İkili test

superisi12

Sarellem
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
744
370
123
slm ben 13´+5 günlük hamileyim yeni evliyim ilk gebeliğim geçen gün etlik zübeyde hanıma gittim doktor acemiydi galiba sadece ultrasyna soktu ne boyunu ne kilosunu söyledi bende o heyecanla unuttum sormayı birde ikili test diye bişey varmış hiç öyle bişey demedi ne yapmam gerek?:çok üzgünüm:

slm ben 13´+5 günlük hamileyim yeni evliyim ilk gebeliğim geçen gün etlik zübeyde hanıma gittim doktor acemiydi galiba sadece ultrasyna soktu ne boyunu ne kilosunu söyledi bende o heyecanla unuttum sormayı birde ikili test diye bişey varmış hiç öyle bişey demedi ne yapmam gerek?:çok üzgünüm:

iyi akşamlar canımm bende etliğe gidiyorum etlikte ikili testi yapmıyorlar canım ense kalınlığını söylerler ama sen sormamışsın galiba zaten sorun olsaydı söylerdide
boy kilo vs bana söylemediler canım

Slm cnm bende gecen haafta dosya actırmak ıcın gıttım ıkılı test yapmıyorlarmıs

sen zaten ordakı doktorlara bırsey sormazsan onlar sana ıstedıgın seyı zaten soylemezler ama utrason kagıdında bebegının haftası ve boyu yazar en ust kosede

Slm cnm bende gecen haafta dosya actırmak ıcın gıttım ıkılı test yapmıyorlarmıs

sen zaten ordakı doktorlara bırsey sormazsan onlar sana ıstedıgın seyı zaten soylemezler ama utrason kagıdında bebegının haftası ve boyu yazar en ust kosede

canım bi bilgin var mı ayrıntıloı ultrason yapıyorlar mı orda

benim dr.da bişey söylemiyo sanki ben drum sürekli ben soruyorum yapılacak şeyleri burdan araştırıyorum.

ıkılı test cnm lına kadın saglık merkezınde 25 mılyona yapılıyor haberın olsun
canım ense kalınlığı çok şükür normal çıktı benim o yüzden yaptırma gereği duymadım dr da 3lüyü yaparız dedii
benim dr.da bişey söylemiyo sanki ben drum sürekli ben soruyorum yapılacak şeyleri burdan araştırıyorum.

canım bende araştırıyorum sürekli ama dra demeden kendisi bilgilendiriyorr

ücretsiz dimi canım ya
aradımm sordum ama dolu oluyorsa başka yerlere falan yönlendiriyolar dedi
bu arada hangi dra gidiyosun ben kamber beye gidiyorumm

cnm ben 11 nolu odaya gıdıyorum ılk defa gıttık ben ozele gıdıyrum ama devlette doguracam ıkılı test mest ozelde yapıyorum sadece dosya acmak ıcın geldım

valla ucretsızdır bence sonucta ssk demette bır yer varmıs 15 mılyona bakıyorlarmıs ssk ucresızdır ama cok sıra vardır bence

cnm ben 11 nolu odaya gıdıyorum ılk defa gıttık ben ozele gıdıyrum ama devlette doguracam ıkılı test mest ozelde yapıyorum sadece dosya acmak ıcın geldım

valla ucretsızdır bence sonucta ssk demette bır yer varmıs 15 mılyona bakıyorlarmıs ssk ucresızdır ama cok sıra vardır bence

cidden mi canım ya 15 milyon hemde özel adres neresi acaba

Ben lınaya gıdıyorum utrason testler fılan ıcın ama dogumu etlıkde yapacam kısmetse allah nasıp ederse cunku ozellerın dogumu cok pahalı

ikili test önemlimi yani biryerde yaptırıyımmı?

canım kimisi 2li daha önemli diyo kimisi 3lü test
ben 2liyi yaptırmadım 3lüyü yaptırdımm ense kalınlığı hakkında bilgi vermedimi dr ben sorunca söylemiştii dr gerçii
ama için rahat etsin lina da yapıyorlarmış 25 tl ye çok güsel bence bende daha önce bilseydim yaptırırdım

Ben lınaya gıdıyorum utrason testler fılan ıcın ama dogumu etlıkde yapacam kısmetse allah nasıp ederse cunku ozellerın dogumu cok pahalı

evet canım gerçekten pahalı özellerde doğum ben hiç özele gitmedim etlikte ve fatihte yaptırdım herşeyii bakalım doğumda etlikte olacak inşalahh ama korkuyorum ya muamele kötü olursa die

VALLA CNM GENE BENIM HALANIN GELINI DEDI DEMETTE BIR HASTANE VAR DEDI 15 MILYONA GIDIYOR ARKADASIM DEDI AMA BEN ILGILENMEDIM PEK

BUGUN SABAH DOGURMUS ODA YOKSA ARAR SORARDIM AMA SIMDI HASTANEDE zemuszemus

ay canım benim çok saoll ne güsell almış bbeğini kucağına darısı başımıza inşalahh bende araştırdım canım özeller normal muayne için 12-10-15 fiyat değişiyor ama test tahlil falan girince fiyatt maşalahhhhhh bi güsell dönüyorrr

Kızlar valla lınayı tafsıye ederım muayene ucretı 35 mılyon cok ılgılı bır bayan

acıl durumlarda arayıp aklına ne takılırsa soruyorum

ıkılı test yaptırcam pazartesı allah kısmet ederse

gecen gun kanamam oldu hemen benı aldılar o kadar sıra varken

ssk gıtsem ooooo sımdıden cocuk dusmustu

sıra bekle ooooo derken

cunku ılkınıde cok cektım ssk bebegım dustu

Bende korkmuyor degılım valla skk nasıl davranacklar dogumda dıye allahım yardım etsın bıze ve tum hamıleler ama ıste maddı acıdan mecburum orda dogurmaya

Back
X