İkili test sonuçlarına göre cinsiyet tahminleri tutuyor mu kontrol edelim...

benim hcg değerim 13.7 çıktı.test 13+5günlükken yaptırdım.14.haftaya yaklaştıkça bu değer düşermiş.gebeliğin ilk haftalarında yükselir,gebelik ilerledikçe geri düşmeye başlarmış.yani cinsiyetle hiç alakası yokmuş.bu dr.um açıklaması.ve bebeğime % 99 kız dedi.hatta 10gün arayla tekrar baktı evet eminim artık bu bebek kız dedi.

Dört yaşındaki kızımın ölçüm sonuçlarına baktım fhcg 27:))) şimdi 15 haftalık hamileyim degerim 63 çıktı ama Rabbim nasip ederse oglum olacak, tutmadı bende:))

off bu konu çok aklımı karıştırıyor.bencede bunun cinsiyetle alakası yok..değişen bir değerin cinsiyetle alakası olabilirmi ??

Arkadaşlar benim beta hch sonucum 12hafta 3 günlükken 71 çıktı yarın doktora gidiyoruz teste göre kız hadi hayırlısı....

benim değerim 0.85 çıkmış ama evlat göstermiyor bi türlü cinsiyetini 13 hafta 5 gün oldu

Mrh ben 15 haftalık hamileyim geçen hafta doktora gittim beta hcg 71 çıkmıştı cinsiyeti 100 de 70 erkek ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi bakalım yine yazarımn

Arkadaşlar benimki 71 çıkmıştı ve 14 haftalıkken 100/70 erkek demiştiya doktor şimdi 16 hafta 1 günlük ve doktor kesin kız dedi inşallah yanılmıştır 1 tane dünyalar tatlısı kızım var eşimde bende oğlumuz olmasını çoooook istiyoruz herşeyin hayırlısı tabi bu kız diyen başka doktordu yanılmış olabilirmi ki?

benimde 73 çıkmıştı ikili testte 10+5 günlükken emin olmamakla birlikte erkek diye tahmin etmişti 14 haftalıkken %90 kız dedi 16 haftalıkken %100 kız dedi çok mutluyummm oğluma kız kardeş geliyorrr

50nin altı erkrk olurmuş deniyor genelde benim 26ydı tuttu. bir oğlum olucak.

Aaaa kizlar bana tarih söyleyin bakayim ben...benim baktigim yerde %90 dogru ona göre...cinsiyeti öğrenmeyen varsa söylesin...

slm tabiki bizim ki eglence amacli bir taraftan merak iste.tarih demissinizde hangi tarih acaba eglence amacli banada bakablilirmisiniz tesekkürler simdiden..

15+3 bugün kontrole gittim cinsiyetini öğrenebilirim diye de umutlanmıştım ama devlet hastanesinde kesinlikle doğuma kadar cinsiyetini söylemiyolarmış öyle dedi doktor, sağlık bakanlığı yasaklamış. bir sürü sebepten bahsetti.... neyse Rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin kız ya da erkek ama insanoğlu merak ediyo işte:)

ben de tutmasını çok isterdim ama yok 67 falandı benim sanırım ama erkek

bence de alakası yok. benim 35 çıktı. doktor henüz cinsiyet söylemedi ama ben kız çocuk görüyorum sürekli rüyamda. his işte. ne bileyim hayırlısı sağlıklısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…