- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi mutlu hasret
-
Genoks a yaptirdim 6 binNerde yaptırdınız kaça yaptırdınız
Benimde yüksek çıktı kafanıza takmayınÜç gündür eşimle takıldık kaldık buraya yha zehir ettiler bana uc günü ne güzel devam eden bi gebeliğim vardı ağrısız sızısız istifrasiz ağrılarım basladi karnimda dun hep yattim
Yaptırsam mi sıvı alımı yaptırmasam mi hâlâ kafam karışık üçlü için kan verdim salı bi gidicem perinatoloji yeBenimde yüksek çıktı kafanıza takmayın
bence gerek diye düşünüyorum ,çecremde çoğu kişinin yüksek çıktı ve çok şükür sağlıklı coçukları var, düşüğüde sebep oluyomus sıvı alımı.Yaptırsam mi sıvı alımı yaptırmasam mi hâlâ kafam karışık üçlü için kan verdim salı bi gidicem perinatoloji ye
Oda gebelikte çoğunluğu sıkıntılı geçenler icin geçerli gibi dediler de bilmiyorum. Bizde az gerekli diye düşündükde baska bi sorunu varsa bilinir ona göre de onlem alınır diye dusundukbence gerek diye düşünüyorum ,çecremde çoğu kişinin yüksek çıktı ve çok şükür sağlıklı coçukları var, düşüğüde sebep oluyomus sıvı alımı.
yoo canım biri abimin kızıydı,sıkıntılı bir dönemi olmadı. aynı şekilde kuzenimin oldu oda sıkıntılı değildi.ama siz bilirsiniz tabi ki Allahım sağlıcakla gelmeyi nasip etsinOda gebelikte çoğunluğu sıkıntılı geçenler icin geçerli gibi dediler de bilmiyorum. Bizde az gerekli diye düşündükde baska bi sorunu varsa bilinir ona göre de onlem alınır diye dusunduk
Dusuklemi sonuçlandıyoo canım biri abimin kızıydı,sıkıntılı bir dönemi olmadı. aynı şekilde kuzenimin oldu oda sıkıntılı değildi.ama siz bilirsiniz tabi ki Allahım sağlıcakla gelmeyi nasip etsin
Yoksa ikili sıkıntılı çıkıp sıvı aldırmadan sağlıklı doğum mu yaptı. Bunj çok duyuyorum ablam hemşire gorumcesinede demisler o yaptırmış sonuç temiz çıkmış cocuklarida sağlıklı iki oğlu var. Düşükle sonuçlanan 300kadindan biri diye bahsediliyor kendi drumda öyle demişti dun kontrolüm vardi detaylıca konuştuk biraz hatta konuşmaktan ultrasonda bebegime bakmayı bile unuttum kafamda birsuru deli sorularvardiyoo canım biri abimin kızıydı,sıkıntılı bir dönemi olmadı. aynı şekilde kuzenimin oldu oda sıkıntılı değildi.ama siz bilirsiniz tabi ki Allahım sağlıcakla gelmeyi nasip etsin
yok canım biri 5 diğeri 6 yasında:)Dusuklemi sonuçlandı
canım sıvı aldıran abim di şu an 5 yaşında , sıvaı aldırmayan kuzenim onunda gayet sağlıklı 6 yaşındaYoksa ikili sıkıntılı çıkıp sıvı aldırmadan sağlıklı doğum mu yaptı. Bunj çok duyuyorum ablam hemşire gorumcesinede demisler o yaptırmış sonuç temiz çıkmış cocuklarida sağlıklı iki oğlu var. Düşükle sonuçlanan 300kadindan biri diye bahsediliyor kendi drumda öyle demişti dun kontrolüm vardi detaylıca konuştuk biraz hatta konuşmaktan ultrasonda bebegime bakmayı bile unuttum kafamda birsuru deli sorularvardi
Öncelikle merhabalar bende 20 haftalık hamile bir anne olarak yazıyorum size ilk gebeliğim ilk heyecanimiz ve ilk göz ağrımız bana doktorum ikili test yapmadan direk 3 lü test yaptı ve 1:134 çıktı sonuç direk risk grubundasın karnından sıvı almamız gerek dedi çok soğuk kanlı bir şekilde özele gitmemize rağmen yoksa %50 gibi bir riskim olduğunu söyledi boğazım düğüm düğüm oldu o an dünya başıma yıkıldı sanki eşim beni teselli etmek için üzüntüsünü bile yaşayamadi herşey hayat bile durmuştu sanki benim için özel hastaneye gittiğimiz için o an sıvı alma işlemini yaptırmadan önce ailelerimizle görüştük ve başka bir doktora gittik tabi bu süreçte günlerim aglayarak ve acı cekerek geçti bu doktorda 5 boyutlu ultrasonla bakıp anormal hiç birşey görmediğini fakat ortada yapılan bir test var bebeği riske atamayız bu yüzden fetal DNA nipt yaptırmamin daha uygun olduğunu karından sıvı