Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kızımı ultrasonda hiç hareket ederek görmedim hep uyuyordu. Hep çikolata yerdim bide. Doktorda çikolatalari kendine yiyorsun derdi şimdi eli kolu durmuyor
Devlette bana hiç dinletmediler özel bu konularda daha iyi. Ben ikili testte tekrar dinlemek istemiştim doktorda kirmamisti. Çok duygusal ve güzel bı an inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Ben kızımı ultrasonda hiç hareket ederek görmedim hep uyuyordu. Hep çikolata yerdim bide. Doktorda çikolatalari kendine yiyorsun derdi şimdi eli kolu durmuyor
Şimdiye kadar toplamda 3 sn bile dinlememişizdir kalp atışını. İnşallah yarın doya doya dinletir. çikolata yerim biraz. Hareketlendirir belki. Ay çok heyecanlı
Bana ikili testi yapacak olan doktor söylemişti yeseydin hareketlenirdi diye bende kan vereceğim için bişey yemedigimi söylemiştim biz tok oluncada daha hareketli oluyorlar ben 13 haftalıkken gitmiştim