- 25 Ocak 2023
- 8
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi mutlu hasret
-
Ultrasyon verileri çok iyi dedi.kan değerleri bu şekilde gelince 1-200 risk çıktı.fetal DNA testi verdim.Haftaya çıkacak sonuç .sizin risk neydi acaba
Amin inşallah bekleyişte olan herkesin sonuçları güzel çıkarHakkında hayırlısı .inş sonuçlarımız temiz çıkar
Sonc ne cıktı acaba sizin?İyi günler .11₺1 günde yapmış olduğum ikili testimin ultrasyon muayenesinde doktorum herşeyin güzel olduğunu söyledi kan tahlininde hcg 2.42 papp değeri 0,36 çıkınca risk 1/200 çıktı .moralim çok bozuldu.bende doktorumun tavsiyesi üzerine DNA testi verdim.sonuç haftaya çıkacak.anlamadığım ultrasyon muayenesinde doktorum burunu gördü ama risk hesaplamasında bilinmiyor olarak giriş yapmış .ikinciside papp değeri düşük hcg değeri yüksek.bunun başka bir sebebi olabilirmi.Bildiklerinizi ve tecrübelirinizi paylaşırsanız sevinirim
Gözün aydın cnm benim de pozitif çıktı 1/121 çıktıTemiz çıktı çok şükür canım
Perinatoloji bölümü ne sevk edildim muayene edildim doktor burun kemigini felan görüyorum dediİkili testmi yüksek çıktı .yoksa fetal DNA testi mi
Bende o bölüme sevk edildim ama bana bakmadılar bile yha direk sıvı alınacak dedilerPerinatoloji bölümü ne sevk edildim muayene edildim doktor burun kemigini felan görüyorum dedi
Aynısı benimde Dr öyle yazmış buruna bilinmiyor ense yede 0.88 yazmıştı galiba salı günü aldım sonucu bende Çarşamba eğitim araştırma ya sevk edildimİyi günler .11₺1 günde yapmış olduğum ikili testimin ultrasyon muayenesinde doktorum herşeyin güzel olduğunu söyledi kan tahlininde hcg 2.42 papp değeri 0,36 çıkınca risk 1/200 çıktı .moralim çok bozuldu.bende doktorumun tavsiyesi üzerine DNA testi verdim.sonuç haftaya çıkacak.anlamadığım ultrasyon muayenesinde doktorum burunu gördü ama risk hesaplamasında bilinmiyor olarak giriş yapmış .ikinciside papp değeri düşük hcg değeri yüksek.bunun başka bir sebebi olabilirmi.Bildiklerinizi ve tecrübelirinizi paylaşırsanız sevinirim
Cnm banada dediler göbekten sıvı aldıkları için kabul etmedim muayene oldumBende o bölüme sevk edildim ama bana bakmadılar bile yha direk sıvı alınacak dediler
Sıvı aldırmadın sadece muayene olunca gerek duymadımi dr un. Beni muayenede etmediler ki yha bakmadılar bike ultrasonda sagliklimj değilmi diye haftasıda uygundu istese ense kalınlığına burun kemiğine bakardı ama bakmadı sıvı dedi moralimi bozdularCnm banada dediler göbekten sıvı aldıkları için kabul etmedim muayene oldum
Üç gündür eşimle takıldık kaldık buraya yha zehir ettiler bana uc günü ne güzel devam eden bi gebeliğim vardı ağrısız sızısız istifrasiz ağrılarım basladi karnimda dun hep yattimSıvı aldırmadın sadece muayene olunca gerek duymadımi dr un. Beni muayenede etmediler ki yha bakmadılar bike ultrasonda sagliklimj değilmi diye haftasıda uygundu istese ense kalınlığına burun kemiğine bakardı ama bakmadı sıvı dedi moralimi bozdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?