aldirirsam bebeğin poposuna ve bacağına iğnelerin batabilecegini küçükte olsa düşük riski olduğunu söyleyince nipt testi yaptırmayı kabul ettim tabi 1 hafta gibi bir süre sonuç bekliyorsunuz bu testte birden fazla kromozom hastalığa bakılıyor sadece down sendromuna değil beklemek çok yorucu ve zor geçse de şükürler olsun sonucumuz tertemiz geldi ve bebeğimiz sağlıklı bu testlerin doğruluk oranı ise %99 en azından bebeğinizi riske atmamış oluyorsunuz ve cinsiyeti hakkında da bilgi veriyor size doktorunuz girmediğim sayfa okumadığım yorum kalmadı çok acı çektim ama şuan size tavsiyem bu testi yaptırmanız olur benim gibi bu sorunu yaşayıp acı çeken annelerin yüreğine inşallah bir su serpilirİyi günler .11₺1 günde yapmış olduğum ikili testimin ultrasyon muayenesinde doktorum herşeyin güzel olduğunu söyledi kan tahlininde hcg 2.42 papp değeri 0,36 çıkınca risk 1/200 çıktı .moralim çok bozuldu.bende doktorumun tavsiyesi üzerine DNA testi verdim.sonuç haftaya çıkacak.anlamadığım ultrasyon muayenesinde doktorum burunu gördü ama risk hesaplamasında bilinmiyor olarak giriş yapmış .ikinciside papp değeri düşük hcg değeri yüksek.bunun başka bir sebebi olabilirmi.Bildiklerinizi ve tecrübelirinizi paylaşırsanız sevinirim
Hemen riskli görüp sıvıya yönlendiriyor lar ve bu durum bizi daha cok sitrese sokuyor bende yasadim bu sorunu Allah'a şükür iyiyiz şuan doğumu bekliyoruz detaylıda da belli oluyormuş zaten down sendromlu olsa bebek bize sağlıklı dedi detaylidaki drumÖncelikle merhabalar bende 20 haftalık hamile bir anne olarak yazıyorum size ilk gebeliğim ilk heyecanimiz ve ilk göz ağrımız bana doktorum ikili test yapmadan direk 3 lü test yaptı ve 1:134 çıktı sonuç direk risk grubundasın karnından sıvı almamız gerek dedi çok soğuk kanlı bir şekilde özele gitmemize rağmen yoksa %50 gibi bir riskim olduğunu söyledi boğazım düğüm düğüm oldu o an dünya başıma yıkıldı sanki eşim beni teselli etmek için üzüntüsünü bile yaşayamadi herşey hayat bile durmuştu sanki benim için özel hastaneye gittiğimiz için o an sıvı alma işlemini yaptırmadan önce ailelerimizle görüştük ve başka bir doktora gittik tabi bu süreçte günlerim aglayarak ve acı cekerek geçti bu doktorda 5 boyutlu ultrasonla bakıp anormal hiç birşey görmediğini fakat ortada yapılan bir test var bebeği riske atamayız bu yüzden fetal DNA nipt yaptırmamin daha uygun olduğunu karından sıvı aldirirsam bebeğin poposuna ve bacağına iğnelerin batabilecegini küçükte olsa düşük riski olduğunu söyleyince nipt testi yaptırmayı kabul ettim tabi 1 hafta gibi bir süre sonuç bekliyorsunuz bu testte birden fazla kromozom hastalığa bakılıyor sadece down sendromuna değil beklemek çok yorucu ve zor geçse de şükürler olsun sonucumuz tertemiz geldi ve bebeğimiz sağlıklı bu testlerin doğruluk oranı ise %99 en azından bebeğinizi riske atmamış oluyorsunuz ve cinsiyeti hakkında da bilgi veriyor size doktorunuz girmediğim sayfa okumadığım yorum kalmadı çok acı çektim ama şuan size tavsiyem bu testi yaptırmanız olur benim gibi bu sorunu yaşayıp acı çeken annelerin yüreğine inşallah bir su serpilir
Durumu gücü olanlar evet o testi yaptırmalı o daha az riskli ve güvenilir gibi sıvı işlemi tehlikeli bende de baya riskli gibi deseler bende aldirirdim galiba cok düşündük çünküÖncelikle merhabalar bende 20 haftalık hamile bir anne olarak yazıyorum size ilk gebeliğim ilk heyecanimiz ve ilk göz ağrımız bana doktorum ikili test yapmadan direk 3 lü test yaptı ve 1:134 çıktı sonuç direk risk grubundasın karnından sıvı almamız gerek dedi çok soğuk kanlı bir şekilde özele gitmemize rağmen yoksa %50 gibi bir riskim olduğunu söyledi boğazım düğüm düğüm oldu o an dünya başıma yıkıldı sanki eşim