kızlar doktorum tatile çıkmış malesef başk doktorda bakamıyor randevusuz doktoru beklemek zorundayım bi bakın anlayanlar yorum yaparsa yorum yapmak için yorum atmayın iyi işte ne elham yapıyosun falan gibi.. tabiki yaparım ben babasız bi çocuk yetiştircem onun iyi olmasını istiyorum herkes tedirgin olur
Oranlar çok güzel ama burda bir oranlara bakılıyor bir de burun kemiği oluşmuş diye inceleniyor, sizinkinde "bilinmiyor " yazılmış.
Kendi testime baktım bende "mevcut" yazıyor.
O kısım kafa karıştırıcı olmuş. Kemik oluşmamış mı yoksa uzman görememiş mi anlamadım.
Oranlar çok güzel ama burda bir oranlara bakılıyor bir de burun kemiği oluşmuş diye inceleniyor, sizinkinde "bilinmiyor " yazılmış.
Kendi testime baktım bende "mevcut" yazıyor.
O kısım kafa karıştırıcı olmuş. Kemik oluşmamış mı yoksa uzman görememiş mi anlamadım.
Ya utrasona bakarken cocuguyla ilgilendigi için karambole getirdi sanki biraz cinsiyeti 3kere sordum anca söyledi oda uyuyor bacakları kapalı dedi bugunde test sonuçlarım kaybolmuş tekrar çıkardılar 10haftalıkken nasal kemigi gözükmüştü doktor utrasonda göstermişti burnuna bak die ama genede bilmiyorum ya kafamı karıştırıyor bu hastane