Merhaba arkadaşlar,
2li testimde risk 1/13300 çıkmıştı. Dr çok iyi olduğunu söyledi. 3lü teste artık gerek olmadığına 2li testin daha güvenilir olduğunu söyledi
Sadece Afp kan testi yapıldı. Testin sonucu Afp 19,5 Mom 0,44 çıktı. Dr um değerin düşük olduğunu detay ultrasona mutlaka girmem gerektiğini söyledi.
Çok endişeliyim, çok korkuyorum, herşey normal diye sevinirken bu durum beni çok üzdü. Dün bütün gece ağlayıp dua ettim. Buna benzer durumda olan var mı? Ne olur içimib rahatlamasına ihtiyacım var...
Sevgiler
malesef bu konuda hiç bi bilgim yok
ama eminim bu konuda deneyim yaşayan birileri yazacaktır
yardımcı olacaktır sana
Sağol arkadaşım,
Dün Prof. Dr. Recep Has'a gittim. Detaylı ultrason sonucunda hiçbir sıkıntı olmadığını öğrendik ve içimiz rahatladı. :) 2li testin sonucu iyi olduğu müddetçe afp'nin düşük çıkması çok önemli değilmiş. Anlaşılan doktorum beni biraz paniğe sevketti. Ama sağolsun Recep Bey içimizi rahatlattı. Herkese tavsiye ediyorum. Cihazları da oldukça iyi ve sonunda renkli ve normal görüntülerden oluşan bir cd de veriyorlar. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
Sağol arkadaşım,
Dün Prof. Dr. Recep Has'a gittim. Detaylı ultrason sonucunda hiçbir sıkıntı olmadığını öğrendik ve içimiz rahatladı. :) 2li testin sonucu iyi olduğu müddetçe afp'nin düşük çıkması çok önemli değilmiş. Anlaşılan doktorum beni biraz paniğe sevketti. Ama sağolsun Recep Bey içimizi rahatlattı. Herkese tavsiye ediyorum. Cihazları da oldukça iyi ve sonunda renkli ve normal görüntülerden oluşan bir cd de veriyorlar. Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
bende pazartesı gunu dr gıdecegım kalp atıslarına durumuna bakacaklar umarım bebısım ıyıdır dua eder mısın bu aralar moralım bozuk ıyı seyler duymaya ıhtıyacım var
MERHABA;
Adına cok sevındım Allah hayırlıysa kucagımıza almayı nasıp eder insaallah. Prof Dr Recep Has nerede bende gıtmek ısrterım bırde detaylı ultrasyon ne kadar.
moralin neden bozuk?
umarım hepimizin bebişleri iyidir sağlıklıdır, eminim bebişini görünce de için rahatlayacaktır
kızlarrrrrrrrr
çok şükür çok güzel haberlerle geldim bugece,
siz yazmak ,sevincimi paylaşmak için sabırsızlandım,
binlerce şükür rabbime, testimizin sonucu çıktı bugün, hiç bir sorun yok maşallahhh
kızlarrrrrrrrr
çok şükür çok güzel haberlerle geldim bugece,
siz yazmak ,sevincimi paylaşmak için sabırsızlandım,
binlerce şükür rabbime, testimizin sonucu çıktı bugün, hiç bir sorun yok maşallahhh
cok sevindim canım bak allahın izniyle hayılrı haberlerini aldık
saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim
canım benim desteğinle moral buldum
sevincimi paylaştığın için tşk ederim,
allah razı olsun
arkadaşlar herkese selam ,ben de 3lü test mağdurlarındanım...30 yaşında ilk gebeliğini yaşayan bir anne adayıyım.şuan 21 haftalık hamileyim ikili testimi hem devlet hastanesinde hem de özel acıbadem hastanesinde yaptırdım.devlet hastanesindeki doktorum 3lü teste bile gerek duymadı. neyse iki üç hafta önce acıbademdeki doktorum 3lü testi yapmanın gerekli olduğunu ve yaptıklarını söyleyince yaptırdık.ve iki hafta önce sonucunu aldık down sendromu riski 9 da 1 çıktı.nasıl bir korku yaşadığımı anlatamam.amniyo sentez(AS) yaptırdım ve sonucu daha dün çıktı neyse ki herhangi bir sorun yokmuş...yani lütfen umutsuzluğa düşmeyin...korkmayın...hamileliğinizin tadını çıkarın...hele de bebeğinizin ultrason görüntüsünde herhangi bir anormallik yoksa hiç korkmayın...bu testler adamı çıldırtır...yine de insan doktor gerekli deyince yaptırıyor işte...ben de sürekli araştırdım sonucumu alana kadar ve yorumlardan anladığım kadarıyla 3lü test sonucu AS yaptıran kimsenin sonucu kötü çıkmamış...kendinize ve karnınızdaki bebişe iyi davranın..psikolojinizi boşuna bozmayın...herkese bol şans ...Allah Yardımcımız olsun...
:89:
merhabalar;
Allahıma sukurler olsun aldım sonucları temız cıktı ama o gunler var ya gecmek bılmedı o yuzden 3 tarama testınız kotu bıle cıksa moralınızı bozmayın
ayneen oyle allah hıcbır anne babaya hamılelık boyunca sıkıntı yasatmasın allah kımseyı de ıkılemde bırakmasın cok Zor ya o sonucları beklerken omrumden omur gıttıgözün aydın sekercim allahın izniyle saglıkla kuvurusun meleğine günler geçmek bilmiyor ancakyasayan biliyor
Merhabalar;
bende yarın sabah amniyosenteze gireceğim itiraf edeyim ne yaptımsa korkuyu içimden atamadım ben iğneden çok korkuyorum heleki o iğneyi karnımdan yiyecegimi duydukça daha çok korkuyorum.birde amniyosentez yaptırırken kimseyi almıyorlar yanıma ama ben tek başıma vurulamam yanımda ya annem yada yengem olmalı kı cunku ben yaptırdıgım her ıgnede onlardan güç aldım dr konustuk ama ne yazııkkı ıcerı kımse alınmıyor dedıler(
bana dua edin arkadaslar çünkü ben panik atak hastasıyım hamile olmamdan ötürü zaten ilaç kullanamıyorum birde orada bu korku sonucu panik atak krizim tutarsa ben biteriim..:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?