D
dilos
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gly
-
Panikteyim.Bu safhada ne yapmalıyım?
ikili testi kötü çıkan var mı?
Lütfen yardım edin
Canim Hiç Korkmana Gerek Yok çünkü 1/338 çokta Yüksek Bir Risk Değil Unutma Bu Sadece Istatistiki Bi Sonuç.doktorun Seni Yönlendirir.sakin Korkma çünkü Korkacak Bişey Yok. Allahtan Hayirlisini Dile Yalnizca.ayrica Ben Amniyosentez Yaptirdim Hiç De Korkulacak Bişey Yok Eğer Doktorun Gerekiyo Diyosa Yine De Sen Karar Vericeksin. Ama Zor Değil Ve Düşük Riski 250 De 1. Bunlari Düşün Ve Kararini Kendin Ver Ama Panik Yapilacak Kadarda Kötü Değil Sonuç. Bide 3lü Yü Yaptir.sonuçlari Karşilaştir Ve Ona Göre Kararini Ver. Ben öyle Yaptim.
CEYSUM
yaşın ve riskin yüzde kaçtı?
ikili testin mi kötü çıktı?
cvs yaptırmayı düşündün mü?
amniyosentezi nerede yaptırdınız?
Ayrıca herkese duaları ve iyi dilekleri için teşekkür ederim
çapada ne önerecekler ? öğrenince lütfen bilgilendir
Panikteyim.Bu safhada ne yapmalıyım?
ikili testi kötü çıkan var mı?
Lütfen yardım edin
öööfff. takma kafana arkadaşım.biz neler gördük 2'li 3' lü testleri kötü çıkan. amniosentezi temiz çıkanları.........
sırf bu yüzden 2'li test yaptırmadım ben.boşuna kafama takıp strese gerek yok.nasılsa 3'lü daha kapsamlı diye dr'umda önermedi 2'li testi.sonra sonuç biraz kötü çıkınca 3'lü testi 1 ay beklemek gebede olumsuz etkilere neden oluyor.günler geçmiyor.herşeye sinir oluyor.stressss .takma kafana .hiç bişey olmamış gibi.tekrarla testini.olmazsa 3'lü yaptır.sonucun temiz çıktığında kendin bile kendine kızacaksın.bebişimi niye üzdüm diye
hadi gülümse ve üzülme a.s. herşey iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?