ikili test ve kafa karisikligi

Ezgim10

seni bekliyorum lokum kizim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
1.691
451
118
35
Merhaba kizlar gecen hafta ikili test yaptirdim.kombine 21 risk.1/908 cikti .trizomi 18 ve 13 riski /10.000 den dusuk cikti.hepsinde cutof degerin altinda yaziyor.fakat gebelik hormonum pappa degeri dusuk cikmis bu beni cok endiselendiriyor.ayni durumda olan var mi????

Doktorun amniyosentez önerdi mi?benimde aynıydı risk yoktu ama deger düşüktü,amniyosentez olmuştum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorun amniyosentez önerdi mi?benimde aynıydı risk yoktu ama deger düşüktü,amniyosentez olmuştum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne cikti peki amniyosentez sonucun.benim dr bu degerin tek basina bi anlam ifade etmedigini soyledi canim.onemli olam kombine risk dedi.aldirmayi da dusunmem zaten bebegimi ams yine de insan tedirgin oluyor iste

Merhabalar,

bende bu gün ikili tarama testimin sonucunu öğreneceğim bakalım ne çıkacak umarım iyi çıkar

Merhabalar,

bende bu gün ikili tarama testimin sonucunu öğreneceğim bakalım ne çıkacak umarım iyi çıkar
Insallah canim benim riskim yoktu ve bir deger dusuktu.bugun tekrar gittim dr a sorun yok dedi sukur ensemizin kalinligi da normaldi

Insallah canim benim riskim yoktu ve bir deger dusuktu.bugun tekrar gittim dr a sorun yok dedi sukur ensemizin kalinligi da normaldi

bende dün aldım sonucu gayet sağlıklı bebeğiniz dedi her şeyini znormal ektra bir şeye gerek yok dedi çok sevindim. Benim de riskim yoktu canım ama insan yinede tedirgin oluyor :):) ama şükür iyi çıkmış seninde benimde sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…