ikili test sonucum kötü çıktı

• Konu Sahibi Konu Sahibi gly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba canım günaydın.ben bişey sormak istiyorum doktoruma sormayı unuttum aramakta istemedim şimdi.hastaneye gidince öğrenirim diye ama merak ediyorum;bende 2li test yaptırıcam bugün yarın ama kan alıyorlarmış bu kanı alırken aç karnına olmak gerekmiyormu yoksa akşam gidicem hastaneye yardımcı olursan sevinirim.

kızlar meraba nasılsınız öncelikle allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısını nasip eylesin sizlerden bir ricam olacak geceden beri dolanıyorum ama tam bir cvp bulamadım aranızda LH FSH PROLAKTİN VE TSH tahlilleri yaptıran varmı bu tahlillerin normal değerleri kaç olmalı ben yaptırdım dk birhafta sonra gidewcem çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

PROLAKTİN........ 1,9-25 ng/ml arası
TSH................. 0,4-4 ng/ml arası olmalı diğerlerini bilemiyorum.bunlarıda kendi tahlillerimden bakarak yazdım.normal degerleri bunlar.

herkese merhaba..
14+3 haftalık hamileyim bende 11. haftada yaptırdığım ikili testimde down sendromu riski 1/76
çok merak ediyorum,: günler çok yavaş geçiyor, üçlü test zamanı birtürlü gelmiyor.
ense kalınlığı normal, bebişimin gelişimi gayet güzel, burun kemiği yerli yerinde sadece free bthcg hormonu biraz yüksek diye risk böyle çıktı. beklemekten başka yapacak bişey yok ne yazık kii..
gelsin 17.hafta...:1no2

Bence üzülme inş bişeyi yoktur bildiğim kadarıyla down sendromu olan çocukların burun kemikleri farklı olur merak etme.Bende yaptırdım 2li test ama sonra pişman oldum sonucu beklerken stres oldum ama şimdi rahatım sonucu salı günü belli olacak ama sonuç önemli değil dr gelişiminin güzel olduğunu söyledi burnuda güzel gelişmiş.Testlerin sonuçları herzaman doğru çıkmayabiliyor içini ferah tut Bebekte etkilenmesin inş Allahın izniyle herşey normaldir.

çok saol güldeniz.
benim içimi birazda olsun rahatlatan gelişiminin güzel olması, ense kalınlığı ve burun kemiğinin normal olması..
hadi bakalım inşallah senin sonuçların iyi gelir, sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza..

Amiiiiiiin canım çok dua edelim bebişlerimiz sağlık ve sıhatla doğar inş.Rabbim kucağmıza almayıda nasip eder inş.a.s.

kızlar benim ikili testimde50:1 riskli çıktı ama ultrasyon çok iyi durumu benim gibi olupta saglıklı bebişi olan varmı ne olur cevap yazın

kızlar benim ikili testimde50:1 riskli çıktı ama ultrasyon çok iyi durumu benim gibi olupta saglıklı bebişi olan varmı ne olur cevap yazın

Bneim üçlüde 80:1 çıktı amniyo yaptırdım temzi çıktı...Ultrasonda sorun yoksa ense kalınlığı normalse bebeğin sağlıklıdır.Yani ben de öyleydi testte hcg olması gerekenden yüksek çıkınca riske girdim.Halbuki hekesin yaşı bünyesi kilosu farklı bu testlerde bu hesaba katılmıyor maalesef.Bu nedenlede risk var deyip 4-5 ayım stresle geçti.Ama sonuç bebek sağlıklı amniyosentezde...Sadece matematiksel test bunlar dert etme bak gör sağlıklı çıkacak bebek

benim ikili test sonucum 1/68 çıkmıştı ve 2 doktora gittim ikisi de amniyosentez'in şart olduğunu söylemişti. İkili test sonucunu öğrendiğim günden amniyosentez sonucunu öğrendiğim güne kadar (yaklaşık 8 hafta) hamileliğimin tadını çıkaramadım..tek içimi rahatlatan şey burun kemiği ve ense kalınlığının normal olmasıydı. Allahtan amniyosentezim de temiz çıktı.. rakamlara çok takmamak gerekiyor, azıcık sabır, hepsi geçiyor diyorum..

lütfen bu testlere inanmayın arkadaşlar benim ikilidew üçlüde riskli çıktı iki çocuğum var ikisindede amiyosentezi kabul etmedim ve çocuklarım çok şükür çok sağlıklı lütfen kendinizi boşa üzmeyin..

ense kalınlığı önemli canım bu risk oranı değil benim bebeğimin ensesi kalındı 5.9 cvs yaptırdım normal çıktı ama 2.düzey ultrasonda dandy walker sendromu çıktı sonlandırıcaz gebeliği mecburen ense kalınlığı yoksa üzülme

ense kalınlığı önemli evet o normaldi ama risk oranları çok yüksekti 1:50 düşün yani ama çocuklarım çok şükür çok sağlıklı sana çok geçmiş olsun oğlak75 Allah ahyırlı evlatlar nasip etsin cnm

2 li test riskli çıkınca 3lü teste kadar beklemek çok zor amniyosentez yaptırıpta sonucunu beklemek te zor tabii en iyisi özelde yaptırmak acıbademde 2 günde çıkıyormuş sanırım

merhaba hiç üzülme allah ne verirse hayırlısını versin senin için.ben hep böyle dua etmiştim bende 3lü tarama testi yaptırmıştım kafam rahat olsun diye.ama test sonuçlarım hiçte umduğum gibi çıkmadı.bel açıklığı 2 cm kadar diye yazıyodu.ben yine durmadım.özel bir hastanenin 3 boyutlu ultrasyonuna girdim.canlı canlı bütün omurgalarını bel kemiklerini pöçüğünü herşeyine baktık.inan hiçbirşey yok.şimdi meleğim 7aylık.şükürler olsun kı hiçbirşeyi yok.yani anlatmak istediğim o taramam testleri % 100 çıkmıyor yanıltıcıda oluyor.yasakkelime

amniyosentez çok riskli.kıl payı bebege şırınga değdiği an ölümle sonuçlanabiliyo.yinede kendi bilir:uhm:

Bende ikili test yaptırdım ve sonuç 1/267 ense kalınlığı normal, doktor amniyosentez önermedi hemen önce dörtlü test sonrasında değerlendirelim dedi.Dörtlü testse bir ay sonra yapılacak.Nasıl geçecek bu bir ay..Çok endişeliyim..Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın, kendi başına gelmeden anlayamıyormuş insan..Umarım herkesin bebği sağlıklı olarak gelir dünyaya

simay benim dötrlüde kötü çıkmıştı canım asla bu testlere göre hareket etme kendinide üzme .. bebeğimide üzdüm boşyere bu testler yüüznden

Bende 2li test sonucumu aldım kızlar. Ulrtasonda sorun çıkmadı ense kalınlığı falan bişey çıkmadı ama kan testinde tehlikem 1/200 dr yani %99 bebeğin sağlıklı dedi ama insan düşünmeden edemiyor..Daha öncede böyle bi konuda bilgim olmadı ilk bebeğim bilmiyorum suan için oldukca üzgünüm stresliyim.1 ay sonra geliştirilmiş ultrasonla bakılıcak.. 1/200 tehlikesi olan ve doğum yapanlar varmı yada sizlerin bildiği.. : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…