ikili test,bi bakın lütfen

ismihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
336
1
96
36
Konya
kızlar merhabalar.ben 10 haftalık hamileyim.doktorum ikili test istedi fakat bu hastanede yapamıyoruz dedi başka bi hastane ismi verdi.şimdi ben o hastanedeki herhangi bir kadın doğumcudan randevu alıp testi ona mı yazdırıcam.yoksa doğrudan labaratuvarda yapılıyo mu bu test?

cnm doktorunun önerdiği hastanenin kadındoğumcusundan randevu alıp ikili testi yaptırırsan sgk karşılar direk labaratuvara gidersen kendi isteğnle olduğu için sgk karşılamaz fark burda:)) yani randevu al canım

İkili testte bildiğim kadarıyla usg ölçümü de önemli, ense kalınlığının tespiti açısından. O yüzden ikili testin yapıldığı hastanenin herhangi bir Kadın Doğum Uzmanı'na görünmen daha iyi olur.

ben de 2 hafta önce yaptırdım. aynı güne ait ense ölçümü olmadan test yapmıyorlar. yani önce kadın doğumcuya gitmen gerekiyor. fakat 11. haftadan önce yapmıyorlar diye biliyorum .
inşallah temiz çıkar. hadi hayırlısı :)

teşekkür ederim cevaplarınız için.bugün 11 haftalık olduk zaten.haftaya ya da en geç ondan sonraki haftaya yaptırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…