda her şey çok iyiydi. Ense kalınlığı 0,5 mm ve burun kemiği mevcuttu. Boyu gelişimi gayet iyiydi. Kan tahlilinde de PAPP-A 0,26 (mom) , T-BhCG 1,45 (mom) çıkmış. Tarama testi sonucunda negatif diyor. Down Sendromu Riski: 1:337 Sadece Yaş: 1:459 çıktı. cutoff değeri 1:250 Birde sonucun altında biyokimyasal risk 1:26 diyor. doktorum riskin yüksek dedi. Nifty testi yaptırdım dün. Sonucu 10 güne çıkacakmış. Çok kötü hissediyorum
Bu arada ilk gebeliğimde, bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. İkinci gebeliğimden sağlıklı bir kızım oldu. Bu üçüncü gebeliğim ve şuan 34 yaşındayım. Allahım bir kez daha evlat acısı yaşatmasınDualarınıza, iyi dileklerinize ihtiyacım var.
Bende ultrasona güveniyorum. Çok teşekkür ederim moral mesajınız içinRabbim korktuğuna uğratmasın inşallah, ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum, bneim bildiğim ultrason bulguları daha önemli
Evet ilk kuzum, asla önemli değil sağlıklı olsun da diyorum ya cinsiyet hediyesi olsunİlk bebeğindi sanırım cnm rabbim saglikli hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin de cinsiyet önemli değil ya
İnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun canım benimKızlar iki gündür ağlamaktan helak oldum. İkili test sonucum çıktı. Doktor da down riski yüksek çıkmış dedi. Testi 12+4 günlükken yaptırdım. Ultrasonda her şey çok iyiydi. Ense kalınlığı 0,5 mm ve burun kemiği mevcuttu. Boyu gelişimi gayet iyiydi. Kan tahlilinde de PAPP-A 0,26 (mom) , T-BhCG 1,45 (mom) çıkmış. Tarama testi sonucunda negatif diyor. Down Sendromu Riski: 1:337 Sadece Yaş: 1:459 çıktı. cutoff değeri 1:250 Birde sonucun altında biyokimyasal risk 1:26 diyor. doktorum riskin yüksek dedi. Nifty testi yaptırdım dün. Sonucu 10 güne çıkacakmış. Çok kötü hissediyorum
Bu arada ilk gebeliğimde, bebeğimin 6. Haftada kalbi durmuştu. İkinci gebeliğimden sağlıklı bir kızım oldu. Bu üçüncü gebeliğim ve şuan 34 yaşındayım. Allahım bir kez daha evlat acısı yaşatmasınDualarınıza, iyi dileklerinize ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için umuyorum tez zamanda güzel sonuçları burda paylaşırımİnşallah hakkınızda en hayırlısı olsun canım benimdilerim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim içini ferah tut
Amin insallah cnm hepimize Rabbim nasip etsinEvet ilk kuzum, asla önemli değil sağlıklı olsun da diyorum ya cinsiyet hediyesi olsun
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim sana da kuzum
Amin insallah cnm hepimize Rabbim nasip etsininan ikisininde yeri ayrı, benim kaybettiğim bebeğim kizdi, geçen gün cinsiyet öğrenince hatıra olsun diye e bebege gittik bi takım aldim, gözlerim hep pembislere gitti.. Inan ikisinin de ayrı güzellikleri var
Ah ah sorma benim kontrol araları uzadı bi aya çıktı zor duruyorum valla saat sayıyorum bazenRabbimin emaneti ne olursa asla ayırt etmem. Bizde heyecan zaten iki hafta oldu doktora gideli valla geçmiyor günler çok sabırsız oluyormuş insan ya bu nee
Keşke evde de ultrason olsa diye iç geçiren bi ben değilimdir demiAh ah sorma benim kontrol araları uzadı bi aya çıktı zor duruyorum valla saat sayıyorum bazenbenimde 2 haftada 1 di
Tabiki değilsin ah ah bende diyorum keşke her gün görebilsekKeşke evde de ultrason olsa diye iç geçiren bi ben değilimdir demi
Ne güzel sağlık ocagiymis o yaaTabiki değilsin ah ah bende diyorum keşke her gün görebilsekgeçen gün sağlık ocağında kontrolüm vardi, kalp atışı dinlettiler hoşuma gitti valla eşime diyorum gelelim arada buraya
Normalde de dinletiliyormus cnm, sen hiç gittin mi kontrole sağlık ocağınaNe güzel sağlık ocagiymis o yaagün sayalım bakalım napalim
Kalp atisindan sonra hamile olduğumu bildirip kan sonuclarimi verdim, tansiyon ve kilomu ölçtü 8 kasimda gel dediler o kadarNormalde de dinletiliyormus cnm, sen hiç gittin mi kontrole sağlık ocağına
Kan almak için çağırmadır mi cnm?Kalp atisindan sonra hamile olduğumu bildirip kan sonuclarimi verdim, tansiyon ve kilomu ölçtü 8 kasimda gel dediler o kadar
Yok benim kendi hastanemde hepsi yapılmıştı onları kaydettiler gittiğimde, başka bişey demediler 8 Kasım da gel dedi o kadarKan almak için çağırmadır mi cnm?
O zaman tamam cnm normal, ortalama 2 ayda bir çağırıyorlar, kasimda gittiğinde kac haftalık olucaksin, belki sende dinlersin kalp atisiYok benim kendi hastanemde hepsi yapılmıştı onları kaydettiler gittiğimde, başka bişey demediler 8 Kasım da gel dedi o kadar
18/20 haftasi olacağım sanırım aşı falan mi olacak da o zaman çağırdı diye düşündüm bende. Tetanoz aşısı falan o aralarda yapılmıyor muO zaman tamam cnm normal, ortalama 2 ayda bir çağırıyorlar, kasimda gittiğinde kac haftalık olucaksin, belki sende dinlersin kalp atisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?