ikili test sonuçlarim lütfen yorumlayın hanımlar

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
foto ekliyorum bilen yada anlayan birisi yorumlayabilir mi kafam çok karişik bu 5. gebeliğim sagliklidir inşallahta bende bir evlat sahibi olurum.Testi 11+6 da yaptırdım.

Eklentiler

• ef8a6bd2-8e20-41df-a72e-0328e21bdc6b.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 373
sıkıntı yok rahat ol, sağlıklı hamilelikler...

Merhaba sıkıntı olmadığını nasıl anladınız bende ikili test sonuçlarım kötü çıktı prenatal test yaptırdım kombine risk 1.187 ikili test 1.155 yaş riski 1.147 trisomy 1:10000 yanlız benim fb-hgcg:3.38 pappa:2.33 oldugu için risk var dedi doktorum

değerlerini 25o nin altındaysa risk var demektir... yani kombine riske bakıldığında sizin gibi bu değerlere sahiip 187 kadından birinin çoçuğu down sendromlu demek gibi bir anlama geliyor.. benim üçlü testim 50 de 1 çıktı yanii çook yüksek risk grubundaydı.. çok şükür sağlıklı bir bebeğim var... bunlar yalnıca bir olasılık....ve benim bildiğim herkesin de sağlıkla doüğuyor evladı... inşallah sizinki de öyle olacaktır...

Çok tşk. ederim İnşallah benimde iyi çıkar strese girmemem gerek diyorum ama insanın elinde değil.

Çok tşk. ederim İnşallah benimde iyi çıkar strese girmemem gerek diyorum ama insanın elinde değil.
Aynen benim de 2 li testim 1/219 çıktı ense kalınlığı ve usg normal olmasına rağmen... sizin gibi kandaki hormonlar yüksek çıktı benim de prena testin sonucundan beni de haberdar eder misiniz rica etsem hâlâ diken üstündeyim maddi durumum el vermedi amniyoyu da ben istemedim ama dediğim gibi hâlâ stres var ya... haber bekliyorum E e-beste

Sonucum yarın belli olacak canım yazarım buraya bende çok tedirginim Senin bebiş kaç haftalık.

Merhaba tekrardan sonuç için bugün aradılar sonunda. Çok şükür iyi çımış canım. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Gözün aydın canım çok sevindim bana da umut oldun inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…