İKİLİ TARAMADA ÇIKAN BETAHCG SONUCUNA GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ :)

Frzee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
3.296
2.830
133
Merhaba herkese cinsiyetten öte önceliğimiz bebişlerimizin saglıklı olması fakat insan yinede merak ediyor cinsiyetini :) ikili taramada cıkan beta hcg seviyesi 50 nin altındaysa erkek, 50 üzerindeyse kız olurmuş :) ikili tarama yaptıran arkadaşlarım sonuçlarınıza bakıp yazabilirmisiniz :) kesin net bir sonuca varamayız burdan biliyorum ama merak işte :KK48: saglıkla gelsin miniklerimiz:dua:

25 f-bhcg ve erkek bebeğim. Doğruluğundan çok emin değilim ama bende de tuttu.

Bakalım bi hafta sonra ikili test için gitçem inşlh ondan bi hafta sonrada sonucu alırım :-) aslında ikili yaptırmayacaktım ama Dr mecburi tuttu
Hadi bakalım hayırlısı inş benimde haftaya perşembe ikili taramam cinsiyeti de söyler diye düşünüyorum gösterirse tabi kendisini :)

Merhaba herkese cinsiyetten öte önceliğimiz bebişlerimizin saglıklı olması fakat insan yinede merak ediyor cinsiyetini :) ikili taramada cıkan beta hcg seviyesi 50 nin altındaysa erkek, 50 üzerindeyse kız olurmuş :) ikili tarama yaptıran arkadaşlarım sonuçlarınıza bakıp yazabilirmisiniz :) kesin net bir sonuca varamayız burdan biliyorum ama merak işte :KK48: saglıkla gelsin miniklerimiz:dua:
29 cikmisti kizimiz oluyor canim

Benimki 50 nin altındaydı :) kız bekliyorum canım

Back
X