beni teselli etmek için üzüntüsünü bile yaşayamadi herşey hayat bile durmuştu sanki benim için özel hastaneye gittiğimiz için o an sıvı alma işlemini yaptırmadan önce ailelerimizle görüştük ve başka bir doktora gittik tabi bu süreçte günlerim aglayarak ve acı cekerek geçti bu doktorda 5 boyutlu ultrasonla bakıp anormal hiç birşey görmediğini fakat ortada yapılan bir test var bebeği riske atamayız bu yüzden fetal DNA nipt yaptırmamin daha uygun olduğunu karından sıvı aldirirsam bebeğin poposuna ve bacağına iğnelerin batabilecegini küçükte olsa düşük riski olduğunu söyleyince nipt testi yaptırmayı kabul ettim tabi 1 hafta gibi bir süre sonuç bekliyorsunuz bu testte birden fazla kromozom hastalığa bakılıyor sadece down sendromuna değil beklemek çok yorucu ve zor geçse de şükürler olsun sonucumuz tertemiz geldi ve bebeğimiz sağlıklı bu testlerin doğruluk oranı ise %99 en azından bebeğinizi riske atmamış oluyorsunuz ve cinsiyeti hakkında da bilgi veriyor size doktorunuz girmediğim sayfa okumadığım yorum kalmadı çok acı çektim ama şuan size tavsiyem bu testi yaptırmanız olur benim gibi bu sorunu yaşayıp acı çeken annelerin yüreğine inşallah bir su serpilir
benımde kombıne rısk kısmı 258/1 cıktı.. sızın bebegınız nasıl sanırım dogmus.. ınsallah çok ıyısınızdırGözün aydın cnm benim de pozitif çıktı 1/121 çıktı
canım selam, benımde kombıne rıskım 258/1..Geçmiş olsun. Benim de free beta hcg:8.04
Papp-a: 3.84. Değerlerim yüksek çıktı, ultrasonda herşey normal gözükmesine rağmen. Ultrason için ne dedi size doktor?
İki sonucumun çok yüksek olduğunu ve daha önce free beta hcg olan bi sonuç görmediğini söyledi. Papp-a değerim de yüksekmiş. Panorama plus testi yaptırdım. Sonuç 10 güne çıkacakmış
Merhaba, benim de free beta hcg 4 çıktı papp değeri de 2,5 tu. Risk değerim 4450 de 1 çıktı doktor risk yok dedi ama yüksek normalde beta değeri. Sizin sonradan sıkıntı oldu mu sağlıklı doğum yapmışsınızdır inşallahGeçmiş olsun. Benim de free beta hcg:8.04
Papp-a: 3.84. Değerlerim yüksek çıktı, ultrasonda herşey normal gözükmesine rağmen. Ultrason için ne dedi size doktor?
Slm cnm 39+2 doğum gerçekleşti çok şükür sağlıklı bir oğlum doğdu haftamız felan hep çekmişlerdi geri okadar şey söylenmişti hepsi boşa çıktı fetal test felan yaptırmamış tim çünkü güvenim yoktu iyikide yaptırmamışim şuan kucağımda tospikbenımde kombıne rısk kısmı 258/1 cıktı.. sızın bebegınız nasıl sanırım dogmus.. ınsallah çok ıyısınızdır
maşallaahh canım Allah bagışlasın ,Slm cnm 39+2 doğum gerçekleşti çok şükür sağlıklı bir oğlum doğdu haftamız felan hep çekmişlerdi geri okadar şey söylenmişti hepsi boşa çıktı fetal test felan yaptırmamış tim çünkü güvenim yoktu iyikide yaptırmamışim şuan kucağımda tospik
hangı degerınız yuksetı?Benimde yüksek çıktı kafanıza takmayın
Bende gitmiştim cnm perinatoloji ye doktor bana fetal dedi yaptır ben istemedim imzamı attım sagdece zaten doktorlar diyor test te net bir sonuç değil 99.9 çıkanın ki bile hastalıklı oluyor dedi onu geçtim ulturosondan bakmak bile net bir sonuç vermez dedi doğunca belli olur dediler hep öylede oldu zaten 3300 doğduk sabah sekizde girdiğim hastaneden sekiz buçukta oğlumu kucağıma aldım bir ağızda çıktı diyebilirim. Dikişim bile olmadı 3kilo 50 gramla çıktık 15 günlükken 3900 du kilosu 21 de asimiz var bakalım kaç kilo olmuş bizim sagdece bobreklerimizde genisliklik var oda konturol altında üç ayda bir gidilicek doktoramaşallaahh canım Allah bagışlasın ,
bende bısey yaptırmayı duusnmıyıorum..
fetalede guvenım yok acıkcası ..
detaylı ulrutrasona gıtcem perınatolojıye sadece
inşallah benım oglumda saglıkla gelır hayırlı evlat olur teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?