İkili testim yüksek çıktı.

mutlu hasret

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
8
1
1
32
İyi günler .11₺1 günde yapmış olduğum ikili testimin ultrasyon muayenesinde doktorum herşeyin güzel olduğunu söyledi kan tahlininde hcg 2.42 papp değeri 0,36 çıkınca risk 1/200 çıktı .moralim çok bozuldu.bende doktorumun tavsiyesi üzerine DNA testi verdim.sonuç haftaya çıkacak.anlamadığım ultrasyon muayenesinde doktorum burunu gördü ama risk hesaplamasında bilinmiyor olarak giriş yapmış .ikinciside papp değeri düşük hcg değeri yüksek.bunun başka bir sebebi olabilirmi.Bildiklerinizi ve tecrübelirinizi paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• 27E82D7E-1E70-4091-8BDF-0D6A9BF836FF.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 1.203
Geçmiş olsun. Benim de free beta hcg:8.04
Papp-a: 3.84. Değerlerim yüksek çıktı, ultrasonda herşey normal gözükmesine rağmen. Ultrason için ne dedi size doktor?

Ultrasyon verileri çok iyi dedi.kan değerleri bu şekilde gelince 1-200 risk çıktı.fetal DNA testi verdim.Haftaya çıkacak sonuç .sizin risk neydi acaba

Ultrasyon verileri çok iyi dedi.kan değerleri bu şekilde gelince 1-200 risk çıktı.fetal DNA testi verdim.Haftaya çıkacak sonuç .sizin risk neydi acaba

İki sonucumun çok yüksek olduğunu ve daha önce free beta hcg olan bi sonuç görmediğini söyledi. Papp-a değerim de yüksekmiş. Panorama plus testi yaptırdım. Sonuç 10 güne çıkacakmış

Sonc ne cıktı acaba sizin?

Eklentiler

• IMG_20230125_171907.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 1.247
Aynısı benimde Dr öyle yazmış buruna bilinmiyor ense yede 0.88 yazmıştı galiba salı günü aldım sonucu bende Çarşamba eğitim araştırma ya sevk edildim

Benim de ikili testim riskli cikti 1/94 nifty test icin kan verdim sonuclarin cikmasini bekliyorum

Cnm banada dediler göbekten sıvı aldıkları için kabul etmedim muayene oldum
Sıvı aldırmadın sadece muayene olunca gerek duymadımi dr un. Beni muayenede etmediler ki yha bakmadılar bike ultrasonda sagliklimj değilmi diye haftasıda uygundu istese ense kalınlığına burun kemiğine bakardı ama bakmadı sıvı dedi moralimi bozdular

Üç gündür eşimle takıldık kaldık buraya yha zehir ettiler bana uc günü ne güzel devam eden bi gebeliğim vardı ağrısız sızısız istifrasiz ağrılarım basladi karnimda dun hep yattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…