İkili testi nerde yaptıracağım

Ben kızımı ultrasonda hiç hareket ederek görmedim hep uyuyordu. Hep çikolata yerdim bide. Doktorda çikolatalari kendine yiyorsun derdi😂 şimdi eli kolu durmuyor🙏

Devlette bana hiç dinletmediler özel bu konularda daha iyi. Ben ikili testte tekrar dinlemek istemiştim doktorda kirmamisti. Çok duygusal ve güzel bı an inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌸
Ben de özele gidiyorum da. Biraz sıkıntılı bizim doktor 😅😅 çok teşekkür ederim ☺️

Şimdiye kadar toplamda 3 sn bile dinlememişizdir kalp atışını. İnşallah yarın doya doya dinletir. 🥹🥹🥹 çikolata yerim biraz. Hareketlendirir belki. Ay çok heyecanlı 🥹🥹🥹🥹
Benim de ikili testim var,çikolata bu kadar erken hissederler mi,3 aydan sonra anneden besleniyor diyorlar ya ondan soruyorum ☺️

Benim de ikili testim var,çikolata bu kadar erken hissederler mi,3 aydan sonra anneden besleniyor diyorlar ya ondan soruyorum ☺️
Bana ikili testi yapacak olan doktor söylemişti yeseydin hareketlenirdi diye bende kan vereceğim için bişey yemedigimi söylemiştim 😃 biz tok oluncada daha hareketli oluyorlar ben 13 haftalıkken gitmiştim

Back
X